lauantai 31. maaliskuuta 2012

höpöttelyvideo

nimenomaan höpöttelyvideo oikeesti :-D no mutta välillä tälläsiä ihan "tavallisiaki" videoita ilman sen kummempaa aihetta, toivottavasti edes joku tykkää! oon kyllä suhteellisen jäätävä parissa kohtaa, mutta sehän on ihan normaalia eli koittakaa ignorata, nyt tosiaan kiireen vilkkaa Ramin luokse, huomiseen tai maanantaihin ihanat!

10 kommenttia:

  1. hyvä video tuli ! :-D ja nuo sun hiukset aivan ihanat !!<3 voisin varastaa ne :-)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva video! :) Poikaystävä tossa vieressä katto ensin kiinnostuneena (ei ymmärrä suomea), mut sit ku sai selville, että aiheena on "vaan" päivän kuulumiset niin ei riittänyt kuulemma ymmärrys :D "miks sua kiinnostaa mitä muut ihmiset on tehnyt tänään" :D
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. jecca: hii kiitos! :) kiva kuulla et ainaki jotku tykkää, omia videoita ku on nii vaikee arvioida ku ainaki mun kohalla musta tuntuu et oon aina jotenki hassu noissa videoissa vaik Rami just sano ku näytin tän sille että oon oikeestikki tollane... :D mutta anyway kiitos myös hiuskehuista! :) tykkään itekki yhä vaan, ja vielä enemmän sit ku saan tän juurikasvun pois!

    Aino: kiiitos paljon:) ja haha :D no perus!! Ramiki on usein sillee et miten jaksan aina lukee kaikkia blogeja ku niissä on vaa jotain "turhaa" mut ei sitä sillai tajuukkaa jos ei ite lueskele :D kivat viikonloput sinnekki! :)

    VastaaPoista
  4. haha ihan loistava toi lämppäripiuhajuttu :D musta kun aina tuntuu siltä et oon ainoo jolle tapahtuu ton tyylisiä juttuja, nimimerkillä kahdet farkut tuolilla, toiset menossa kirpparille toiset taas lempparit, arvaappa vaan kummat sinne kirpparille pääty omaa huolimattomuuttani :D

    http://replaymymemories.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. haha niinpä :D ihmettelen että oon kuitenki semmosen puoltoista vuotta ajanu autolla ja tää oli VASTA eka kerta ku mulle käy noin! mutta apua apua, ihan kamala toi farkkujuttu, siis okei ei voi olla nauramatta miten voiki käydä noin, mut silti ku miettii ni iha hirveetä :D kai sä sait ne takas??

    VastaaPoista
  6. Näin sut cittaris! :) Oon siel töissä ja teki mieli tulla sanoo et luen sun blogii mut emmäää si uskaltanu :D

    VastaaPoista
  7. ää oikeesti! kylläpäs mua on nyt viimeaikoina bongailtu :D mietinki et törmäisinkö sielläpäin tuttuihin, mutta en törmäilly, harmi ku et tullu moikkaan, ois ollu kiva! :) seuraavalla kerralla kyl tuut jos satutaan sinne tai muualle samaan aikaan !!

    VastaaPoista
  8. niiden farkkujen kans kävi tosiaan niin että kun aamulla huomasin mokani niin menin heti kymmeneltä kirpparin auettua hakeen niitä takasin mut joku oli jo kerinny nappaan ne, aluks kyllä ärsytti ihan sairaasti mut ei auta muu kun nauraa ja ottaa opiks :D

    VastaaPoista
  9. Ihan sika ihana video!! Mä tykkäsin tosi paljon :) Oot jotenkin niin luonteva tossa kameran eessä ja sulla on hauska tapa kertoa asioita :D ihana!

    VastaaPoista
  10. sofia: siis ei helvetti :D ei voi olla todellista! no onneks oot selvinny ees vähä sun ärsytyksestä jo ja osaat nauraa jutulle, mä oisin varmaa iha palasina edellee :D mut toivottavasti oli ees sellaset farkut et voit löytää ne vielä jostain kaupasta uutena!

    Ninni: oooo voi kiitos! :)) en ny ehkä luontevasta tiä mut kyl mä aikalailla omalta itteltäni kuulostan, nii paljo mitä ny kameralle puhuessa voi kuulostaa :D kiitokset! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...