maanantai 14. toukokuuta 2012

videoterkut back in finland!

moi! video kertoo enemmän ku teksti, kuten sanottu oon aika rikki puhki poikki nyt ja pää jumissa, joten tekstiä on hivenen mahdotonta tuottaa. :-D toivottavasti saatte kuitenki jotain selkoo tosta videosta ja palataan taas täysissä voimissa!





 niin ja tosiaan, kuvasin ton joskus puol seittemän, eli tiedän että Suomen peli on tälläki hetkellä käynnissä ja en oo lähössä mihinkää kävelylle enää tälläi pimeän tullen, mulla oli taas omat säätöni tän latailun kanssa, siksi siis myöhäinen ajankohta! :-D ja nytki tää näyttää ettei tää video näkyis, että hieno homma jos näin on sitte en tiä mitä teen tän kanssa !! kertokaa näkyykö tässä mitää videoo?

2 kommenttia:

  1. ahhahah ihana tommone väsyny toistat kokoaika samaa :--D kuule oon aivan varma et sulla on nyt ripsienpidennykset, omatkin on kyl ollu superkivat mut nyt on kyl jo pakko olla feikit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo äläpä! :-D ei ehkä ihan paras idea mikää video tollasessa kondiksessa, mut voin vaan kuvitella millasta hirveyttä ois tullu jos oisin alkanu jotai naputteleen :-D ja siis joo on on !! todellakin on pidennykset, jossai postauksessa taisinki mainita, ihana susanna järkkäs ennen matkaa aikaa ja väsäs mulle ihan sairaan hienot pidennykset! :-) mun pitäs tehä postausta näistä, mutten tiedä viittiinkö enää ku kaltoin kohtelin näitä nii pahasti ton viikon tuolla reissussa et nää ei oo enää läheskää nii hienot ku aluks! mutta tosiaan pidennykset on, eihän mun omat ripset oo mitää tällästen rinnalla :-D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...