keskiviikko 16. marraskuuta 2011

coat for winter

heippa hei kaikille! tänäänki oon työpäivän lisäks vähä hengannu Ramin kanssa ja juossu pää kolmantena jalkana auttamassa sen muuttopuuhissa. loppuillan aion viettää maailman parhaassa seurassa, nimittäin dr. McDreamyn kanssa. ah, Greyn Anatomia on kyllä parasta viihdettä! sitä ennen tulin kuitenki nopskasti esitteleen mun parin viikon takasen ostoksen joka löyty Ideaparkista sillon ku viimeks Ramin kanssa siellä vierailtiin! here we go:


villakangastakki 25 e - H&M
villakangastakki! pähkäilin suunnilleen jo Kreikassa ollessani, että minkälaisen talvitakin haluaisin. kuitenkaa en oikein ollu löytäny mieleistäni,kunnes törmäsin Vilassa ihanaan ihanaan kevyttoppatakkiin, kuitenki olin tapani mukaan aikaani jäljessä, ja takki ehdittiin myydä loppuun ennen ku sain sen käsiini. :-( kaikki muut toppatakit joita oon kaupoissa nähny on parka-mallisia ja tykkään kyllä niistä, mut sellanen ei kuitenkaa sovi mun tyyliin samalla lailla ku joku klassisen mallinen talvitakki. ite oon sitä mielt, eträ villakangastakit on suhteellisen turhia Suomen talvessa ainaki siinä vaiheessa ku lämpömittari laskee alle nollaan. kuitenki oon päättäny vitkuttaa mun ihanan untuvatakin käyttöönottoo niin kauan ku vaan voin, jotta mulla on sit jotain mitä pukee päälle ku mittari näyttää - 30! tän takia tarvitsin siis ehdottomasti jonkunnäkösen takin nahka- ja untuvatakin väliin. niinpä ku törmäsin Hennesillä tähän ihan perusnättiin villakangastakkiin, joka makso alennuksen jälkeen vaan 25 euroo, ei tarvinnu kauaa miettiä kiikutanko ton takin kassan kautta kotiin!

mun mielestä toi on tosi nätti, vaikkaki olin hivenen kyllästyny tohon perus villakangastakkimalliin, mutta tälläsenä ns. hätäostoksena menee täydellisesti ja on just mun tyylinen! ihana tummansininen kangas kylläkin vaatii ehdottomasti kaverikseen ruskeen kaulahuivin ja konjakinväriset nahkahanskat, eli seuraavaks hakusessa ois esimerkiks jotain tällästä:


Hennesin sivuja selaillessani, ja iskän lähes samaan aikaan ilmottaessa, että mulla on tullu joku ylläri pikkupalkka tilille, alko mielessä säästämisen sijaan kummitteleen edes pienen pieni Hennesin tilaus.... pistetään harkintaan!

nyt lähen kuitenki odotteleen sitä Derek Shepherdin saapumista meiän olkkariin, kertokaa sitä ennen mielipiteitä mun uudesta takista? :-) huomenna en luultavasti kerkee postaileen, sillä mulla on oikeesti rankka päivä töissä jonka jälkeen suuntaan Ramin uudelle asunnolle järkkäileen sitä asuinkuntoon ja nauttiin meiän oman rauhan ylhäisyydestä. palataan siis perjantaina, pitäkää kivaa ihanaiset!

3 kommenttia:

  1. ÄÄäää kolmas kerta ku yritän tähän kirjottaa. Tuliko edelliset? :D

    VastaaPoista
  2. Ahaa okei, ei varmastikkaa ku nyt tuli ihan erilainen teksti :D Kirjotin siis et oon kans myöhässä talvitakin etsinnässä ja en tajunnut et tosiaa, ne mitä tuli kauppoihin heinäkuussa nii lisää ei oo tulossa. mut bubbleroomin sivuilla oli paljon Vilan takkeja, mitkä kaupoista on jo loppunut :) sinne laitoin tilauksen menemään.

    VastaaPoista
  3. hei kääks on mun kommentoinnissa jotain ongelmaa? tai siis ku sanoit et kolmas kerta ku yrität kirjottaa, ni onks sulla ollu ongelmia kommentoinnissa vai johtuuks se täältä päästä :o kertokaas muut onnistuuko kommentointi? (fiksusti sanottu, milläs kerrotte jos ei pysty kommentoimaan.....)

    mutta siis! joo mä en kans tajunnu että sillon ku oli 30 astetta hellettä ois pitäny olla ettimässä talvitakkia :D ja ku olin pois suomesta sen elokuun ja syyskuun ni sillon ois varmaan ollu parhaat sesongit. mutta hyvä et sait haluamas takin, ja kiitos vinkistä koitan kattoo sieltä vielä josko löytyis! :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...