lauantai 12. toukokuuta 2012

liebster blog-tunnustus

moi! kaikki varmaan arvaaki otsikosta mikä on luvassa, tää blogeissa jo niin kauan pyöriny LiebsterBlog tunnustus jonka sain Iinalta, Siiriltä ja Vilmalta , kiitos hurjasti kaikille teille! :-)

"Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, mutta se voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi. Kiitä tunnustuksen antajaa, valitse 5 suosikkiblogiasi, joilla on siis alle 200lukijaa, linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla."

mulla tulee tähän nyt pakostikki niitä jotka on jo saanu tän, koska jotenki mun pää ei nyt yhtään toimi, eli varmaan keksisin viis alle 200 lukijan ihanaa blogia ilman noiden jo saaneiden mukaan ottamistaki, mut jotenki nyt ei vaan tuu mieleen, joten tässä tulee ihan ilman mitään mietintöjä siitä onko joku jo saanu tän vai ei, mun 5 ehdotonta suosikkiblogia sellasista joilla on alle 200 lukijaa:






Every Damn Day 

Siirin blogi on ollu mun lemppareita ihan siitä saakka ku löysin sen joskus kenties puoltoista vuotta sitten, sillon Siiri oli siis vielä vaihdossa Ruotsissa ja kirjotteli sieltä, Suomeen ja Tampereelle paluun jälkeen typyllä oli vähän taukoo kirjottelusta, mutta nyt bloggaa taas täyttä vauhtia enkä vois olla ilosempi, luen aina innolla Siirin postaukset! :-) tää tyttö on superkaunis, mukava ja kirjottaa hyvin ja muutaki ku pelkkää hömppää :-) suosittelen!





S time

ihana Susanna, joka kiireistään huolimatta väsäs mulle ripset lauantaina ennen ku lähin tänne! niistä saatte postauksen seuraavaks ;) mutta tosiaan, löysin Susannan blogin ku se oli tullu mun lukijaks ja menin sitte selaileen sitä ja kappas vaan kuinkas huomasinkaa jääneeni täysin koukkuun. :-D se oli jollain lomalla ku lueskelin mun puhelimella tän koko blogin läpi, aina vaa pyöräytin seuraavaan postaukseen! mutta tosiaan, Susanna on kans täältä Tampereen läheisyydestä ja suunnilleen mun ikänen (oon varmaa ennenki maininnu et tykkään lukee sellasia blogeja joitten kirjottajilla on jotai yhteistä mun kaa :-)) joten paljon samoja juttuja löytyy! Susanna kirjottaa hauskasti, ei  sellasta tylsää hienostelukieltä ja bloggaa monipuolisesti, joten tätä blogia jaksaa todellaki lukee, kokeilkaa vaikka ;)


Photobucket



Photobucket

JUULIKAROLIINA

Juuliinki mulla on kuulkaas jonkunnäkösiä suhteita, huomaatteko että tosiaan tykkään eniten näistä tamperelaisten blogeista. :-D ollaan siis sillon mun ja Hellan upeella kolme viikkoo kestäneellä futisuralla pelattu Juulin joukkueessa, uskon että Juuli nauraa sisäisesti meiän taidoille edelleen. :-D mutta tosiaan, Juuli on myös Sarkun hyvä kaveri joten sitäki kautta ollaan tapailtu vähän väliä baareissa yms! nyt Juuli asuu Jyväksylässä ja ihailen sen rohkeutta lähtee sinne opiskelee! :-D Juulin blogi on kiva, Juuli kirjottaa myös sillai hauskasti eikä mitään turhia hienostele ja äh en oikein osaa selittää, mutta jotenki vaan tykkään tosi paljon tästä blogista, joten menkää ny teki tsekkaan! :-)


blogi5

blogi5

.hang.  ♥

rakkaan siskoseni Vilman blogi ansaitsi ehdottomasti päästä tähän! mä en oikeen oo koskaan ollu innostunu noista valokuvausblogeista, mutta Vilman jokaisen postauksen tsekkaan ihan innolla, koska se on oikeesti tosi hyvä kuvaaja ja tiedän kuinka innoissaan se on tosta valokuvaamisesta. :-) hienoja kuvia löytyy vaikka muille jakaa, enkä kai pistäs pahakseni vaikka Vilma jakas osan taidostaan mullekki. :-D mutta tosiaan menkääs tsekkaileen, etenki jos valokuvausblogit kiinnostaa ja vaikkei kiinnostaiskaa ni tsekatkaa silti!



 

a little crush on fashion  ♥

Janinan blogia luin jo sillon vanhan blogin aikoina, mutta nyt blogi on muuttanu uuteen osotteeseen ja mä oon jatkanu seurailua! tykkään ku Janina postaa tosi usein ja mielenkiintosia juttuja ja ennenkaikkee monipuolisesti. :-) kaunis typy ja kirjottaa kivasti, ja varotan tähänkin blogiin jää koukkuun! :-D

siinä oli siis mun lempparit, mitäs tykkäsitte tosta että tää oli ny vähä eri kaavalla tehty ku yleensä nää Liebsterit? oliks hyvä vai huono? ja joo mä tiedän varmaan kaikki näistä blogeista on saanu noi tunnustukset jo koska on niin hyviä blogeja, mutta jos on sattunu sellanen vääryys että joku ei ois vielä saanu, niin tässä tulee. :-) pistäkää eteenpäin, nyt mä sanon heipat ja palailen taas, esitteleen teille mun ripsienpidennyksiä. :-) moikka ihanat! ♥

10 kommenttia:

  1. Jeee kiitti <3 Kaikki edustavimmat kuvat tulikin tossa kollaasissa:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oleppas hyvä! :) <3 ja haha noooo, ihan edustavia ovat, nappasin vaan ton ku se oli kollaasi ni se oli hyvä haha :D

      Poista
  2. hahaha voi kiitos taas kerran kauniista sanoista veera!♥

    älä huoli en naura teidän futisuralle koska en muista siitä melkeen yhtikäs mitään mut mua alko kyllä naurattaa toi "Juuli kirjottaa myös sillai hauskasti eikä mitään turhia hienostele" :D:D oon aina välillä saanu kuulla etten oo mikään kauheen hieno nainen, en tiiä mistä johtuu....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oleppas hyvä ja kiitos itelles kivasta blogista! :) <3

      haha no hyvä, mä vähä aattelinki et ehkä se on tässä vuosien saatossa jo kadonnu sun mielestä :-D haha, no mut se on oikeesti vaa hyvä!! mä inhoon sellasia blogeja (ja vähän sellasia ihmisiäki) jotka yrittää koko ajan olla jotain superihmisiä ja kirjottaa jostai seesteisestä elämästä vaan koko ajan. :-D

      Poista
  3. Onnea tunnunstuksesta! Hienoa blogia kirjoitat! :)

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    xo, Heidi Caterina

    searchingforLBD.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. ole hyvä ihana! :) <3 ja thanks to u ku piristät aina mun päiviä sun blogilla ;)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...