tiistai 29. marraskuuta 2011

it doesn't feel like monday

heippa! onpas tänään ollu nätti alkutalven päivä ja fiilis hyvä vaikka herätys oli jo kello 5.50. tavallaan aamuvuorot on ihania ku pääsee ehkä tuurilla valosen aikana kotiin. :-) mut mun ei ollu tarkotus tulla höpiseen teille mun työvuoroista, vaan meiän eilisestä mukaisasta päivästä!

Laura ja Hella saapu eilen mun töiden jälkeen meille ja oi vitsi oli niin kiva nähä Lauraa piiiiitkästä aikaa! :-) oltiin ihan tarkotuksella karsittu ohjelma ihan minimiin, jotta päästäis kunnolla pöliseen kuulumisiamme. ja näin siis tehtiin! tuli kyllä jutskailtua taas oikein olan takaa mitä kummallisimmistaki asioista, mutta pääasia että oli hauskaa ja että päästiin taas kaikki ajantasalle toistemme elämistä ja menoista.

juorutuokion jälkeen päätettiin ihan ex tempore pitää pienet lettukestit! väsättiin siis ohukaistaikina ja alettiin paistaan isoja lettuja! uskokaa tai älkää loppujen lopuks jopa onnistuttiin tässä missiossa, mutta valmiista lätyistä ei tietenkään oo yhtään todistusaineistoo, ne meni parempiin suihin sen verran vauhdilla. :-D muutama upee otos mulla kuitenkin on meiän kokkailuista, joten nauttikaahan:




mun maanantai kulu siis maailman mahtavimmassa seurassa kokkaillen, herkutellen, juoruillen, telkkaria kattoen ja nauraen, not so bad monday, right? :-) tyttöjen näkeminen on aina yhtä ihanaa, mutta etenki ku viime kerrasta on kerenny vierähtää parisen viikkoa, on tapaamiset erityisen spessuja! on tää elämä rankkaa ku kaikilla painaa työt ja opiskelut päälle eikä ehdi edes kavereita tavata. :-D mehän ollaan kaikki siis kauheessa uraputkessa, not, mutta välillä aikataulut ei vaan yksinkertasesti sovi yhteen! mutta nyt taidettiin siirtyä asiasta kukkaruukkuun, joten palataanpas takasin "asiaan". jos suju maanantai mukavasti niin sillain sujuu tää tiistaiki, nimittäin tänään on mun tän viikon telkkaripäivä, jonka vietän mm. näiden heppujen seurassa:



siirryn siis nyt sohvalle katteleen McDreamya ja palaan tänne teiän seuraan huomenissa, heippa kaikille ja viettäkää kiva tiistai niinku mäki aion! :-)

2 kommenttia:

  1. onko hellan oikee nimi hella?

    VastaaPoista
  2. ei oo! keksittiin joskus yläasteella että Hellan oikee nimi on ruma joten väännettiin se Hellaks koska se piti koulussa esitelmän Hella Wuolijoesta :D todella fiksua mutta siitä se on jääny ja tarttunu kaikkiin eikä kukaan oikein osaa enää kutsua Hellaa muuks! ja musta Hella on ehkä paras lempinimi ikinä<3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...