perjantai 18. marraskuuta 2011

meille vai teille vai junanraiteille?

heippa hei ja hyvää perjantaita! mä tulin nyt tarinoimaan teille vähän eilisestä, jonka vietin töiden lisäks Ramin ihanassa seurassa. (Ramin muusikeista muhun tais tarttua toi otsikkoki... :-D) mun töiden jälkeen tultiin meille pakkaan Ramin viimeset kamat ja suunnattiin Ramin uudelle asunnolle järkkäileen paikkoja! käytiin matkalla kaupassa hankkimassa välttämättömät ruokatarpeet (kuinka hankalaa on elämä kun kaupasta pitää ostaa ihan kaikki suolasta juustohöylään? :-D) sekä nappaamassa mukaan vähän syömistä illalle, Ramilla kun ei tuolla asunnolla ollu oikeesti mitään. ite olin asioita hoitamassa tän näkösessä asustuksessa:



suokaa anteeks toi hivenen ryytyny ulkonäkö kaheksan tunnin työpäivän ja muuttokamojen purkamisen jälkeen. :-D asu oli kuitenki aika kiva, vaikkakaan noiden tummansinisten housujen väri ei näissä kuvissa ihan tuu esiin. toi beige ja tummansininen on vaan tosi kiva väriyhdistelmä ainaki mun omaan silmään!
  • housut H&M
  • neule Cubus


meiän ilta Ramin asunnolla kulu aikalailla paikkoja järkkäillen ja tavaroita purkien, mutta tietysti sille rentoutumisellekki jäi aikaa, nimittäin Modernin Perheen parissa! ilta oli tosi kiva ja oon niin innoissani tosta Ramin uudesta kämpästä! ens viikolla meiän pitäis suunnata Ikeaan osteleen viimeset tarpeelliset jutut ja hoitaa toi asunto lopullisesti kuntoon. ehkäpä sen jälkeen näätte täälläki muutaman otoksen tosta söpöstä yksiöstä. :-) yritän parhaani mukaan hivuttaa sinne ees vähän naisen kädenjälkee, vaikkei Raminkaan sisustusmaussa mitään vikaa oo!

tänään aamulla mun oli sitte tarkotus rientää töihin tuolta Ramilta, mutta tättädää heti herätessäni tajusin että tällä tytöllä ei kyllä oo tänään mitään asiaa työntekoon, sen verran vahvasti toi flunssa oli yön aikana iskeny päälle.. en tiedä sitte johtuko toi puolikuntosena työskentelystä koko viikon, vai siitä että tuolla Ramin uudella asunnolla on aika viilee, mutta joka tapauksessa jäin sitte nukkuun ja heräsinki seuraavan kerran kello 14 ku Rami puuhasteli jo täyttä häkää. päivän vietinki sitte Ramin sängyssä sen paijatessa mua samalla ku järkkäili vielä tavaroitaan. kotiin päästyäni jaksoin raahautua vielä Hellan kanssa Makuuniin, mutta tällä hetkellä on kyllä voimat niin vähissä, että oon ihan ilonen että loppuilta kuluu vaan tälläsissä tunnelmissa:


käytiin siis Makuunista hakemassa pari Disney-leffa ja vaikka valikoimat oli suhteellisen huonot, saatiin silti hyvät leffat ja ilta kuluu siis peiton alla näitä kattellen!



nyt mä lähen sairastaan ja teen kaikkeni, että tää flunssa ois huomenna jo ainaki parempana, koska en kestä jos joudun maata koko viikonlopun sängyn pohjalla! pitäkää mun paranemiselle peukkuja ja pitäkää te vauhdikas perjantai munkin puolesta, heippa ihanat ja hyvää viikonloppua!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...