keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

it was casual day

moi moi moi moi ja vielä kerran moi! mitäs teille kuuluu? :-) mulle kuuluu aikas loistavaa, sillä viikko on jo puolessa, hyvää vauhtia kiidetään kohti viikonloppua (joka mulla on tällä kertaa aika mini koska lauantaiki on töitä...) ja ulkona on mitä ihanin ilma, eli mikäs tässä ollessa. :-) ihana ilma ja ihana päivä oli eilenki, vietin nimittäin laatuaikaa Ramin kera ja voisinki heittää teille päivän suhteellisen köyhän kuvasaldon ja sanella pari sanaa meiän illasta. (jos ihmettelette miks Ramin kuvia sen verran "harvoin" näkyy täällä vaikka sen kanssa nii paljon hengaan, nii herra on vielä vähä vähemmän innokas poseeraan mulle aina ku mun kaverit :-D ja parhaani mukaan kunnioitan sen mielipidettä ja koitan keksiä jotain muuta kuvailtavaa :-D)

töitteni jälkeen käväsin kotona vähä kaunistautumassa ja vaihtamassa vaatteet. päädyin lopulta tälläseen lookkiin:



mä tykkäsin tosta asusta ihan tooosi paljon, jotenki noi värit on ihanat yhessä ja muutenki kaikki toimii! sopivassa suhteessa tollasta rentoo renttutyyliä (pieni oodi tolle täydelliselle neuleelle!) ja klassisempaa menoo, mikäs on raadin tuomio tästä asusta? ps mites taas toi Hennes painotteisuus tässäKIN asussa :-D





Ramille päin päästyäni kävästiin kaupassa, tietysti K-marketissa ostelemassa kaikkee Pirkkaa. :-D me ollaan ihan kanta-asiakkaita Ramin kämpän viereisessä K-marketissa ja käydään siellä melkein joka päivä shoppailemassa kaikkee Pirkkaa. :-D sori tää kuulostaa varmaa joltai blogimainokselta mutta sitä se ei ole, oon vaan ite sitä mieltä että kuten vaatteissa myöskin ruuassa halpakin voi olla hyvää ;) nyt lähettiin kyllä vähä liikaaki johki sivuraiteille joten back in business.

käytiin tosiaan kaupassa ja mentiin Ramille hengailemaan! meiän ohjelmana oli taas kerran lähinnä jutskailua, pientä herkuttelua ja vähän telkkaria vanhojen Salkkareiden muodossa (pitihän mun sivistää Ramia, kuvitelkaa se ei ollu nähny ekoja Salkkarijaksoja :-D) ! sanoinki Ramille et viikonloppuna tehään kyllä pitkästä aikaa jotain muutaki ku ollaan kotosalla, mennään lauantai-iltana johonki oikein kunnon treffeille ku kummallaki pitäs näillä näkymin olla vapaata se ilta sekä seuraava päivä :-) joka tapauksessa eilen ei kauheesti fiineilty vaan oltiin vaa rennosti! sekin on ihanaa, mutta ainahan vaihtelu virkistää joten sopivassa suhteessa rentoilua ja fiiinelyä sanon minä ;) tykkäätteks te enemmän hienoista treffeistä vai koti-illoista vai ootteks kenties samoilla linjoilla että kumpaaki välillä?




iso käsi tolle hienolle poseeraukselle.... :-D


illan päätteeks lähettiin vielä pienen ajelun kautta meille syömään ja nukkumaan :-) ei siis sen kummempaa, aika perus arki-iltaa meillä, mutta silti niin mukavaa. :-) nyt tais tulla taas kunnon höpöttelypostaus, mutta kuten tossaki todettu vaihtelu virkistää ja sen kunniaks lupaanki aina välillä laittaa teille noita hivenen vähäsanasamepia postauksia kuten eilen! nyt lähen kuitenki Hellan kanssa pienelle kävelylle tohon ihanan keväiseen säähän ja tänne palailen taas kun vaan suinkin kiireiltäni kerkiän, hauskaa päivää rakkaat lukijat! ♥

2 kommenttia:

  1. Hei näin sut poikaystäväs kanssa eilen illalla tua hervannan Valintatalossa, meinasin tulla sanoo et oon lukenu sun blogia, mut en si viittiny :D Mutta kumminki, ootte söpö pari ;)

    VastaaPoista
  2. Derya: kiitti taas kerran!

    Anonyymi: äää oikeesti! :D joo siellähän me oltiin, meni vähä myöhäseks toi kotiin meno illalla ja piti löytää joku kauppa joka ois vielä auki ja onneks löydettiinki :D mut siis kattelinki että joku katteli mua vähä oudosti, mutta kenties se olit sitten sä !! oisit vaan tullu moikkaan, ois ollu kiva! ens kerralla sit tuut jos törmätää jossai ;) ja hihii no kiitoksia :))

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...