sunnuntai 20. toukokuuta 2012

that's how we live in my genre

hellouu! mun piti jo eilen istahtaa koneen äärelle ja tulla jututtaa teitä, mutta oli taas niinku astetta hektisemmät aikataulut ja se vähän jäi, mutta no can do, nyt pääsette taas nauttiin mun sulosoinnuistani, iloitkaamme! :-D mutta tosiaan luvassa ois ny si juttua tältä viikonlopulta, joka on ollu loistava!

 perjantain vietin Ramin seurassa, joten asuks halusin jotain mukavan rentoo, mutta nättiä ja päädyin tälläseen:



asuvl2

mä ite tykkäsin tosta asusta kaikessa yksinkertasuudessaan iha hirveesti! se mussa asuva pieni seilori nostaa selvästi taas päätään. :-D tuntuu että haluisin koko ajan pukeutua sinisiin raitoihin!
  • tuubitoppi H&M
  • chinot Cubus
  • vyö H&M
 

vl19

meiän illan ohjelmassa ei ollu mitään erikoista, joten en jaksa siitä kauheesti pölistä, musta tuntuu että aina ku kirjotan tänne mun ja Ramin yhteisistä illoista, ne kuulostaa kauheen tylsältä ja ihan ku ne menis aina samalla kaavalla. :-D meille tietty jokainen ilta on erilainen ja tehään paljonki erilaisia juttuja, mut ku kaikki ei kuulu blogiin (surprise surprise? :-D) on joskus vähä hankala saada mitään kuvaa siitä miten ihana ilta on oikeesti ollu. mutta ei voi mitään, tällästä tää on. anyway, perjantaina ajeltiin ensin meille, lainattiin taas iskän pyörää Rampsalle ja mulle rullaluistimia ja lähettiin rullaileen. :-D oli ihan sairaan hauskaa ja ihan huomaamattamme oltiinki vedetty sellanen lähemmäs 10 kilsan lenkki! tällä kertaa mulla ei valitettavasti oo mitään hienoja videoita tästä toiminnasta, mutta ehkä se on iha parempi vaan. :-D

 rullailun ja pyöräilyn jälkee rupes oleen nälkä, joten suunnattiin Ramille kokkaileen! mä tein mun bravuuriani vuohenjuustosalaattia ja lisäks syötiin kaikkia Egyptiläisiä herkkuja. :-) meillä oli myös tarkotuksena kattoo toi toka Sherlock, mutta siinä yhen aikaan yöllä alko kummallaki silmä tummuun sen verran, että säästettiin suosiolla loput leffasta seuraavaan kertaan. :-)



vl16


vl15

se maistu paremmalta ku näytti! uskokaa mua :-D

vl17

hiukset ei ihan kestäny sitä rullaluistinlenkkiä ja pyöräilykypärää päässä.. :-D

 
vl14


vl18

ilta oli taas vaihteeks tosi ihana ja kerranki päästiin nukkuun ennen kolmee, mikä oli ihan hyvä juttu, ottaen huomioon että herätys lauantaiaamuna oli kympiltä. Ramilla oli erotuomarointia ja kauniin sään kunniaks mä päätin mennä seuraileen peliä ja käymään pienellä kävelyllä siinä lomassa. :-) ihana juttu sinänsä että en ollu lääkinny itteeni ennen kävelyä, aattelin että kyllä mä ny vähä pystyn käppäileen vaikken vetäiskää jokaista troppia naamaani kilokaupalla... virhe! kävelin huomaamattani yhen puoliajan tosta Ramin pelistä, ja istahdettuani vihdoin sinne katsomoon kyyläileen junnufutista, olin vähä henkihieverissä ku koko kroppa olkapäistä ylöspäin oli ihan tulessa, eikä henki oikeen meinannu kulkee. :-D no selvisin hengissä kunhan pääsin sisätiloihin, mutta kirosin kyllä taas kerran kaikki Suomen lehdettömät koivut alimpaan helvettiin! onko kellään tietoo koska tää allergiakausi loppuu ja voi palata normaaliin elämään ilman tukehtumispelkoo jos kävelee ulkona yhtää pidemmälle ku bussipysäkille? :-D mutta onneks kävin kävelyllä, löysin nimittäin Kaukajärveltä aivan ihania maisemia!



vl10

siellä se Rami juoksentelee!

vl11


vl12


vl13

seuraavaks oliki sitte vuorossa Suomen nöyryytys, jos kauniisti haluaa sanoo niin Suomi-Venäjä peli.. ei siinä mitään hyvä peli oli ja kaks ekaa erää oli oikeesti hyvää lätkää ja hauskaa katottavaa, jos ei laske sitä Suomen armotonta tappioo. mut sitte kolmannessa erässä alko käymää jo sen verran toivottomaks ja tuskalliseks, ettei kyllä pystyny enää kattoon! Rami oli urhee ja tuijotteli koko pelin, mutta mä keskityin syömiseen. :-D meiän ainoo ilo ton pelin aikana oliki iskän perjantaina väsäämä pasta, jolla eilen herkuteltiin! :-)



vl7


vl8


vl9

illalla mun oli aika suunnata kotiin vastaanottaan tyttöjä ja Ramillaki oli vuorossa futiskisakatsomo! mä kipasin siis kotiin laittautuun ja keksiin jotain päällepantavaa. illan viettoon valitsin tälläsen asun:



asuvl

hyi että mä en kestä kattoo mun ilmeitä näissä kuvissa, mä en tiedä mikä mua vaivas ku näitä napsittiin, näytän siltä ku oisin vähintäänki viiden promillen humalassa tai jotain. :-D koittakaa siis oikeesti kattoo vaan tota asua, vaikka oli toi tukkaki ihan kiva. :-) asusta tykkäsin, jotenki noi värit sopii tosi hyvin yhteen ainaki mun silmässä, vaikkei ehkä uskois, mutta kyllä ne musta hyvältä näytti! ja noi vaatekappaleet on kummatki yksistään niin ihania että niiden kanssa on vaikee mennä pieleen.
  • toppi Cubus
  • farkut H&M
 

vl6

me vietettiin siis Sarkun ja Hellan kanssa iltaa täällä meillä! :-) käytiin hakeen vähä take away ruokaa, ite valkkasin Subin salaatin ja ai että oli hyvää ja ennenkaikkee täyttävää! en todellakaan jaksanu tota kaikkee. meiän ilta kulu suurimmaks osaks kuulumisia vaihdellessa, sillä olihan tässä jo melkein viikko vierähtäny näkemättä. otettiin myös vähä drinksuja sillai ihan sivistyneesti, sekä päätettiin kattella joku leffa. valinnanvaikeus oli kova, mutta päädyttiin Sarkun suostuttelemana kattoon sellanen ku The Awakening. toi oli joku kauhu/trillerileffa ja se oli ihan sika hyvä. :-D jännittävä, pelottava, hyvät näyttelijät ja kerranki sellanen juoni että mekään ei ihan ekoilla sekunneilla osattu arvata loppuratkasua! suosittelen siis, muttei ei kaikkein heikkohermosimmille!



vl5


vl4


vl3

meiän illan baarikaappi, älkää huoliko, me ei todellakaan juotu noita kaikkia! :-D

vl2



vl1


meillä oli tosi hauska ilta tyttöjen kanssa ja muutenki viikonloppu on ollu loistava! :-) tänään pystytetään iskän kanssa tänne kisakatsomo ja rukoillaan kaikenmaailman jumalia sun muita että Suomi jostain kumman syystä ja jollain maailman seittemännellä ihmeellä voittas tänään Tshekin! toivokaa tekin ;) mutta nyt heipat kaikille, kertoilkaas ainaki mitä tykkäätte asuista? onks musta tullu kauheen tylsä pukeutuja, ku noi on musta tosi ihania. :-D mutta tosiaan, nyt moido moi ja palaillaan ens viikolla heti ku vaan suinkin ehdin, on kiireellinen työviikko edessä, mutta yritän ehtiä tännekki, heippa moi ja ihanaa alkavaa viikkoo! ♥ :-)

18 kommenttia:

  1. Toi ensimmäinen asu on kyllä niin ihana!<3 Oot ollut taas kerran niin kauniina likkenteessä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä kiva! rento mutta silti nätti, nii jotenki tykkään tosi paljon :-) ja voi kiitos paljon taas kerran <3

      Poista
  2. Liikenteessä piti kirjoittaa :-D

    VastaaPoista
  3. voi että sä oot kaunis varsinki tossa ekassa naamakuvassa! kunnon kaunotar :) mitä huulipunaa/muuta huulituotetta sulla muuten on siinä? just tollasta sävymaailmaa oon ittekin ettiny!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oih voi kiitos! :-) vaikka oman osansa ansaitsee kyllä nää Susannan tekemät ihanat ripset... mutta siis! tossa mulla on Lumenen Wild Rose Natural huulipunaa sävyssä 11 ja sit siinä päällä Lumenen Wild Rose huulikiiltoo sävyssä 19! :-) käytän iha sika harvoin huulikiiltoja, mutta nyt teki mieli laittaa ja mustaki siitä tuli tosi kivan näkönen. ton huulipunan ostin eurolla Cittarin alekorista ku se näytti siinä just sellaselta vaaleen oranssihtavalta mitä oon himoinnu, mut huulilla se oliki vähä lame :-( mut nyt kokeilin sillai et pohjustin huulet hyvin meikkivoiteella, niin heti näytti paremmalta ku pohjaväri oli muu ku kirkkaanpunanen! :-D

      Poista
  4. Asuksä kaukajärvellä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en asu! :-) emmä varmaa muuten oiskaa ollu noin ilahduksissani noista kauniista maastoista mitä löysin, mut ku en ollu aiemmin käyny ihan just tossa kohassa kävelemässä tai siis löysin ton järvenki vasta eilen. :-D toi Ramin tuomaroima futispeli oli siis Kauksun vaparin vieressä, nii siks olin siellä päin ku kattelin sitä :-)

      Poista
  5. Sulle on Liebster Blog -palkinto blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiiiitos paljon! :-) <3 noita on aina niin kiva saada ku huomaa et joku oikeesti tykkää, varsinki joku jonka blogista itekki tykkää, esim sinä! :-) kiitos siis tosi paljon, piristit mun iltaa! <3

      Poista
  6. Ootko tehnyt aiemmin meikkipostausta? Siis tuotteista joita arkimeikissä käytät tmv? :) En äkkiseltään ainakaan löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oonpas tehny itseasissa aika montaki! :-D mutta sain kyllä ittekki hetken hakee niitä että löysin, kaks juhlameikkipostausta löytyy ja yks arkimeikki. arkimeikkipostauksen voisin itseasiassa vaikka tässä lähiaikoina uusia, koska tossa on kuitenki ainaki pikkasen muuttunu juttuja ja niitä aina niin pyydellään ja itekki tykkään tehä niitä. :-) mutta tässä nyt ensi hätään nää:

      arkimeikki: http://veeraosv.blogspot.com/2011/04/my-make-up-may-be-flaking-but-my-smile.html

      juhlameikki videolla: http://veeraosv.blogspot.com/2012/01/meikkivideo.html

      juhlameikki: http://veeraosv.blogspot.com/2011/04/she-puts-on-her-make-up-we-go-to-party.html

      toivottavasti tykkäät! :-)

      Poista
  7. ihana toi sininen cubuksen toppi! Apua millon oot ostanu ton pakko saada! Hirveen hyvin sopii sininen ja pinkki mitä ihmettä? En ois ikinä voinu ajatella ees yhdistäväni noita! Oot niin kaunis:) haha hirvee hehkutus kommenti täStä tuli xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä tosi tosi ihana, mutta kauhuksesi täytyy kertoo, että oon ostanu sen jo joskus syksyllä ku Cubus oli vasta tullu Tampereelle :-( mutta kannattaa tsekata jos samantyylisiä tms ois siellä nyttekki! :-)

      ja joo, mä oon huomannu kans jo aiemmin et pinkki ja sininen käy tosi kivasti yhteen, vaikkei heti uskois :-) ja voi kiiitos ihanasta kommentista, piristi mun iltaa vielä entisestään! :-)

      Poista
  8. ööö vitsit oon kade sun iholle+ripsilles eli kasvoista! aaaaaa muutenki niin nätti! oispa itelki varaa ripsienpidennyksii :D ja toi eka asu on huippukivsu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuulee turhaan oot kateellinen, ei näissä missään mitään ihmeellistä oo paitsi tietty ripset on ihanat mut nekää ei oo omat joten.. :-D mutta eiköhän sillai vielä joskus oo varaa ;) ja kiitos nyt kuitenkin kaikista kehuista! :-)

      Poista
  9. Voi kiitos! :> ja oho että oki on tota mieltä, musta ku tuntuu että tää tukka on muuten tosi ihana mutta kauheen tylsä ku ei saa oikein mitään kampauksia :-D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...