lauantai 5. toukokuuta 2012

i'm outta time and all i got is 4 minutes

moi! :-) mä en kestä ku oon ollu niin kiireinen ja kauheesi kaikkee säätöö tässä ennen matkaa! nytki mun pitäs todellaki olla pakkaamassa eikä istua perseelläni tässä koneen ääressä ja raapustella tänne jotain jonninjoutavia, mutta minkäs teet ku himottaa enemmän kirjotella teille ku pakata! :-D  tähän postaukseen tulee ehkä kaks kuvaa sorge vaan, en oo ehtiny niitäkää ottaa lähes laisinkaan mutta lupaan että ajastan ens viikolle kuvarikkaita postauksia ;) ens viikolle on muuten luvassa ainakin ostospostausta, ripsiasiaa, kysymys/vastauspostaus, sekä vähän haastetta ja kosmetiikkajuttua, eli pysykää kuulolla vaikkei mua Suomen kamaralla tavatakkaan! mulla on sikana luonnoksia tuolla, mutta koitan repiä viä tänää aikaa niiden viimeistelyyn niin että teillä ois täällä ens viikon aikanaki ainaki joka toinen päivä lueskeltavaa, mitäs siihen sanotte? :-)

asiasta kukkaruukkuun tää viikko on tosiaa ollu hullunmyllyä! :-D oon juossu kiireellä paikasta toiseen jotta ehtisin tehä kaiken ja vielä puuttuu mm. sellanen asia ku matkavakuutus, biksuarsenaali on kyllä kunnossa, mikä meni pieleen tässä tärkeysjärjestyksessä? :-D mutta älkää huoliko, on mulla kivaaki ollu vaikka kiirettä on pukannu! torstaina olin päivällä töissä Tullintorilla ja koitin saada ihmisiä taas elintarviketutkimuksiin. suhteellisen haastava päivä oli, mutta oon tosi tyytyväinen siihen että loppujen lopuks sain ihan kivaa tulosta aikaseks. jotenki paljon "töitä tehneempi" olo jää tollasesta ku saa oikeesti kaivaa niitä kuluttajia vähä kiven alta ja silti saa hyvän tuloksen! :-)

työpäivän jälkeen oli luvassa kivaa, eli suunnattiin Hellan kanssa kohti Ideaparkkia, koska matkavarastoja täyty täydentää. metsästettiin aluks ne kaikki perusjutut, eli hiustuotteet, meikit ja aurinkorasvat, jotka meiän varastoista uupu, tän jälkeen luvassa oli sitte oikein hardcore shoppailua ;) löysin paljon kaikkee kivaa, mutta esittelen niitä sitte ens viikon aikana! käytiin me myös syömässä, koska mulla oli työpäivän jälkeen kuolettava nälkä ja Hella himoitsi Hookkiin. :-D mä en pystyny vieläkää syömään siipiä, maistoin Hellalta yhen, ei mua ny oksettaan alkanu, mutta ei se hyvääkään ollu. :-( kamalaa! mutta mun oma annos oli ihan superhyvä, valitsin Kapteeni Koukun lautasen joka sisälsi siis kaikkia herkullisia dippailtavia asioita, kuten sipilurenkaita, mozzatikkuja ja jotain jalapenopalleroita! se oli ihan superherkullista nam. :-)



ih1


ih3


ih2

Ideapark reissun jälkeen suuntasin vielä Rampsalle viettään iltaa! me tehtiin ruuaks herkullista salaattia ja katteltiin leffana This means war! tykättiin kummatki tosta leffasta ihan hirveesti ja naurettiin suurin osa ajasta ihan kippurassa. :-D okei oltiin myös ihan poikki kummatki ku Rami oli ollu pääsykokeissa koko päivän ja mä muuten vaan liikkeessä, mutta oli se oikeestikki hauska leffa! juoni oli semmonen aika perus, ei mitään kummempaa, mutta tykkäsin tosta toiminnan, romantiikan ja komedian yhdistelmästä. :-) ja leffan ehdottomasti paras osuus.... ne miehet! olihan Chris Pineki ihan härkänen, mutta kyllä se Tom Hardy oli mun suosikki ;) mutta tosiaan voin suositella tota leffaa jos haluaa semmosen perushömppäleffan, mutta toiminnalla höystettynä!




perjantaina pidettiin Ramin luona siivouspäivää jonka jälkeen lähettiin hakeen Ramin Suomen vierailulle tullutta iskää linja-autoasemalta! siitä mä sitte suuntasin vähä vielä kaupoille, ostaan mm. kahet täydelliset bikinit ;) illalla yritin jotain säälittäviä pakkausyrityksiä mutta eihän niistä mitään tullu ja edelleenkää en oo ees ottanu matkalaukkua esille, saatika sitte että oisin miettiny mitä sinne laukkuun laitan! illalla Rami tuli vielä meille katteleen Suomen pelin (jee nyt ne alko, mutta kuinka kamalaa että missaan tyyliin kaikki alkusarjan ottelut ku oon siä Rhodoksella!) ja semmosta. :-) aikamoista säheltämistä siis nää muutamat päivät ollu, mutta kuten huomaatte on mulla ollu hauskaa, mutten oo saanu oikeen aikaseks mitään noita matkaan liittyviä asioita, paitsi shoppailun. :-D ylläri!

näin ollen mun on nyt ihan oikeesti nostettava peppuni tästä sohvalta ja lähettävä hoitaan sitä pakkailua !! yritän tosiaan repiä jostain vielä sen ajan että pääsen tekeen ne loput postaukset tänne ja ajasteleen ne ens viikolle. :-) nyt mulla on kiire, mutta illalla saattaa tulla joku pieni hehkutuspostaus feat. Sarkku ja Hella! tää oli varmaan taas maailmankaikkeuden sekavin postaus, koitan parantaa vähä tapojani, mutta nyt heippa ihanat! :-)

4 kommenttia:

  1. mitäääää!! etkö pysty syömään nykyäää siipiä?!:o vähä kauheeta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en pysty !! :( ihan kamalaa! mutta ku mulla oli alkuvuodesta mahatauti, ja olin syöny illalla siipiä joku 20 ja sit yöllä aloin oksentaan nii sen jälkee en oikein oo pystyny syömään niitä! aluks olin ihan broken, mutta nyt oon jo pikkusen tottunu tähän, ja oon suunnitellu että teen saman homman sipseille ja muulle epäterveelliselle haha :D

      Poista
  2. mitää joko toi on tullu makuuniin!:o piti mennä se leffoihin kattoon mut en kerenny:D ps. oon niin katelliinen tosta matkasta en kestä!!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahh, ei se kai vielä oo Makuunissa >:) mutta eiköhän se pian tule! kannattaa ehottomasti kattoo :) ja joooooo oli maailman ihaninta olla reissussa oikeesti <3

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...