torstai 17. toukokuuta 2012

our friends are back, so let's raise a cup

moi! noniin, nyt vihdoin ja viimein päästään täällä blogin puolellaki ihan kunnolla arkeen kiinni! :-) en oo kerenny tässä oikein kotona yksikseni hengaileen, muuta ku nukkuessa, joten postailu jääny vähemmälle ton reissun jälkee, mutta nyt back in bisnes, varokaa vaan ;) teiän kaikkiin kommentteihin en oo viä saanu vastattua, ku mulla tökkii puhelimella kommentointi TAAS, mutta nyt ku oon kerranki koneella ni lupaan vastata hetimiten! nii ja vielä yks ilmotusasia, Rodos postauksia uskallatte odotella viikonloppuna, tai ens viikolla ja niitä ripottelen tänne normaalien postausten väliin aina ku sopiva hetki tulee!

mutta tosiaan, ilmotusasiat sikseen, jutellaan eilisestä! mun eilisen keväisen asun näitteki jo tossa erillisessä postauksessa. tän näkösenä lähin siis Hellan kanssa matkaan kohti Lauran kotia! :-) ei oltu nähty Lauraa kiireisten ja ristiinmenevien aikataulujen takia johonki vajaasee viikkoo ees ennen meiän reissua, joten toi tapaamisten aikaväli oli tosiaan päässy riipasevan pitkäks, mikä tarkotti tietysti sitä, että eka tunti Lauralle saapumisen jälkeen me vaan istuttiin perseillämme ja puhuttiin keskenämme taukomatta! :-D Laura oli tietty innokas kuuleen kaiken meiän matkasta ja aika tarkasti me sille kaikkee sepustettiinki, mutta jätettiin myös Lapelle suunvuoro kertoilla sen kuulumisia jotka kans haluttiin innolla kuulla! :-) parhaiden kavereiden seurassa on kyllä ihan parasta se, että vaikka sikaa tapaamisten välillä ois kulunu kuinka kauan, tuntuu aina ku se ois ollu vasta eilen ku viimeks istu kasvotusten sen fredun kanssa juttelemassa upeista ja downeista! :-) tiedättekö sellaset ihmiset elämässänne tai tiettekö mitä mä tarkotan? no, Laura ja Hella on ja on jo niin pitkään ku muistan ollu mulle ne ihmiset! ♥ (joo ennen ku vedätte mitää johtopäätöksiä siellä niin tottakai myös perhe ja Rami on tälläsiä! :-D)

nyt meni vissii taas vähä syvälliseks, oonko jotenki diipillä tuulella hä? :-D mutta takasin uomiin, ku oltii saatu pahimmat purkautumiset hoidettua, keksittiin että lähetää jatkaa juttua jätskien kera! noiden tyttöjen kanssa jutteleminen on aina parasta, mutta mistäpä tilanteesta pienet herkkunautinnot ei tekis vielä parempaa? ;) kevään ekat yhteiset jätskit haettiin säälittävinä iha vaa K-marketista ku kellää ei oikee tehny mieli niitä jätskikiskajätskejä! napattiin jätskit mukaan ja mentiin Tammelantorille syöpötteleen niitä, jatkaan juoruamista ja nauttiin tulevasta keväästä! :-)


le3


le2

ihania ilmeitä meillä ku syödään jätskiä... :-D

le4

jossain kohtaa meillä alko kaikilla nenää kutittaa vähä liikaa, silmät vuotaan ja aivastukset pärskähteleen siihen malliin, että oli pakko suunnata sisätiloihin! (tähän väliin muutama sana noista helvetin allerigoista ja saatanan siitepölyistä !! luulin että pahin ois ohi ku me oltiin viime viikko Suomen rajojen ulkopuolella ja silti vedin ahkeraan lääkettä nassuun, mutta ei! samantien ku palaan Suomeen alkaa jumalaton pärskiminen ja silmät on ihan tulessa kutiaimisesta, tälläki hetkellä koitan vaa kirjottaa tätä ahkeraan ettei mulla ois vapaata kättä kutittaa mun silmiä! nää ripset ei auta asiaa yhtään ja mun sydäntä särkee ku kaltoin kohtelen näitä yrittäessäni helpottaa tätä hirveetä tunnetta! ulkona käveleminen saatika sitte minkään urheilun harrastaminen on lähes mahdotonta ku henki kulkee yhen kymmenesosan normaalista ja julkisilla paikoilla hävettää aivastaa kahen minuutin välein ja loppuaika näyttää turvotetulta sialta naamasts ku silmöt tuproo ja koko naama punottaa! :-( että sellasta ihanaa keväänodotusta täällä, marssin kyllä mahd pian lääkärin pakeille vaatii n jotain vahvempaa lääkitystä, ei tänä kevänä iha tehoo noi Heinixit ja Zaditenit ! sori tää täysin aiheeseen kuulumaton vuodatus tähän väliin, nyt takas eiliseen!)

tosiaan mentiin vielä takasin Lauralle jatkaan mitäpäs muutakaan kun jutskailua, me puhuttiin ja puhuttiin ja puhuttiin kunnes muutaman tunnin päästä kaikkia alko hiukoon ja lähettiin hakeen ruokaa! päätettiin kaikki tällä kertaa olla terveellisiä (yeah right aina voi uskotella itelleen et subi on terveellistä ruokaa :-D ) ja noutaa ruokamme Subwaysta! hyvää oli taas kerran ja jaksettiin jutskailla vielä pari tuntia lisää! :-D annettiin Lauralle myös meiän Rodoksen tuliaiset ja pelleiltiin taas kaikkee ihan älytöntä, välillä musta tuntuu että meitä ei iha heti kakskymppisiks uskois! yhteensä hengailtiin lauralla vaivaset viis tuntia ja silti meinas jäädä jutut kesken ku lähdön aika koitti, no ens viikolla lisää! :-)



le7


le8


le6

Lauran tuliaiset! älkää säikähtäkö, toi koru on siis meiltä kaikilta kolmelta, nähtiin se Bershkassa ja se oli niin söpö ja ihan Lauran näkönen, että meiän oli pakko napata se mukaan! samana iltana vierailtiin kaikissa semmosissa basaarityylisissä kaupoissa ja yhessä mä ja Hella törmättiin tollaseen järkyttävään kynään. :-D meiän oli ihan pakko ostaa se Lauralle ihan niinku läpällä, Sarkku oli vähä järkyttyny tästä, mutta Laura oli ihan samoilla linjoilla meiän kanssa kynäns vaastaanotettuaan. :-D

le1

Lauralta lähettyämme mä heitin Hellan kotiin ja lähin hakeen Ramia meille. meillä oli talo tyhjänä taas piiitkästä aikaa, joten pitihän tää hyödyntää etenki ku Ramin isä on vielä Suomenvierailullaan ja yöpyy Rampsan yksiössä ois siä vähä ahdasta. :-D vietettiin siis iltaa täällä meillä. meillä aika perusjuttu on se että ilta alkaa kaupassa käynisellä ja niin siis eilenki, käytiin ostaan ainekset tortilloihin jonka jälkeen suunnattiin meille. jossain kohtaa hetken hengailtuamme me sitte keksittiin monen mutkan kautta että halutaan lähtee rullaluisteleen! :-D kaivettiin mulle rullikset esiin ja Ramille isin maastopyörä (herra vanhana pyörätaiturina oli meinaan pikkasen innoissaan tosta superpyörästä :-D) ja lähettiin liikkeelle! mä en muista koska oisin viimeks rullaluistellu, joten luojan kiitos mulla oli Rampsa seuranani, ois muuten ollu pikkasen noloo huudella vähän väliä "oho" "huii" yms :-D kiitos mun ihan hyvän tasapainon pysyin onneks pystyssä ja itseasiassa vedin aikamoista vauhtiaki ;) kyllä me sellanen mukava about viiden kuuden kilsan lenkki vedettiin ja tarkotuksena ei tosiaa ollu vetää mitää treeniä vaan iha vaa pitää hauskaa :-D ja hauskaa se oliki! vaikka näytinki suhteellisen typerältä, kattokaa vaikka:


le9





haha, tärkee video :-D mutta näittepähän ainaki ehkä vähä miten idiootilta näytän, mutta ei kai se oo nii justiinsa :-D mulla oli Ramistaki sellanen hieno video missä se temppuilee pyörällä mut se ei halunnu sitä tänne joten joudutte nyt nauttiin ainoastaa mun hienosta luistelusta.... :-D


rullailuiden jälkeen me vaa hengailtiin ja jossain vaiheessa muistettiin että ai niin se ruokaki! :-D no väsättiin pikatortillat semmosessa kymmenessä minuutissa ja asetuttiin sohvalle katteleen Salkkareita! :-) hyvää ruokaa, loistavaa seuraa ja  kivaa tekemistä eli ihan mahtava ilta kaikenkaikkiaan! :-) mulla on kyllä maailman parhain poikaystävä, ei mulla muuta ;)


le10



le11


le12

semmonen keskiviikko siis tällä kertaa, tästä postauksesta tuli sitte aika hehtaari ja huomaatte varmaa että mulla on ollu pieniä vierotusoireita tästä hommasta! :-D toivottavasti jaksoitte lukee tän, nyt lopetan vähäsanasesti, paitsi !! se on vielä pakko sanoo, että tänä iltana kello puoli seitsemän kaikki liimautuu sitte telkkarin ääreen ja tekee kaikenmaailman taikauskoset temput ja rukoukset sun muut, että Suomi voittas ne perhanan jenkit! :-D aika pieni todennäkösyyshän tälle on, etenki jos on yhtää uskominen sunnuntain peliä, mutta uskoo pitää aina ja kannustaa!! nyt moikka ja huomiseen tai lauantaihin tai johonki! :-) ♥

2 kommenttia:

  1. sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taas lisää kysymyksiä jeejee :-D tykkään tehä haasteita ja vastailla kysymyksiin, joten kiitos :)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...