maanantai 19. maaliskuuta 2012

it's weekend

moikka kaikille! mitenkäs teiän viikonloppu suju? :-) mun suju aivan loistavasti ja tekemisen täyteisesti, minkä ehkä pystyitte päätteleenki siitä, etten koko viikonloppuna ehtiny postailla mitään. :-( tää johtu siitä että vietin tosiaan ton kolmen päivän aikana kotosalla yhteensä kolmisen tuntia, sillonki joko syöden tai laittautuen, muuten olin koko ajan jossain menossa! mulla on jonkin verran kuvia, lähinnä lauantailta, mutta kaipa mä voisin parilla sanalla teille kertoo yleisesti mun viikonlopusta! :-)

perjantaina töiden jälkeen laittauduin ja suuntasin Ramille, perjantailta mun kuvasaldona on ainoastaan kuvia mun omasta pärstästä joten saatte tyytyä niihin. :-D sori! anyway käytiin Ramin kanssa kaupassa, tai no -  "käytiin" taitaa olla pikkasen väärä sana meiän kauppareissulle, sillä vietettiin siellä yli tunti miettien mitäs sitä kokkailis. :-D päädyttiin kuitenki lopulta iha vaan tuttuun ja turvalliseen tonnikalapastaan ja onneks päädyttiin, sillä herkullistahan se oli, kuten aina! muuten meiän ilta kuluki sitte niinki villisti ku viiniä maistellen, hyvän leffan äärellä! perjantai oli siis aikalailla mukava koti-ilta oman kullan kanssa, toisin sanoen just sitä mitä mä rankan työviikon päätteeks kaipasin. :-)



lauantaipäivä mulla kulu myöskin Ramin kanssa hengaillessa, pelailtiin pleikkaria (:-D alan kohta jo fanittaan codia!) syötiin lounasta, käytiin kaupassa ja kaikkee perus vapaapäivähengailua! illemmalla Rami sitte suuntas vietteleen iltaa omien kavereidensa kanssa ja mä lähin treffaan mun typyjä! liikkeellä olin tälläsellä lookilla:



oli ihana laittautua pitkästä aikaa oikein kunnolla ja pukee nätit vaatteet päälle! päädyin noihin uusiin farkkuihin joiden korkeesta vyötäröstä oon ihan intona ja tohon ihanan väriseen kauluspaitaan. :-) ite tykkäsin asusta suuren suuresti mutta mitäs sanotte te? 
  • farkut Gina Tricot
  • vyö H&M
  • kauluspaita Cubus

 

meiän lauantai-illan suunnitelmana oli ruokaa ja juoruilua, ja tää myös toteutettiin! :-D alotettiin ilta säheltämällä kaupassa vaikka kuinka kauan, eikä siltikää muistettu kaikkee tarpeellista. kauppareissun jälkeen lähettiin Lauran luo kokkailemaan ja istumaan iltaa. :-) menussa meillä oli tortillat joista kaikesta säädöstä huolimatta saatiin aikas herkullisia!





me syötiin ja istuskeltiin varmaan kolme tuntia ennen ku kukaan ees katto kelloo. :-D kyllä se aika aina rientää ihan liian nopeesti ku on hauskaa! meillä riitti juttua ja tuliki taas vaihdettua kuulumiset oikein kunnolla ja jutskattua vähä kaikesta! aikamme juteltuamme päätettiin kuitenki alkaa katteleen Salkkareita, siis niitä iha ihkaensimmäisiä jaksoja, siinä oli taas nauru pikkasen herkässä ku me kolme ruvettiin niitä tuijotteleen. :-D kauhee montaa jaksoo ei keretty kattoo, mutta ehkä parempi vaan niin säästy vatsalihakset ees vähän, ihan tarpeeks tuli meinaa naurettua ton illan aikana muutenki!





meillä oli superhauska ilta ja vähän yökin, oli ihana nähä tyttöjä taas tälläi oikein pitkän kaavan mukaan, ku arkena treffailut tuppaa aina jäämään liian lyhyiks. illan päätteeks ajoin Hellan kotiin ja nappasin Ramin kyytiin ja suunnattiin Ramin luo yöks. :-) sunnuntai meillä kuluki sitte ihan vaan herkkuaamiaista kokkaillen, autoillen, hengaillen ja kauniista ilmasta nauttien! :-) samaa ei voi kyllä sanoo tosta ilmasta enää, mikä kumma toi lumimyrsky on mikä tänään on vallinnu? eikös kevään pitäny tulla jo..

anyway, sellanen oli mun loistava viikonloppuni ja uskallanpa veikata että ens viikonlopusta tulee vieläki loistavampi ;) mitä te teitte viikonloppuna? nyt mun täytyy lähtee suihkuun ja kattella äkkiä viime maanantain Täykkärit ennen ku seuraavat jo alkaa! eli siis heipat kaikille ja ihanaa alkavaa viikkoa, palataan piakkoin! ♥

11 kommenttia:

  1. sulla on ihanan hehkuva iho :--).
    ootko koskaan muuten aatellu korjaavas noita sun etuhampaitas? :o koittamalla esim. valkasta niitä niin, ettei noi keinujäljet näkyis niin hyvin?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Syöt kans vissiin aika usein tortilloja? Ite laitan niitä pari kolme kertaa kuussa vähintään :P Olis kiva tietää mitä pistät niihin täytteeks ja miten maustat jauhelihan jne? Koska ite teen aina samalla vanhalla kaavalla, laitan valmiin tacomausteseoksen jauhelihaan ja samat täytteet väliin :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: kiitos! :) johtuu kyllä varmaan meikistä, mulla on ollu nyt välillä käytössä yks dermosilin jauhemainen mineraalipuuteri joka jättää ihanan hehkun kasvoille!

    ja mitä hampaisiin tulee, nii enpä kyllä koskaan ennen blogin perustamista oollu aatellu tollasta :D kukaan ei oo koskaan niistä mitää huomauttanu eikä ne oo tuntunu häiritsevän ketää muita ku joitai mun lukijoita :Dd mua itteeni ne on häirinny viimeks yläasteell ja sillonki lähinnä hampaiden koko eikä noi läikät :D nykyään tykkään mun hampaista tosi paljon ja ne on musta ihan nätit:) eli en oo harkinnu! en kyllä edes tiedä onko valkasu ton takia mahdollinen ja tuskin pahemmin auttais, se vaa vaalentais hampaita ja vaalentais noita läikkiä eli luultavasti kontrasti ois silti yhtä suuri! mutta siis ehkä joskus harkitsen asiaa mutta tällä hetkellä ei tulis mieleenkää, aika turhaa ois mun mielestä!

    henspe: hahaa jol! :D aika usein esim tyttöjen kanssa ja miksei raminki kanssa tulee laitettua tortilloita ku ne on porukalla ihanan helppo tehä ja kuitenki suhteellisen terveellisiä jos ei nyt jaksa nipottaa noista lättyjen hiilareista :D mut siis itekki teen aina samalla kaavalla!! eli jauhelihalla tai kanalla ja siihen joukkoon joku sellanen tex mex mauste! täytteenä salaatti, kurkku, paprika, sipuli ja feta! sit tietty creme fraiche ja joku salsa:) ihan parasta herkkua mun mielestä!

    VastaaPoista
  4. hahaa kuulostaa täysin samalta ku omatki täytteet! :D jeps, ne on tosi helppoja tehä ja maistuu aina hyvälle :) Juuuu, en ite jaksa ainakaan noista hiilareista välittää, pääasia että maistuu ;)

    VastaaPoista
  5. haha voi eii eli ei nyt saatu kumpikaa mitää uusia vinkkejä :D mutta toisaalta, mitäpä sitä hyvää vaihtamaan ;)

    VastaaPoista
  6. Niimpä! Haha totta turiset :p pistän kyl välillä kans maissia tai tonnikalaa, tosi herkkua myös!

    VastaaPoista
  7. ei millään pahalla mut mua vituttaa ku sun banneri on täynnä tissejä1?!?!! miks sun on täytyny valita siihen kaikki tollaset kuvat mis sun hinkit on oikeen tyrkyllä? aika epäsoveliasta. ja sanon jo nyt että ei, en ole kateellinen, omistan itse D-koon rinnat, mutten vaan pidä siitä että rintoja esitellään kaikille.

    VastaaPoista
  8. haha ei hätää en epäillykkää et oisit kateellinen :D ja banneri on menossa mahd pian vaihtoon kunhan vaan saisin otettua jonku kivan kuvan tohon:) ite en ollu ees huomannu tollasta, eli ei todellakaa tarkotuksella oo kuvissa tissejä :D lähes kaikki kuvat on otetttu kesällä koska tein ton bannerin kesällä, ja ainaki mulla on kesällä paljon enemmän ns. paljastavia vaatteita just topit yms ja itekki isot tissit omistavana varmaa tiät et ku ottaa ite itestää kuvia ja päällä on joku toppi ni helposi tissit tulee tohon tyrkylle :D tohon oon valinnu kuvia joissa mun mielestä oon kasvoista nätti tai jotka jotenki muuten kuvastaa mua tai on jostain kivoista tapahtumista eli tissit ei oo tähän vaikuttanu millään tavalla! pahottelut jos asia sua häiritsee, mulla ei oo tapana mitenkää tahallaa esitellä tissejäni kaikille..

    VastaaPoista
  9. hahahha ei helvetti mikä kommentti!!! :D ei todellakaan oo pelkkiä tissejä! urpoja täällä liikenteessä. oot todellakin laittanu noi kuvat sen takia kun haluat esitellä tissejäs täällä :DDDDDD on kyllä sokee anonyymi. ja tuskin mikään isot tissit omistava, kateellinen!!!!! ..isot tissit vaan näyttää hyviltä ja on aika NÄYTTÄVÄT! laita ens kerralla sit poolo ja ota kuvat kaulasta ylös päin!1 :)

    VastaaPoista
  10. :D no ei tossa ny mustakaa iha pelkkiä tissejä oo mutta mielipiteensä kullakin tietysti :) haha hyvä toi poolopaita setti :D eiköhän jokainen isot tissit omistava tiä että niin se ois vähä pakko tehä jos haluis ettei tissit näy _yhtään_ :D mutta kiva kuulla että kaikkia toi banneri ei häiritse ja osa näkee siinä muutaki ku tissit! :) vaihtoon se menee silti suht pian iha vaa siks ku ois varmaa aika laittaa vähä päivitetympiä kuvia !! ärsyttää vaa ku koko ajan on nii kiire etten ehi ees tavallisia postauksia tehä nii usein ku haluisin (menee hermo näihin parin päivän taukoihin !!) saatiia sit et ehtis alkaa väsää jotai bannereita :(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...