maanantai 14. toukokuuta 2012

7 facts




moikka! Anniina haasto mut jo joku aika sitte tälläseen 7 faktaa ittestä-postaukseen, oonha mä näitä muutaman tehnykki, mut jotenki ite ainaki rakastan lukee tälläsiä blogeista eikä niitä voi koskaan olla liikaa, joten teen tän taas. :-) en tiä oks nää faktat ny sit mitään kauheen spessuja tai mielenkiintosia, mutta koitin ainaki olla kirjottamatta mitään "mulla on nyt vihree paita päällä"-settejä. :-D here we go:

1.  mä oon ihan oikeesti varmaan maailman huonoin parkkeeraaja! ihan oikeesti oon lähes tota tasoo ku tossa alla olevassa videossa näkyy. siis mä en käsitä kuinka se voi olla niin hemmetin vaikeeta?! multa taitaa puuttua ihan kokonaan joku osa aivoista joka käsittelee tota avaruudellista hahmottamista, nimittäin oon ihan luonnottomissa vaikeuksissa aina ku mun pitäs parkkeerata johonki noinki huiman vaikeeseen paikkaan ku kahen auton väliin! jos joutuisin joskus yksin johonki sellaseen tilanteeseen et mun pitäs parkkeerata johonki keskustaan ja vieläpä sillai nopeesti etten ois tien tukko, menisin varmaa ihan paniikkiin. monesti Ramin parkkipaikallaki oon meinannu saada itkupotkuraivarit yksin autossa ku on vaan tullu sellanen epätoivo että mitä mä teen ku en saa tätä autoo mihinkään?! pari kertaa oon soittanu Ramille että tuu parkkeeraan tää.... :-D ja tosiaan me ollaan pari kertaa saatu riitaki aikaseks siitä ku en kaikenlisäks oo suostunu kuunteleen Ramin ohjeita (ai miten niin jääräpää?) vaikka se on oikee parkkeerauksen mestari, vaan oon vaan menny oman pääni mukaan ja sit raivostunu ja noussu autosta ku en ookkaa onnistunu. :-D ku katon vaikka tota videoo, ni oon sillee "hei camoon ei oo noi hankalaa" mut sit ku ite oon siellä autossa, en vaa jotenki yhtää hahmota mihin kääntää rattia tai miten siihen ruutuun nyt helpoiten pääsis tai miten lähellä viereistä autoo oon. ihmettelen suuresti etten oo vielä koskaan tirvassu kenenkää toisen autoo, kerran hipasin lampputolppaa. ihailen ihmisiä jotka osaa parkkeerata sillai vaivattomasti, ehkä mä vaikka kesällä pistän Ramin opettaan mulle tän mystisen taidon! ps onnee jos joku jakso lukee tän kauheen selityksen kokonaan. :-D



2. mä tykkään kattella telkkarista jääkiekkoo! en niinkään jotain SM-liigaa, ku ei ne ees enää näy mistään ja Ilveski on viimeset pari vuotta ollu nii huono ettei sitä ees kehtaa enää myöntää kannustavansa. (nojoojoo tosi fani ei koskaan kiellä joukkuettaan, enhä mä mikää Juudas oo!) mutta siis lähinnä tykkään maajoukkuetason peleistä. en tiä mikä siinä kiehtoo, mutta eiköhän se oo tullu sieltä iskän kasvatuksesta. :-D musta on hienoo että jääkiekon MM-kisat on tänä vuonna Suomessa (yritin jo kerjätä tota toista lätkäfania eli Rampsaa mun seuraks kattoon jotain peliä, mutta rakkaani ystävällisesti valaisi mua että tyylii Suomi-Kazakstan peliinki maksaa liput päälle 100 e ni jos ei nyt sit kuitenkaan, mieluummin katon telkkarista sitte!), mutta mua ärsyttää suunnattomasti että ne on, koska sit Suomi ei oo enää maailmanmestari. joo onha ne Leijonat kovia, mut oon sen verran realisti että veikkaan sen pojan menevän tänä vuonna johonki muualle, muuten ois vähä liian hieno juttu. :-D

  Tumblr_lz3my4koot1rovcjlo1_1280_large

3. mä oon ihan kauheen huono heittään mitään pois! siis jotain roskia ja turhia kuitteja yms tottakai, en oo mikään sellanen et kauheesti säästelisin jotain papereita tai leffalippuja niinku muistoina, mutta esimerkiks kosmetiikkapurkkien hävittäminen on mulle jotenki ylitsepääsemätöntä?! en koe mitään mielipahaa siitä jos heitän tyhjän meikkivoidepullon pois, mutta jotenki se vaan jää aina tekemättä. :-D kuinka monta tyhjää lakkapulloo, itseruskettava pulloo ja just jotain meikkirasioita mulla tulee oleen sit ku äiti ei oo heittelemässä niitä pois jostain lojumasta? miten voi olla tietyissa asioissa näin saamaton?


fa1




4. uskon et musta tulis hyvä kätilö senki puolesta, että oon ihan kauheen huono jättään mitään kesken! (kätilön työssä ehkä iha olennaista ettei oo sillai "jaahas jalat vielä sisällä, nojjjaaaa sama se mä lähen kahville! :-D) jos alotan jonku projektin, mun on saatava se yhellä kertaa valmiiks (tää ei tietenkää koske mitään oikeesti tärkeetä kuten vaikka koulujuttuja tms..) esimerkiks siivoomiseen mun pitää varata aika paljon aikaa, koska teen sen ihan liian harvoin, enkä pysty tekeen siinä välissä mitään muuta! samoin kaikki postaukset, jos oon kirjottamassa postausta jonka julkasen heti sen valmiiks saatuani, mun on kirjotettava se loppuun vaikka mulla ois ihan hirvee pissahätä tai nälkä tai jotain. :-D oon niin monesti istunu iha jalat ristissä koneella ku en vaa oo voinu mennä vessaan ennen ku oon painanu julkaise-nappia!

5. mun mielestä saksa on ihan kamalan ruma kieli! mun mielipiteeseen saattaa osittain vaikuttaa myös se, että oon lukenu pitkää saksaa 7 vuotta, jonka jälkeen lukiossa vaihtanu sen B3 (tiedän naurettavaa, ja esitettiin vielä Hellan kanssa niillä kursseilla ettei olla koskaan luettu saksaa et oltas muka jotain priimuksia ja silti saatiin vaa kaseja ja lopetettii heti ekan B2 kurssin jälkee :-D) enkä silti pysty käymään vaikka Ramin isän kanssa yksinkertasintakaan keskustelua saksaks, just ja just ymmärrän Ramin vanhiempien saksaks keskenään käymät keskustelut! :-D mutta vaikka en ois lukenu sitä oisin varmasti silti sitä mieltä että se on kauheen rumaa, sellasta sössöttelyä, kovia kirjaimia ja räkimistä :-D älkää nyt kukaan saksa-fani suuttuko! sen sijaan mm. italia, espanja, arabia ja ruotsi on ihanan kuulosia kieliä. :-)


548197_332113653511717_241703385886078_924428_1812293097_n_large
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=332113653511717&set=a.244261415630275.69080.241703385

6. siivoominen on mulle ihan liian haastavaa! :-D siis kuinka vaikeeta voi olla nostaa joku tavara jos se putoo hyllyltä, sen sijaan että jättää sen siihen lojumaan ja sit seuraavalla kerralla ettii sitä kissojen ja koirien kanssa? tai kuinka vaikeeta voi olla vaan laittaa puhtaat pyykit, jotka on tuotu sun sängylle, samantien kaappiin, eikä siirtää niitä pöydälle ja odotella koska pino kasvaa niin isoks että se on pakko laittaa kaappiin? kuinka vaikeeta on imuroida joka viikko ja myös sängyn alta? :-D joo ei kuulosta varmaan kauheen vaikeelta, mutten ymmärrä miten se voi olla mulle näin kammottavan vaikeeta! oon oikeesti varmaan maailman patalaiskin ihminen, tai sitte mulla vaan on joku suuren suuri ongelma siivoomista kohtaan!

 65f40a1c9c8c8e1ea53c369b767ef731_large

7. mun on pakko päästä bussissa aina istuun siihen kohtaan missä on se rengas, se on vaan paras paikka, koska sillon mulla ylttää jalat maahan. :-D kyllähän mulla ny muutenki ylttää sillai just ja just, mutta se on inhottavaa ku jalat on niin alaviistossa, että laukku ei meinaa pysyä sylissä yms, joten pakko päästä siihen missä on se kohouma siitä renkaasta. tää on ongelma sillon jos matkustetaan Ramin kanssa bussilla, koska Rami ei mahdu niille paikoille ku se on niin pitkä. :-D sillon yleensä voin joustaa mun periaatteesta ja toki jos siinä istuu joku muu, ihan niin pakkomielteinen en vielä oo että menisin pyytään jotakuta siirtyyn siitä. :-D 

Tumblr_m3b18dpsly1rqsvvzo1_500_large


semmosia faktoja siis tällä kertaa, tällänen on tulossa pian uuski, koska sain taas jonku haasteen hehee. :-D eli toivottavasti tykkäätte näistä koska mä ainaki tykkään! :-) pieni ikävä ilmotusasia, en ehtiny väsätä sitä postausta näistä ripsistä ennen ku lähettiin, eli se tulee sitte reissun jälkeen! palaillaan pian ku tuun Suomeen, heippa ihanat pus!

10 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva et teit tän! :-) Ja hitsi vie mä nauroin tolle Saksa kohdalle ja varsinkin tolle aiheeseen liittyvälle kuvalle!! :--D Mä en oo kans koskaan tykännyt saksan kielestä ja kyllä telkkarissa vaihtuu kanava hyvin äkkiä, jos sieltä sattuu tuleen jotain saksa lässynläätä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mustaki nää on aina kivoja tehä ja lukee! :-) joo haha, mun oli kans pakko valta toi tohon kuvaks ku törmäsin siihen, se oli nii hauska :-D ja joo mä en kans kestä ku subilta tulee joku lemmen viemää tms, pakko vaihtaa kanavaa heti!

      Poista
  2. Saksaksikin voi sanoa Imagination, samalla sanalla on monta synonymia ja toi Vorstellungskraft on vaan yksi niistä :) Monet ihmiset ei tykkää saksan kielestä eli et oo ainut siinä suhteessa! Mulle se sen sijaan on ihan lempparikieli, vaikkakin täällä Itävallassa asuessa saan harmaita hiuksia ton murteen takia :D

    Btw, otti silmiin et Ramin porukat puhuu keskenään saksaksi? Miks? :) Mä en puhu ees poikaystävän kaa saksaks (paitsi osittain), puhutaan englantia keskenämme vaikka ton äidinkieli on saksa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa tiesinki ton kyllä, mut toi kuva vaan oli nii hauska ja kuvas nii hyvin mun mielipidettä saksan kielestä et se oli pakko valits tohon :-D onhan noita samoja suomestaki olemassa vaikkei suomenkaan kielen kaikki sanat oo tollasta kovaa rääkymistä :-D mutta ihan makuasiahan toiki on, toiset tykkää toisenlaisista kielistä joillekki sellanen selkee ja "kova" kieli tuntuu omalta ja kuulostaa kauniilta, mut jokku taas tykkää pehmeemmästä puheesta yms! :-) makuasioistahan ei kai voi kiistellä ;)

      öö niin! jooo moni ihmettelee tota aina ku asia tulee esille :-D mut siis ne on tavannu asuessaan saksassa, eli kummakki puhuu saksas lähes yhtä hyvin ku omaa äidinkieltään ja ku yhteistä äidinkieltä ei oo, niin saksa on seuraavaks paras vaihtoehto! eli siis ne puhuu kummatkin paremmin saksaa ku englantia. :-) varmaan teki käytätte yhteisenä kielenä sitä kieltä mikä on kummallaki parhaiten hallussa heti oman äidinkielen jälkeen!

      Poista
  3. Hauska postaus! Kiva kun jaksoit kertoo joka kohdasta näin perusteellisesti! :)

    Toi "kätilö-juttu" vähän nauratti... Tai siis että miks just kätilö, koska eikös lähes kaikessa työssä ole olennaista, että hommat hoitaa kerralla loppuun asti!? :D Siis tätä meinasin; "uskon et musta tulis hyvä kätilö senki puolesta, että oon ihan kauheen huono jättään mitään kesken!".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ihana ku ainaki jotkut tykkää et kirjotan kaiken pitkästi ja nimenomaan perusteellisesti haha :-D mut siis tohon kätilöjuttuun, että luikko ton sulkeissa olevan asian? :-D että viittasin sillä lähinnä siihen että jos nyt on jossai toimistotyössä ja on pakko päästä pissalle minuutiks ennen ku joku excel taulukko on valmis, ni se on iha mahollista useimmiten, et mitää peruuttamatonta ei tapahdu vaik keskeyttäis hommansa minuutiks, mut jos kätilö ois yhtäkkiä että hipheijaa nyt veskiin eihän siinä mee ku minuutti, ni vois olla ettei kauheesti ois enää hommaa ainakaa siinä kyseisessä synnytyksessä sen vessakäynnin jälkee :-D tottakai joka työssä pitää hoitaa hommansa loppuun saakka, mut tarkotin tosiaa tollasta pientäki keskeytystä! ja onhan tietysti muitaki ammatteja missä tollanen nopee keskeytyskään ei tulis kuuloonkaan, mut ite otin ton kätilön tohon esimerkiks koska haluan kätilöks tulevaisuudessa :-) haha toivottavasti tää kilometrikommentti ny vähä selvensi tota juttua! :-D

      Poista
    2. Heh joo, luinhan mää :) Mut joo, pointti ymmärretty :) Onnea kätilöhaaveiden toteuttamiselle, hyvä valinta! :)

      Poista
    3. hyvä et sain selitettyä vähä paremmin, joskus tuntuu etten osaa sitte niinku laisinkaa selittää jotain asiaa varsinkaa tekstin muodossa sillai ku sen omassa päässäni ajattelen :D tuttu tunne jollekki? :D mutta kiitos paljon, onnee tässä varmaan tarvitaanki mutta tahtoo ainaki riittää! ;)

      Poista
  4. haha nää oli kyllä hyviä faktoja :D Mulla on sama ongelma ton peruuttamisen kanssa! Oon vasta siis autokoulussa ja inssi koittais heinäkuussa, mutta peruuttaminen on yks sellanen asia mikä ei vaan meinaa mennä tajuntaan.. Hahmotuskyky on melkosen kateissa! Pääsitkö ihan ekalla yrittämällä inssistä läpi? Kun eikös sielläkin pidä pikkasen peruutella.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä että tykkäsit! :D voi eiii, mutta ihana kuulla etten oo ainoo! siis mulla on jotenki hahomutyskyky ihan totaalisen kateissa tossa autolla ajamisessa, tai siis lähinnä parkkeeraamisessa, muuten oon kyllä aika hyvä kuski, pakko myöntää! :) mut voi apua sulla on vielä inssi eessä, siis ite pääsin kirkkaasti läpi inssistä ekalla kerralla, mutta mikä pahinta, sillon mä haltsasin ton parkkeeraamisen ?! jopa taskut meni ihan vettä vaan ku mun autokoulun opettaja opetti tosi hyvät sellaset "muistisäännöt" siihen, mutta huhheijaa kato ku muistin niitä enää. :-D vois kakkosvaiheessa tossa kesällä pyytää sitä opettaa ne uudestaa! mut pyydä oikeesti jotai lisätunteja tai extrareeniä siihen parkkeeraus ja peruuttamishommaan sun autokoulun opettajalta ja sit jos vaa mahiksia ni mee vaik sun isän tai äitin tai jonku muun hyvän kuskin kanssa johki piiloon harjotteleen joidenki kivien väliin parkkerausta tms! koska se on nii paskaa jos muuten ajaa tosi hyvin ja sit jonku parkkeerauksen takia jää inssistä kiinni :s tsemppiä PALJON! :)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...