sunnuntai 27. toukokuuta 2012

have a drink

moikka! :-) mä lupailin tulla tänään päivitteleen tänne kuulumisia oikein olan takaa, joten aion nyt istua tässä perseelläni aika kauan ja väsäillä muutaman postauksen, alotellaan kuitenki tuolta perjantaista ja loput viikonlopun kuulumiset ja toivottavasti myös vähä Rodos-juttuja saatte sitte lueskella ens viikolla ku mä paahdan taas töissä joka ilta kasiin saakka. :-D

perjantai oli eka päivä viime viikolla ku pääsen oikein kunnolla nauttiin tosta ihanasta ilmasta mikä tän viikon on vallinnu (why god why näiden helteiden täytyy loppua ja tilalle siirtyy koleet ja sateiset ilmat taas ens viikolle? :-( ) joten aamu alko auringonotolla Hellan seurassa! iltapäivälle oltiin Ramin kanssa suunniteltu kivaa ohjelmaa, lähettiin nimittäin aurinkoisen sään kunniaks piknikille. :-) käytiin tietysti kaupan kautta nappaileen pikkupurtavaa matkaan ja sitte eiku kohti rantaa! löydettiin ihanan rauhaisa piknikpaikka järven rannalta, joten mentiin sitte sinne lööfföön ja paistatteleen päivää. oli niin lämmin, että jopa vilukissa poikaystäväni oli uskaltautunu liikkeelle shortseissa ja t-paidassa eikä yhtää valitellu kylmyyttä. mä taas olin tottakai valinnu päälle mahollisimman vähän vaatetta ruskettumisen toivossa, tälläsellä asulla olin pikniköimässä:

asupm4

tästä asusta tykkäsin ihan sikana! :-) okei oisin halunnu topiks mieluummin tuubitopin, mutta kyllä toiki ny paremman puutteessa meni (missä mun valkonen tuubitoppi on ja miks niitä on vaa yks!?) ja näytti kivalta. alkaako jotakuta jo kyllästyttää nää mun seiloriasut? :-D toivottavasti ei, sillä näitä tullaan näkeen vielä paljon, en pääse tästä villityksestä nyt yli! mitä te tykkäätte asusta, joka on peräsin Hennesiltä TAAS?
 
istuskeltiin rannalla reippaat pari tuntia syöpötellen kaikkia ihania herkkuja, nauttien kesästä ja toistemme seurasta. :-) okei tää kuulostaa nyt just sellaselta hienostelublogien ylelliseltä piknikiltä, mutta kerranki kaikki meni niinku elokuvissa vaikka kyse oli meistä tunareista. :-D okei hyttyset vähä kousas, mikä oli oikeestaan ainoo miinus meiän iltapäivässä! muuten oli tosi mukavaa ja ehottomasti vois mennä uudestaanki vaikka heti ens perjantaina jos ei satais.


pm13

pm12

söpöä eikö? :-D Rami ei oikeen innostu aina ku yritän saada sen poseeraa hienolla mallihymyllään, se ei oo asiasta eikä hymystä iha samaa mieltä!

 
pm10

pm6

pm7


pm9

meillä oli mansikoita ja kermavaahtoo eväänä, ihan mun kesän ykkösherkku kyllä! :-) 

 
pm11

illemmalla lähin sitte ajeleen kotia kohti, vaihdoin nopeesti vaatteet ja suunnattiin Hellan kanssa kohti keskustaa! liikkelle lähin iltaa kohden vähä lämpimämmissä vaatteissa ja asu näytti tältä:

asupm2

tästä asusta mä en tykänny niin paljon ku edellisestä, mutta kyllä tääki iha mukiinmenevä oli, ku ottaa huomioon että toi valkonen toppi ei luonnossa paistanu tuolta iha noi pahasti läpi! oon ehkä vähä ylikäyttäny tota paitaa, mistä syystä se ei enää oo nii ihana. :-D mutta aika perus rafla/terde asu mun mielestäni! :-) mitäs te sanotte?
  •  kauluspaita Gina Tricot
  • farkkuleggarit Vila
 
tarkotuksena oli tosiaan käydä jossain syömässä typyjen kesken ja suunnata sitte terdeileen. :-) ruokapaikka valittiin iha vaa sillä perusteella että päästiin ulos syömään, niinpä mentiin Miamin jättiterassille, vaikka ite oon tullu vähä siihen tulokseen että Miamin ruuat ei todellakaan oo mitään Tampereen parhaita, mutta se terassi on sitäki huikeempi joten ei ne ruuat siinä menoo haitannu! ooteltiin meiän ruokia terassilla hyvä tovi, joten sinä aikana oli hyvä hetki vaihtaa kaikki kuulumiset Sarkun ja Hellan kesken, kaikkee oli taas ehtiny tapahtua ja kälätys ei loppunu ennen ku saatiin ne ruuat eteemme. :-D

pm5

pm4

pm2

pm3

pm1

pm

syötiin ja jutusteltiin siinä iha rauhassa kunnes jatketiin matkaa Passionin terassille, jossa saatiin vielä Lappe vahvistaan joukkoomme! :-) otettiin terdellä parit sidukat ja ku alko mennä uhkaavasti pilveen, siirryttiin sisätiloihin jatkaan juttua. Passionista ei tullu nappailtua yhtään kuvaa, koska neöjän likan kesken suut kävi vähä liianki kovaan tahtiin, etenki loppuillasta ku seraamme liitty vielä Juuli, ei hiljasta hetkee meiän pöydästä löytyny. :-D punottiin juonia kesää varten ja fiilisteltiin sitä että vihdoin se on täällä! Oli tosi ihana ilta ihanien tyttöjen kesken ja illan kruunas vielä oman kultsi kainalo ku suuntasin Ramin lähes trooppisen ilmaston omaavaan kämppään nukkumaan. :-D

semmonen oli siis noin niinku tiivistetysti mun perjantai ja täytyy kyllä sanoo että hauskaa oli! :-) huomenna voisin tarinoida teille lauantaisesta "työpäivästä" joka vietettiin Hellan äipän viiskybäsillä ja joka ei kyllä tuntunu työltä sitte hetkeekää! :-D nyt kuitenki seuraavien postausten pariin, ihanaa viikkoo teille raksupoksut (kuinka teinisanonta, käsi ylös joka on joskus suurkuluttanutota sanaa mutta tietysti äxien kera? :-D) koittakaa nauttia vaikka sataaki! :-) ♥

10 kommenttia:

  1. heii olipa muuten kivaa nähä pitkästä aikaan kunnolla sillälailla face-to-face!:) haha toivottavasti ei häirinny kun liityin silleen teidän seuraan kun mun seura pysähty sinne passionin porteille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin oliki !! :D ja ei tosiaankaa haitannu, oli just kiva vaihtaa kuulumisia yms! :))

      Poista
  2. ihana tuo vika asu! toi sininen paita olis kiva itelleki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :-) toi paita on ollu kyllä tosi hyvä ostos, sitä on tullu käytettyä kuten sanottu ehkä jopa liikaaki mikäli mahollista. :-D kiva, ja sydäntä lämmittää edelleen että sain sen aleista ;)

      Poista
  3. Mansikat ja kermavaahto, namsk! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. maailman paras kesäherkku !!! meen nytki tekeen. :-D

      Poista
  4. oii toi hame on täydellinen!! meinasin ite ostaa sen kans, mut vielä jäi kauppaan. Nyt ku näin sen tossa kuvassa ni tuli taas kyllä hinku mennä ostamaan se! Eikun palkkapäivää odotellessa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihan sika ihana kyllä! :-) suosittelen ehdottomasti kotiuttaan, etenki jos suhunki on iskeny toi seilorityyli ;)

      Poista
  5. Että toi terde sana raivostuttaa :D mutta olit tosi nättinä liikenteessä varsinkin toi seilori asu :) ite tykkään kans pukeutua valkoiseen ja tummansiniseen! :)

    VastaaPoista
  6. tiäkkö !! mä oon kans aina inhonnu kyseistä sanaa, se on jotenki niin tampere, vaikken ees tiedä mistä se oikeesti on lähtösin :D mutta tänä keväänä se on iha liian ikävästi tarttunu muhunki ja iha huomaamattani kirjotin sitä tonnekki, kuinka hirveetä! :-D mutta voi kiitos! :) kiva että joku muuki on muk puolella näissä seiloriasuissa, ihan parhaita ;)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...