sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

relax, take it easy!

moikka kaikille! mulla ei oikeesti oo ihan hirveesti mitään asiaa, sillä en päässykään nyt teiän toivepostausten kimppuun kun meillä tosiaan on ollu vieraita koko viikonlopun. sorpat siitä, mutta heti alkuviikosta tökkään tänne listan mitä postauksia tuun toteuttaan ja mitä jo löytyy blogista ja tarkentaan teiltä mitä kaikkee haluisittekaan kuulla! :-) eli olkaahan hereillä mikäli semmonen kiinnostaa, nyt halusin kuitenki kirjotella jotain koska en vaan malttanu pysyä poissa!

tosiaan, mun viikonloppu on ollu ihan loistava! en oo harkinnutkaan meikkaamista tai muuta sellasta koko viikonloppuna. eilisen suurin saavutus oli meiän serkkujen koiran lenkittäminen ja kaupassa käynti! tänään se tulee oleen Ramille yllärin järkkääminen sen kotiin kun herran pitäis saapua huomenna (♥) ja tietysti sen asian hehkuttaminen ihan liikaa!

toisin sanoen ainoo järkevä asia mitä oon tän viikonlopun aikana tehny, on ollu kuulumisten vaihto kummien kanssa! sen lisäks oon ihan oikeesti vaan ollu tekemättä mitään. ollaan katteltu telkkaria, nautittu iskän kokkaamista erittäin herkullisista ruuista sekä pelattu Fruit Ninjaa. :-D kyllä, uskokaa tai älkää! mulla, Vilmalla ja meiän serkkutytöllä on kaikilla iPhonet ja mun kummisedällä iPad joten voitte kuvitella meiän battlet tossa huipussa pelissä. :-D okei mä oon vähä säälittävä tossa mutta hauska peli joka tapauksessa.


Ressu on kyllä söötti koira!



meiän iskä leikki vähän Jamie Oliveria.. :-D




kummisetäni 50 v koukuttui Fruit Ninjaan.. :-D

 
mä tiän että jonkun mielestä mun viikonloppu kuulostaa tappavan tylsältä ja siis tylsyytenhä mäki kuolisin jos joutuisin jokaisen viikonloppuni viettään tällä lailla. :-D mutta aina välillä tollanen rauhottuminen on kyllä oikeesti paikallaan! musta tuntuu että mulla on ollu kauheen hektistä tässä ny vaikka kuinka kauan ja oon kipeillykki sillon tällön enkä oikeen silti oo ehtiny lepäileen niin nyt huomaan että tää tuli kyllä ihan tarpeeseen ja nyt sitä jaksaa taas paljon paremmin alkavan viikon. :-) ja paras ois jaksaakki, ku Rami pykää tänne meille juna-asemalta huomenna kello 6 aamulla ja meen töihin ysiin. :-D mutta ehkä mä jaksan töissäki sinne puoli viiteen sit sen tiedon varjolla että vihdoin illalla pääsen oman kullan kainaloon! okei nyt tää meni taas ihan lätinäks eli ehkäpä lopettelen tän ja palailen taas ku aikataulut vaan antaa periks! kertokaas onko teiän viikonloput sujunu vähä villimmässä meiningissä vai onko jollai muullaki ollu tällänen slow motion-viikonloppu? :-D heippa ihanat ja palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...