torstai 22. maaliskuuta 2012

the drumbeat carries on

moikka kaikille! mä en ees vaivaudu alottaan tätä postausta kertomalla kuinka kiire mulla on ollu koko viikon, koska pystytte päätteleen sen siitä etten oo kirjotellu. kirjottaisin niin mielelläni joka päivä, jos vaan suinkin ehtisin! :-( mutten nyt en valita, koska mun kiireet ol ollu pelkästään kivoja kiireitä, kavereita, Ramia, töitä..

nytkin mulla itseasiassa on kiire ensin vastaanottaan tyttöjä tänne vähä suunnitteleen viikonloppua ja sitte Ramin luokse mutta päätin että kolmatta päivää en postailematta oo, vaan aattelin tulla kertoon teille vähän eilisestä. :-) eilen ku tulin töistä, aloin perinteisesti laittaan itteeni vähä enemmän ihmisen näköseks, lopputuloksesta tuli tällänen:



tää Hennesin vaatteista koostuva asu oli mun omasta mielestä ihan hurjan kiva, jotenki toi sininen ja musta vaan mätsää yhteen kivasti ja noi kultaset yksityiskohdat kruunas kokonaisuuden. mitäs te sanotte asusta? :-) hiuksiin ja meikkiin en ite ollukkaa sitte niin tyytyväinen sillä ne oli aika nopsaan hutastut mutta ei kai aina tarvikkaa olla niin tiptop!

itseasiassa mun ei ois tarvinnu olla yhtään tiptop, koska ohjelmassa ei ollu mitään erityisen fiiniä, mutta mut tuntien halusin silti miettiä kivat vaatteet ja ees yrittää laittaa hiuksia ja naamaaki! napattiin Hellan kanssa meiltä auto, haettiin Sarkku kyytiin ja suunnattiin upeista upeimpaan Linnainmaan Koilliskeskukseen syömään ja shoppailemaan. :-D toi kuulostaa siltä ku oltais shoppailtu vähintäänki jossai Ideaparkissa ja syöty jossain pihvipaikassa, todellisuus tosin oli hieman toinen. käytiin siis Subissa syöpöttelemässä leipiä ja juoruamassa aika tavalla! saatiin siellä kuluun aikaa vaikka millä mitalla, koska kuulumisia riitti ja viikonloppua täyty suunnitella. :-) (viikonlopusta lisää huomisessa postauksessa!)





kun oltiin syöty vatsamme täpö täyteen, oli sen shoppailun vuoro. tässäki tosiaan todellisuus oli vähän toinen, meiän shoppailureissu suoritettiin siis Linnainmaan Prismassa ja ostoslistalla oli niinki kiinnostavia asioita kun karkkia (pitihän meiän jotain napostella Salkkareiden aikana! :-D) ja viikonlopun suun kostukkeet! vietettiin Alkossa lähemmäs puoltuntia, mutta ihan hyvät valinnat me vissiin tehtiin ku kassapoikaki niitä kehu!



kuten mainitsin, tän Koilliskeskusreissun jälkeen jatkettiin juttuja meillä Salkkareiden äärellä, aina yhtä hyvä idea! :-D keskiviikko kulu siis ihan ehdottoman lepposasti syöden, telkkaria katellen ja erityisesti ihanasta seurasta nauttien. :-) jos keskiviikko oli kiva niin sitä on myös tää torstai, viikonlopun suunnittelu jatkuu ja kuten tossa alussa sanoinkin nyt lähen ottaan tyttöjä vastaan tänne meille ja sit vietteleen iltaa Ramin kanssa. :-) palaillaan tohon viikonloppuun ja muihin juttuihin heti huomenna, nyt nauttikaa siitä että huomenna on perjantai ja kohta on huhtikuu eli virallisesi kevät ! :-)))) ihanaa torstaita kaikille, kiitti ja kuitti ja huomiseen moi! ♥

6 kommenttia:

  1. Hei toi kaulakoru näyttää ihan super kivalta!! :-) Ootko mistä ostanut sen? :-)

    VastaaPoista
  2. se ON ihan superkiva! kuten ehkä täältäki huomaa, käytän sitä nimittäin melkein joka päivä :D oon ostanu ton Cubuksesta joulualeista aikoinaan, mutta arvaa mitä! just tällä viikolla törmäsin Citymarketisaa prikulleen samanlaiseen hopeiseen (arvaa vaan nappasinko sen heti mukaani:D) kaulakoruun merkki tais olla joku Impuls! :) eli kannattaa tsekata kummatki kaupat:)

    VastaaPoista
  3. pakko kyllä sanoo että noi vaatteet ei kyllä imartele sua yhtään.

    VastaaPoista
  4. aijaa! no voi tietty olla ja jokaisellahan on mielipiteensä, pääasia et ite tykkäsin! :)

    VastaaPoista
  5. onks toi musta paita ostettu lähiaikoina? ihan superkiva!!!

    VastaaPoista
  6. se on kyllä ihana, sopivan rento ja tykkään tosta läpinäkyvästä matskusta! :) valitettavasti oon kyllä ostanu ton jo aika kauan aikaa sitten, mutta jotenki veikkaisin et saman tyyppisiä on Hennesillä vähän aina :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...