perjantai 25. marraskuuta 2011

they got a goddamned swedish parade

hei hei hei ja jippikajei! tänään on vihdoin ja viimein perjantai ja aikamoisesta härdellityöviikosta selvitty. tästä syystä aion tänään vaan ottaa rennosti, syödä hyvää ruokaa, lukee hyvää kirjaa ja kattoo hyvää viihdettä telkkarista. mikäs sen parempaa tälläsenä synkkänä ja myrskyisenä perjantaina? (meinasin kirjottaa "synkkänä ja myrskyisenä yönä"... :-D) synkkä ja myrskyinen oli säänsä puolesta myös keskiviikko, josta aion teille nyt kertoilla. kiva päivä oli vaikkakin sää tosiaan oli mitä kammottavin! työpäivän jälkeen käväsin siis nopskaan kotona vähän siistiytymässä ja vaihtamassa vaatteet, en jaksanu työpäivän jälkeen kauheesti mietiskellä vaan päädyin ekaan simppeliin mutta toimivaan asuun joka mieleen juolahti. tälläsissä kuteissa lähin sitte liikenteeseen:



ite tykkäsin asusta sen simppeliydestä huolimatta kovasti, mutta mikäs on teiän tuomio? muutenki oon huomannu, että näin syksyn tullen mun asut on muuttunu jotenki tosi paljon yksinkertasemmiks, mutta se ei ainakaan mulle oo mikään huono juttu, kenties alan vihdoin löytää omaa tyyliäni? :-D
  • kauluspaita Cubus
  • farkkuleggarit Vila


keskiviikon ohjelmana oli siis Ikea! Rami tosiaan muutti sinne uuteen kämppään tossa pari viikkoo sitte ja kaipailee tietysti myös uusia huonekaluja sun muita tarpeellisia juttuja, joita lähettiin sitte tuolta metsästeleen. mä rakastan jotenki Ikeaa ja sitä sen fiilistä ja olinki siellä ihan suuna päänä.... Rami sanoki mulle ku astuttiin sisään, että älä sitte alota sitä jokatoisesta tavarasta "osta toi, osta toi"-settiä. :-D no alotin sen silti.... en vaan voi vastustaa kaikkee kivaa mitä sieltä löytyy ja mun mieleen juolahti koko ajan lisää asioita mitä Rami tarvii ihan välttämättä, kuten joku kaunis hopeinen kynttilänjalka?

mun oma muuttohimo sen ku kasvo kasvamistaan sitä mukaa ku kierrettiin tota jättiläispaikkaa ympäriinsä. sillä sekunnilla ku oon kirjottanu vuokrasopparin suuntaan Ikeaan ja ostan sen varmaan tyhjäks. :-) tosin mun lompakko voi olla tästä asiasta hivenen eri mieltä.


mun puolesta mun kodista vois tulla kutakuinkin tällänen!




jotenki kummasti Rami pysty vastustaan niitä kaikkia hopeisia kynttilänjalkoja ja miljoonia tv-tasoja joita sille ehdottelin ostoskärryyn. onneks edes toisella meistä, ja sattumalta just sillä jolla oli myös ne rahat näihin juttuihin, oli järki kädessä tuolla ja Rami ostiki kaikkee oikeesti tarpeellista! kuten astioita ja pyykkikorin ja muuta sellasta tylsää. :-D pääsin mäki sentään jotain ostaan, nimittäin Ramille tuparilahjaks lupaamani maton joka sitte valkattiin sulassa yhteisymmärryksessä. päädyttiin kivaan mustaan ihan basic nukkamattoon, joka ei edes ollu kallis. enköhä mä muutaman muunki tärkeen  tuparilahjan tuu vielä Ramille ostaan, mutta toi nyt oli tollanen oikeesti hyvä.




Ikeasta selvittyämme meillä oli tietysti kova nälkä ja mietiskeltiin kuumeisesti että valitaanko tällä kertaa siivet vai Pancho Villa.... ollaan myös pikkuhiljaa alettu harkitseen, että josko keksittäis välillä jotain uutta, eihän me olla ku vasta vuoden verran syöty lähes poikkeuksetta joko siipiä tai Panchon purilaisia aina ulkona syödessämme. :-D päädyttiin kuitenki taas tuttuun ja turvalliseen Panchoon, ampukaa vaan, mutta ku se vaan on niin hyvää!


olin niin lapsi ku nauroin tälle kuvalle, koska musta näytti että Ramilla ei oo päätä.........


Rami myös ilahdutti mua kuvaamalla mua tollain nätisti alakulmasta, ihana perspektiivi etten sanois. :-)


syöpöttelyn ja rupattelun jälkeen matka jatkuki meille ja siinäpä se päivä kuluki, eikä yhtään haitannu että missasin Greyn Anatomian ja Salkkarit, sen verran kiva päivä oli! :-) (okei okei myönnetään oon jo kattonu ne digiboksin kätköistä.......) huomenna luvassa ois sama seura ja varmasti ihan yhtä mukava päivä. nyt kuitenki sanon teille moikat, vaikka muutamat postaukset tonne arkistoihin vielä tänään kirjottelenki, palaillaan siis huomenna, heippa ja ihan parasta viikonloppua jokaiselle! 




2 kommenttia:

  1. Ihana toi kauluspaita!

    ♥ justfashion-nothinelse.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. toi on kyllä tosi kiva munki mielestä! :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...