torstai 24. toukokuuta 2012

dagens outfits

moido! kuulkaa mulla on nyt vähä paha mieli, ku tää bloggailu on iha liiaks jääny taka-alalle tällä viikolla, uskokaa ku sanon että se ärsyttää mua vielä enemmän ku teitä ja siks pyydänki vähä armoo. :-D oon tosiaa juossu pää kolmantena jalkana töissä ja sieltä suoraa näkee Ramia, tai kavereita ja voin kyllä kertoo ettei ihmissuhteet mitenkää iha kauheesti kukoista ku niitä ehtii hoitaa sillai pari tuntia muutamana päivänä viikossa. :-( huomenna mulla on vapaapäivä, jonka aion teiän ikäväksenne viettää sitte korvaamalla tätä viikkoo eli hoitaen niitä ihmissuhteitani oikeen olan takaa! ajastelen teille yhen ihanan salaattireseptin ja lauantaille koitan saada ajasteltua sen kysymyshaasteen! sunnuntaina mulla sitte ois seuraavan kerran aikaa, huominen kuluu tosiaan kavereiden ja Ramin kanssa ja lauantaina meen Hellan äipän viiskymppisille töihin ja siellä ollaanki sitte ihan aamusta yöhön. mutta sunnuntaina pääsette kuuleen mun kuulumisia sitte enemmän ku tarpeeks, nyt näätte pari asua tältä viikolta! :-)

oon uskaltautun kesän ekaa kertaa Suomessa kulkeen shortsit jalassa nyt parina päivänä töissä ja ai että asut on ollu kivoja, ihan vaan siks ku jalassa ei oo pitkiä housuja! :-) tässä siis tulis sekä eilisen, että tän päivän työasut:

asupp

tämmösessä asussa liikuin eilen töissä! :-) ekoina Suomessa pidettävinä shortseina halusin ehottomasti jalkaani noi mun ihanat tomaatinpunaset Hennesin shortsit, ne on täydellisen väriset ja malli on myös loistava. mun mielestä noiden kanssa kävi loistavasti yhteen toi löysä, vähän safarihenkinen kauluspaita, se myös Hennesiltä! kaiken kaikkiaan mun silmään toi kokonaisuus oli ihanan rento ja kesänen! 

 
asupp1

tälläsenä tein sitte töitä tänään. yllättääkö ketään toi seilorihenkisyys? :-D mua ei ainakaan, mutta ihana tääki asu musta oli! jotenki toi ei ehkä ihan niin hienosti tuu näissä kuvissa esille ku luonnossa, mutta tosiaan valkoset shortsit ja sinivalkoraidallinen toppi tummansinisen bleiserin kera kultasilla yksityiskohdilla, kuulostaa ja näyttää niin mun tän kesän ykkösasulta, että toivottavasti teki diggaatte ;) 
  • shortsit H&M
  • toppi Cubus
  • bleiseri H&M
  • vyö H&M
 
semmosia kesäsia asuja siis mulla tällä viikolla, mitäs te ootte noista mieltä? :-) nyt mun täytyy kuitenki lopetella ja mennä syömään jotain, kertoo ehkä jotain kiireen tasosta, että mä supersyöppö en oo syöny tänään vielä yhtikäs mitään! :-D koitetaan nyt kaikki hetkisen kestää tällästä säätöö ja vähäisiä postauksia, eiköhän tää taas tästä, huomenna saatte lukee salaattireseptin ja sunnuntaina palaillaan sitte ihan niinku kunnolla, ootte ihania ja oon niin ilonen ku jaksatte kommentoida kaikkee ihanaa vaikka ite en mikää paras bloggaaja tällä hetkellä ookaan, te jaksatte silti olla niitä maailman parhaita lukijoita, suuret kiitokset siitä! ♥ nyt moi moi ja huomiseen ja ihanaa viikonlopun alkua rakkaat! :-)

4 kommenttia:

  1. ihanan kesäiset noi sun punaset shortsit :) muutenkin tykkään sun pukeutumis tyylistä ja oot muutenkin niin ilosen olonen ihminen ! blogis on kyllä huippu ja saa positiiviselle mielelle aina kerta toisensa jälkeen :)

    tipeslittleworld.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ne on kyllä just täydelliset kesäshortsit! :-) ja oivoi miten ihanan ihana kommentti kaiken kaikkiaa! nyt kuules sä sait mut positiiviselle mielelle eli suuuren suuret kiitokset <3

    VastaaPoista
  3. oot tositosi kaunis! piti kysyä, että ootko jo löytänyt jonkun kampaajan sen vanhan vakkarin tilalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos paljon! :-) ja valitettavasti en oo... viimeks kävin siellä CM-hiuskeskuksessa, se oli tosi hyvä, mut se makso 150 euroo.. :-D eli tuskin meen sinne uudestaan, seuraavaks palkkaan varmaa Hellan laittaa mulle raitoja tukkaan, mutta kyllä se uus vakkarikampaajaki ois kiva löytää!

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...