keskiviikko 2. toukokuuta 2012

you're hot and you're cold

moikka! huhhuh mikä päivä tänään on ollu, musta tuntuu että oisin koko ajan vaan juossu paikasta toiseen, äsken sain onneks hengähtää kultsin kainalossa hetken. :-) kävin aamulla siellä amiksen lähihoitaja pääsykokeissa ja se oliki nopeempi keissi ku olin aatellu, mulla kävi nimittäin haastattelujen kanssa superi tuuri ja olin melkein ekana haastateltavana, pääsin siis jo 12 jälkeen lähteen! älkää vaan kysykö miten mun kokeet meni, en osaa yhtään sanoo, mutta vähä kauhunsekaset fiilikset tässä on. :-D kirjalliset osiot meni ihan okkedisti, mutta haastattelusta on turha edes yrittää sanoo mitään, nyt siis vaa ootellaan sinne kesäkuun neljänteentoista ja pidetään peukkuja pystyssä!

mutten tosiaan tullu jutskaileen teille mitään opiskeluhommia vielä, vaan tulin jakaan vähä meiän vappufiilareita. :-) vappu oli ja meni ja hauskaa oli, vaikka sellanen perinteinen supervappufiilis jotenki puuttu, tää on vissii ainaki blogien perusteella ollu tänä vuonna yleinen vaiva, tiedä sitte miks. :-D ite olin vähä niinku unohtanu vapun ku tiesin ettei sillon mitään supersuuria suunnitelmia tuu oleen, ja nyt varsinki ku päivä ennen vappua keksittiin toi reissuun lähtö, oltii pikkasen enemmän fiilareissa siitä ku jostain toukokuun ekasta! :-D

vappuaattoo vietettiin Hellan kanssa suurimmaks osaks kahestaan niillä (mitä ny Rampsa ja sen kamut kävi meitä terppailemassa ja kävästiin tässä meillä 100 metrin päässä syömässä nakkeja ku pizza ja patongit alko tökkii :-D) ois siis voinu luulla, että ilta oli rauhallinen, mutta se oli kaikkee muuta! :-D mulla ja Hellalla on aina hauskaa yhessä, eikä vappuaatto Rhodoksen reissua fiilistellessä ollu poikkeus. mitään ihmeellistä ei ois tarvinnu olla päällä, mutta halusin hakee juhlafiilistä  vähä pukeutumisella, joten päälle pääty tällänen asu:

asuvv1


lainasin äipältä tollasta violettia bleiseriä ja yhdistin sen rennosti. :-) tykkäsin asusta kovasti, toisin ku tukasta haha! yritin ekaa kertaa kihartaa koko pään hiukset sillä Remingtonin Pearl Wandilla, en oo sitä käyttäny sen jälkeen ku leikkasin tukan, nyt kokeilin ja ei ois kannattanu. :-D olin ku mikäki kasarimisu koko illan, vaikkei se tosiaan ollu tarkotus! seuraavana päivänä noi oli jo ihan ok, mutta ehkä silti pysyn siinä suoristusraudassa!
  • bleiseri Gina Tricot
  • toppi H&M
  • bandeau toppi Gina Tricot
  • farkut Gina Tricot
 


bv

illan kuluessa me tosiaan "kokkailtiin" pizzaa ja patonkia, oikeen italialaisranskalainen gourmetvappuateria haha! juotiin ihan superherkullisia poplepirtelö drinksuja joista saatiin ähky ja noudettiin meiltä skumppaa. :-D illan ohjelmaan kuulu tietysti Salkkarit ja Täykkärit, sehän oli selvä ja kuten tosiaan mainittu, Rami ja sen pari kamsua kävi moikkaamassa meitä ennen kaupunkiin suuntamistaan. me päätettiin ettei jakseta lähtee baareihin jonotteleen ja tuhlaan rahojamme, jotka voi mieluummin säästää Rhodoksella bailaukseen ;) istuskeltiin siis ihan vaan Hellan luona ja selailtiin erinäisiä blogeja Rhodos juttuja silmällä pitäen ja tietysti tsekkailtiin Rhodoksen säätä, joka näyttää vähä eriltä ku Suomen viikonlopun räntäkelit (oikeesti en edes vahingonilon toivossa halua että tänne sataa räntää ja tulee takatalvi vaikken siitä joutuis sillon kärsiinkää!!) asteita vähintään 25 ja aurinko porottaa, nam! ;) mutta tosiaan ilta kulu aikalailla siivillä ja suuntasin jo joskus kahen maissa kotiin nukkuun jotta olin sitte aamulla valmis vappubrunssille, tässä kuitenki muutama kuva tosta vappuaatosta: 


bv2


bv3


bv4


bv5


koska Sarkkuparka joutu painaan niska limassa duunia vappuaaton, päätettiin että tehään jotain kivaa vappupäivänä ku kaikille oli vapaata! pieni taka-ajatus tässä tietysti oli fiilistellä nätissa ilmassa meiän ihanaa ens viikkoo ;) niin ja yo-lakit päässä tietysti! ;) mutta tosiaan päätettiin järkkäillä pieni vappubrunssi ja liikkeelle lähin tän näkösenä:


asuvb2

halusin päälle jotain suhteellisen rentoo ja nättiä, ja tietysti lakkiin mätsäävää ;) mun mielestä noi mintunvihreet housut ja toi beige neule oli ihan superihana yhdistelmä, ja toi huivi kruunas kokonaisuuden, tiedän asu ei ollu millään lailla kauheen kummallinen, mutta omaa silmääni se miellytti! 
  •  farkut Cubus 
  • huivi H&M
  • neule Cubus
 
vb10

tarkotuksena oli alunperin mennä Miamin terassille istuskeleen ja herkutteleen, mutta itse terassi oli lopulta niin täynnä teekkarikasteen tuijottelijoita, että päädyttiin syömään sisätiloissa, mutta yhtä hyvä brunssi me sielläki saatiin aikaseks! Miamissa oli kiva systeemi ku paikka oli tupaten täynnä, ruuat tilattiin tiskiltä josta sai mukaan sellasen hälyttimen joka alko piippaan ku ruuat oli valmiina ja ne sai ite noutaa. kauheen brunssimainen meiän vappubrunssi ei ehkä ollu, mutta ei se mitään mättöökää ollu! ite söin ihan älyttömän herkullisen vuohenjuustosalaatin, joka oli todellakin hintansa väärti ja täytti masun just sopivasti. :-) syöpöteltiin ja jutskailtiin siellä tovi, väen väkisinki meiän jutut käänty vähä liian usein meiän matkaan, mutta mikäs siinä!


vb9


vb8



vb7


vb6


vb5

jonku aikaa hengailtuamme haluttiin oikeesti sinne terassille, joten lähettiin käpytteleen Tullintorille päin, päämääränä Passionin terassi! nohh, kuinkas sitten kävikään, Sarkku huomas portilla että neitonen on jättäny paperinsa himaan, joten eihä ne meitä sinne päästäny päivää paistatteleen. :-D terassille meiän oli kuitenki pakko päästä, joten siirryttiin viereiselle Telakan terassille! se oli suurimmaks osaks täynnä meitä hieman vanhempaa väkee, mutta hienosti siihen paisto ja hyviä ja halpoja juomia sieltä sai, joten mikäs sielläki oli istuskellessa hetkonen. :-)


vb3


vb


vb2


vb4

vappubrunssi ja terdeily oli erittäin loistava suunnitelma aurinkoiselle vappupäivälle ja hauskaa meillä tietysti oli. :-) mitenkäs teiän vaput suju? löytykö muilta enemmän vappufiilinkejä? huomenna suuntaan töihin päiväks ja sen jälkeen lähetään Sarkun ja Hellan kanssa vallottaan Ideapark aurinkoista ens viikkoo silmällä pitäen, pitää vähä täyttää aurinkorasvavarastoja sun muuta ;) pahottelen tosi paljon jos blogin puolella on hiljasempaa nyt pari päivää, mä en oo alottanukkaa pakkaamaan ja tuhat ja miljoona asiaa ton matkanki tiimoilta on hoidettavana vielä, lisäks haluun nyt nähä mahollisimman paljon Rampsaa ennen meiän lähtöö, joten koneella istuskelulle ei vältsisti jää liikaa aikaa, mutta yritän parhaani. :-) ens viikolle lupaan ajastella myöskin luettavaa mahdollisimman paljon, nyt lähen kuitenki katteleen tän päivän Salkkareita vähä jäljessä ja juoruileen Hellan kanssa Greyn Anatomian äärelle, (en kestä ku tänki postauksen tekoon meni joku puoltoista tuntia, inhoon laittaa noi kuvat tuolta Flickristä !!!) heippa ihanat ja pitäkää loistava loppuviikko, pian on taas perjantai ;)


asuvb1

10 kommenttia:

  1. vuhuu salkkarit:D ja ei oo totta, ei luoja sitä pasuunan väkee.. ihan kun ei tajuais että sarkku on täysikänen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha salkkarit on just parasta! :-D ja siis jooo.... meil oli viä lakit päässä! ei sarkku iha näytä semmoselts siideripissikseltä joka ois ryövänny siskonsa lakin päästäkseen ilman papereita PASSIONIN TERDELLE keskellä päivää :-Dd mutta toki niitten pitää olla tarkkana ei sillä!

      Poista
  2. Toivotaan, et pääset sisään! :) Haitko muuten myös amk-koulutukseen vai pelkästään tonne lähihoitajaks? Tiedän et oot kirjottanu viimeaikoina noista hakujutuista mut mul meni vissii vähä ohi... :D

    Multa kysellää edelleen papereita aina ja joka paikassa, vaikka täytän kesällä 24. Joskus joku poke yritti väittää et oon väärentänyt paperit kun en mitenkään voi olla jo täysikänen :-D Hyvä et pääsitte kuitenkin toiselle terassille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. todellaki toivotaan! :-) ja joo! hain siis toho tampereen ammattikorkeesee kätilöks ja hoitsuks myös ja oottelen et kunoa tulis pääsykoekutsuja, ja ei mitää ei tietystikkää kaikkee voi muistaa!

      haha, voi apua toi ois kyllä ärsyttävää! :-D vaikka kohteliaisuushan se tässä kohta alkaa jo oleen että näyttää nuorelta ;)

      Poista
  3. 1. Noi hiukset näyttää musta just kivoilta :D 2. Oon kade, mäki haluun lämpöseen ja 3. Lauantaina sopis paremmin, kun perjantaina ei oo autoo enkä pääse töihin :D Ja lauantaina joskus 3 jälkeen, kun saan sillon äidiltä auton..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. hahaa kiitos! :-D siis ei ne mustakaa loppujen lopuks kauhee pahat ollu ja seuraavana päivänä ne oli jo kivat!! 2. joo tiän oon kamala ämmä ku puhun täällä reissusta varsinki ku tänne on lupailtu huonoo ilmaa, mutta kenties säki pääset kesällä johki ja kuulehan neito kukas käväs just siä isossa ompussa että kyllä täältäki suunnasta kateutta piisaa! :-D 3. loistavaa !!! oon niin suuressa kiitollisuuden velassa sulle ja voin maksaa vaikka vähä extraa sulle hehe! mutta mutta laitan sun blogiin mun numeron nii voit tekstata tarkemmin aikaa paikkaa ja hintaa ja sillai! :) ja thänks a lot vielä kerran !!!

      Poista
  4. En muista ny ollenkaan oonko kysynyt tätä jo aikasemminkin, mutta haitko siis Sairaalankadun toimipisteeseen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. et ollu viä kyselly, mutta sinneppä sinne! :-)

      Poista
  5. Sun hiukset on tosi kivan väriset! :) Kiva blogi muuten. Ps. Salkkarit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, mä tykkään kyl kans tästä väristä! :) ja kiitos<3 salkkarit on parasta viihdettä sanon mä ;)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...