perjantai 23. maaliskuuta 2012

sneak peak to our costumeparty!

moikka moi! mun eilinen suju kivasti ensin tyttöjen vierailulla ja sen jälkeen Ramin kanssa. :-) näytin rumalta joten kuvia mulla ei ole, haha. :-D mutta lupailinki että tuun tänään kertoileen teille vähän viikonlopusta, tästä päivästä ei oo kauheesti kerrottavaa, kenties saatte huomenna pienen friday night in pictures-postauksen, mutta tiivistettynä, aion vaan rentoutua Hellan seurassa hyvän ruuan ja parhaiden telkkariohjelmien äärellä (mulla on digiboksilla varastossa parit Täykkärit, ja Greyn anatomia ku en oo ehtiny kattoo!) mutta huomisesta mulla on sitte sitäki enemmän kerrottavaa, on tulossa meinaan niin mahti ilta että huhhuh! huomista on suunniteltu koko kevät, joten ois paras kans tulla loistava ilta. :-D

luvassa ois siis pientä sneak peakkia huomisiltaan! me saatiin tyttöjen kanssa jo joskus syksyllä loistava idea, että halutaan pitkästä aikaa pitää oikein kunnon naamiaiset, ihan sellasina kotibileinä, että vois oikeesti panostaa asuihin eikä tarvis miettiä että mitäs sitte ku pitää lähtee ihmisten ilmoille jonain keijukaisena. :-D no nyt vihdoin ja viimein ollaan saatu sovittua viikonloppu joka sopii kaikille tytöille ja myös kaikkien poikkiksille, ku pitihän vähän raavaita miehiäki saada mukaan ettei mee ihan prinsessaleikeiks! tai siis tarkemmin ottaen me luultiin että oltiin saatu sovittua tällänen viikonloppu mutta Saara ja sen poikkis nyt sitte ei pääsekkään tuleen joten porukka pieneni parilla, mutta toivotaan että sanonta, "väki vähenee, pidot paranee" pitää huomenna paikkansa. :-D

kunnon costume partyt ois siis luvassa ja ollaan mietiskelty ja pähkäilty meiän asuja sen verran innolla että kyllä pitäs huomenna löytyä mitä kummallisempaa olentoo Lauran asunnolta. :-D mä aattelin etten halua etukäteen paljastaa mikskä ite sonnustaudun, mutta pientä sneak peakkia saatte, ja arvauksia saa heittää kehiin ;) oon siis tällä viikolla käyny shoppailemassa vähä tarpeita asuuni, ja tässä ois oikeestaan kaikki mitä tarvitsen: 

mun asusteet tulee näyttään tältä:



meikki tulee koostuun näistä:



ja mun asu valmistuu tästä:



eli siis mun puku tulee koostuun lähinnä valkosesta, kultasesta, tummasta ihosta ja turkoosimustasta meikistä, joko arvaatte mitä tää tyttö esittää? ;) sen verran voin paljastaa että mukana illanvietossa tulee oleen mm. sheikkiä, krokoo, merimiestä, october fest typyä ja merirosvoa, menoo ja meininkiä ei siis huomisesta tuu puuttumaan! kertokaas mulle ootteks te harrastanu joskus naamiaisia (jos nyt ei lasketa niitä viisvuotissynttäreitä jollon kaikki oli varmaan prinsessoita tms. :-D) ja millasia pukuja teillä on ollu? mun mielestä naamiaiset on ihan sairaan hauskoja ja niitä asuja on aina ihan parasta keksiä, oon ihan täpinöissäni tosta huomisesta, ja lähenki nyt vähä valmistaan itteeni iltaa varten ja sen jälkeen rentoutuun tohon telkkarin ääreen. :-) mitäs te meinaatte viikonloppuna?

8 kommenttia:

  1. Taidat olla se Aladdinin tyttöystävä :D En muista vaan nimee ;))

    VastaaPoista
  2. hahaa Jasmine! :D en kyllä itseasiassa vaikka mietittiin kyllä et Rami ois ollu Aladdin :D mut vähä jotai samantyylistä kyllä ;)

    VastaaPoista
  3. Salee kleopatra! ;---) ps. tuli mieleen semmonen juttu, että hengaatko ikinä/usein Ramin ja sun tyttökavereiden kaa samaan aikaan? :) että tuleeko ne kaikki toimeen keskenään vai haluatko mielummin aina viettää Ramin kaa kaksin aikaa? :--)

    VastaaPoista
  4. kleopatra veikkaan myös! :D naamiaiset on kivoi! meil oli pari vuot sit kaverin synttäribileiden teema eri maan kansallisuudet ni olin sit intialainen, semmonen bollywood tyyppinen :) ja vuos sit oli disney-aiheiset!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: osuit oikeeeseen, Kleopatra olin ;) ja siis öö öö tota oli itseasiassa kyselty siinä meiän kysymyspostauksessaki jonka toisen osan voisin pikkuhiljaa vihdoin julkasta.. :D mut siis! mulla ei oo ongelmaa hengata Ramin ja tyttöjen kaa samaan aikaan, mut mun mielestä poikaystävää ei kuulu raahata kaikenmaailman tyttöjen iltoihin :D musta ne voi pitää ihan hyvin erillään ja inhoon sitä jos ollaan sovittu tyttöjen kans joku tietty ilta tai tapahtuma et tehää jtn tyttöjen kesken ja sit joku ilmottaaki et joo mun poikkis tulis kans :D jotenki siitä menee heti se tyttöjenillan fiilis! mut ollaanki yleensä sovittu tyttöjen kans eriksee jostai biltsuista yms et kutsutaanko poikaystävät kans ja sit niiden poikkikset on tullu ketkä on päässy:) Ramilla on itellä nii hiveesti kavereita ja menoja niiden kans et se ei aina pääse, mut Rami on sellane et se kyl tulee kaikkien kans toimeen, eikä noi mun parhaat tytötkää mitää hankalia persoonia oo eli ois aika ihme jos niillä ois jtn ongelmaa keskenään! :) mun mielestä poikaystävän ja kavereiden pitää tulla toimeen ja et voi hengaa aina sillon tällön, mut musta siinä ei oo mtn ongelmaa että Rami ei päivittäin facebookkaile kuulumisia mun kamujen kaa tms :D

    Anonyymi: kyllä vain ;)

    Venla: kyllä! :) ja oi vitsi kuulostaa tosi kivoilta naamiaisilta ja kivoilta asuilta!! me suunnitellaa seuraavaks supersankari teemasia naamiaisia ;)

    VastaaPoista
  6. jee kuvii kuvii tänne sit ;) oi olis tosi siisti idea toiki, haluun naamiaisii ja heti! :D

    VastaaPoista
  7. postaus monilla kuvilla varustettuna tulee heti pikimmiten eli huomenna ;) oli kyllä tosi kivaa, kannattaa ehottomasti järkätä:) vähä erilainen illanvietto!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...