maanantai 26. maaliskuuta 2012

costume makes the clown?

moikka moi! te arvailitte ihan oikein tota mun lauantain asuani ja oisinki mieluusti tullu jo eilen kertoileen teille meiän naamiaisista, mutta koko päivä vierähti Ramin kanssa ikään ku vahingossa ja kotona olin vasta nukkumaanmenoaikaan, joten oli ihan pakko siirtää tää postaus tälle päivälle. ainaki teen tän nyt ajan kanssa joten luvassa paljon kuvia ja muutama sanaki meiän lauantain naamiaisista!

ihan ekaks mun on pakko mainita kuinka hauska ja onnistunu ilta meillä oli! :-) mulla ja Ramilla oli ihan älyttömän hauskaa ja tiedän kysymättäki että niin oli kaikilla muillaki! mukana costume partyissa oli siis mä, Rami, Laura, Lauran poikkis, Sarkku ja Hella. toisin sanoen Kleopatra, sheikki, merirosvo, krokotiili, october fest tyttö ja merimies! kaikkien asut oli mun mielestäni tosi onnistuneita ja oltiin kaikki panostettu aika kivasti!

sitte vähä meiän illasta. mitään sen erityisempää ei oltu ohjelmaks suunniteltu, kunhan nautittiin hyvästä seurasta, ruuasta ja ennen kaikkee juomasta! meiän oma baarimikko Hella teki meille shottilajitelmia melkein liianki tiuhaan tahtiin ja hienoja drinkkejä maisteltiin muutenki ;) pakollinen Alias kierros täyty tietysti pelata, mutta muuten tosiaan pidettiin ihan perus "kotibileitä" tälläsellä vähä erilaisemmalla teemalla! suosittelen ehottomasti kaikille naamiaisten järkkäämistä, tosi kiva ja nimenomaan vähä erilainen illanviettotapa :-) nyt en ehkä löpise enempää vaan annan kuvien puhua puolestaan, olkaa hyvät ja pahottelut kuvaoksennuksesta, onnittelut jos jaksatte kattella kaikki! :-D



Kleopatra ja hänen sheikkinsä! :-D



meiän merimies ja merirosvo pysy onneks iha hyvissä väleissä koko illan, eikä ryöstelyäkää tapahtunu!



normi kaverikuva..



meiän Kapteeni Koukulla ja krokotiililla oli ennemminki rakkaus- ku vihasuhde, toisin ku tästä kuvasta vois ymmärtää. :-D



tätä vois pitää vähän niinku illan asukuvana. :-D kerranki jotain vähä erilaisempaa!





siinä koko porukka, vain kuvanottaja kippari puuttuu!





tässä yks niistä meiän monista shottitarjottimista, Hellalla oli onneks tollanen matkakokonen baarikaappi mukana ni saatii monia eri värejä ja makuja ;)



toi krokopuku oli ihan loistava :-D



ja Sarkun Octoberfest asu aikas hieno!







siinä näkyy vähä mun Kleopatrameikkiä jonka ihana Hella mulle taiteili! aika hieno vai mitä ;)




mitäs sanotte asuista, aika onnistuneita eikös? ;) nyt mä lähen viettään rauhallista maanantai-iltaa ja meen ajoissa nukkuun ni oon huomenna sit täydessä terässä! ihanaa viikkoo kaikille teille ♥

ps. sorppa jos hämäännyitte aiemmin, ku julkasin tän postauksen joskus tunti sit vahingossa ilman kuvia! :-D mutta tässä nyt ihan oikea postaus kuvien kera, toivottavasti tykkäsitte!

16 kommenttia:

  1. hei joskus kun oon tampereella taas ja ootte liikkeellä niin mun pitää lähtee teidän kaa juhliin!!! (sarkku huom:D) kivaa näköjään ollu:)

    VastaaPoista
  2. haha vähä hyvä toi sarkku huom! :Dd mutta joojoo todellakin !! mennään ihmeessä ois hauskaa! :)) ja kyllä erittäin hauskaa oli taaskin :D

    VastaaPoista
  3. Teillä on näyttänyt olevan kyllä ihan hurjan hauskaa, tollasiin bileisiin mäkin haluan! :-D Oot ollut taas kerran niin kauniina<3

    VastaaPoista
  4. oi vähä sulla on ihana blogi ! tykkään sun vaatteista tosi paljon ja tykkään iha sairaan paljon sun hampaista & hymystä :d ! oot muutenki tosi pirteen olonen :))

    VastaaPoista
  5. Ei hyvältä näytä.

    VastaaPoista
  6. Anniina: tosi hauskaa kyllä oli, hyvä jos ees vähän siitä välittyy näissä kuvissaki! :) järkkää ehdottomasti naamiaiset, suosittelen ;) ja voi kiiiitos! :) en ny tosta kauniista niin tiedä tossa asussa plus meikissä mutta ei kai se naamiaisissa ookkaa se pointti :D mutta kiva että joku on tota mieltä:))

    Anonyymi: voi kiitos! :)<3 olipas aivan ihana kommentti ja kiva kuulla täälläki välillä jotai positiivistaki mun hampaista ja hymystä hehe :D mutta kokonaisuudessaan kiitos paljon kivasta kommentista :)

    Anonyymi: hahaa mikä sana :D

    Anonyymi: aijaa :s musta noi asut oli hienoja mutta mielipiteensä kullakin! :)

    VastaaPoista
  7. Sun hiukset on niiiin ihanat! :)

    VastaaPoista
  8. oi voi kiiitos paljon! :) tykkään kyl itekki näistä, vaikka toi juurikasvun värjääminen vois olla kova sana aika pian ;)

    VastaaPoista
  9. oi vitsit miten supermahtavia kuvia!!! :D aaaaaa mäkin haluu naamiaisiin :)

    VastaaPoista
  10. hihii kiitos:) kiva kuulla että tykkäsit! ja naamiaiset oli kyllä ihan huiput, ehdotappas sun kaveriporukassa, kenties neki innostuis! :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat asut varsinki sulla ja Ramilla <3 ootte ihanananna pari :) Mut öääää tarviiks ton vitun Sarkun aina olla noin saatanan halvan näköne?

    VastaaPoista
  12. uiuuuui oot kaunokainen <3 ootte ramin kans niin lutusia!

    VastaaPoista
  13. Kuka sut on meikannu vai ootko ihan ite? Tosi coolit asut, mistä noi korvikset on? ;o)

    VastaaPoista
  14. waudee! kaikilla näyträä olevan tosi kivat asut,paitsi... onks tolla sarkulla poikaystistä?en ihmetele jos ei oo

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: hahaa kiitos :D oltiin hyvin yhteensointuvia ;) ja kiva kuulla, ollaanha me joskus ihan söpöjä :)) sulla taitaa olla jotain Sarkkua, vastaan niinku visii muutamalla muullaki täällä.. en ees vaivaudu kommentoimaa noita sen erityisemmin, sanonpaha vaan että oon _eri mieltä_, ja ottakaa huomioon että toi on NAAMIAISASU ja tää on vaan yks postaus :D ps en tykkää että mun kavereita haukutaan täällä, sanon sen nyt heti jotta tollasia kommentteja ei enää tuli! hyväksyn periaattees kaikki kommentit ja etenki tälläsiä haluisin kuitenki voida laittaa missä on jotai muutaki juttua, joten pyydän ei tollasia ikäviä lisäyksiä muuten kivoihin kommentteihin, kiitos :)

    Anonyymi: oi kiiitos paljon! :) ja hihii kiitokset myös meiän kummanki puolesta! <3

    Anonyymi: niinku tuolla lukeeki niin Hella meikkas mut! :) ja hyvin meikkaski! oon samaa mieltä että asut oli aikas kivoja :) ja noi korvikset löysin Seppälästä!

    Anonyymi: kiiitos! :) mäki tykkäsin tosi paljon meiän kaikkien asuista ja kaikki oli kivasti panostanu!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...