sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

you could say that i love him

moi taas! :-) lupailin eilen että palailen tänne taas tänään, joten täällä ollaan kamulit! jos mulla oli mukavat tiistai ja keskiviikko kavereiden kanssa, niin sitä oli myös romanttinen torstai poikaystävän seurassa. :-) mulla ja Ramilla oli keskiviikkona kuukausipäivä ja päätettiin pitkästä aikaa tehä jotain erityistä sen kunniaks, koska pari viime kuukausipäivää on menny vähä niinku ohi ja olihan tää sentään meiän 1,75 vuotispäivä (toivottavasti siellä ruudun takana ei oo ketään joka ottas tälläset jutut tosissaan :-D) joten oli jo aikaki keksiä jotain kivaa! Ramihan luuli, että me mennään vaan syömään, joten lähin hakeen sitä iltapäivällä tän näkösenä:

asu o2

te ette ookkaa vielä nähny tota hametta, ostin sen Rodokselta ja mulla on ollu siitä saakka ihan kauhee himo saada se päälle ja nyt vihdoin siihen oli tilaisuus! :-) koitin yhdistää sen mahollisimman arkisesti, joten laitoin vaan tavallisen valkosen topin sen kaveriks, asu oli ehkä vähän tylsä mutta ite tykkäsin siitä silti! hiukset kiinnitin pinneillä "nutturalle" jee ne on jo niin pitkät että siihen on mahollisuus ilman että näytän täydeltä ääliöltä! mulla on vierotusoireita nutturoista. :-D
  •  hame Bershka 
  • toppi Gina Tricot
 
käytiin pitkästä aikaa yhessä ulkona syömässä, joten päätettiin että halutaan sitte kans jotain varmasti hyvää ruokaa, oltiin siis tylsiä ja suunnattiin Panchoon koska se on meiän kummanki lemppari ja vähä liianki vakkari, mutta ei se mitään, ainaki saatiin herkullista ruokaa! syötiin kummakki meiän perushampparit eli mulla valkosipuli (Rami on tästä aina yhtä ilonen.. :-D) ja Ramilla chili. aika kauan niitä saatiinki mutustaa vaikka kummatki oli ihan nälkäkuoleman partaalla. mutta jokatapauksessa syötiin, jutskailtiin ja istuskeltiin Panchossa aika kauan.


o11


sen jälkeen oli sitte mun yllätyksen vuoro! ;) olin miettiny jo jonku aikaa että millasen kivan yllärin voisin Ramille järkkäillä, mutta mulla loppu aika vähän niinku kesken, joten kysäsin sitte keskiviikkona Saaralta ja Hellalta apua ja sainki loistovinkin että varaan meille hotellihuoneen ihan vaa Ramille ylläriks! näinhä mä tein, vaikka kyseessä ei tosiaan sitte ihan ollu mikään viiden tähden Hiltoni, vaan ihana vaan Hämeenkadun Omenahotelli, niin saman asian se ajo. :-D saatiin olla iiiiihan rauhassa kahestaan, miettimättä jotain tiskejä tai sitä että pitäskö siivota, saatiin nauttia toistemme seurasta ja tehä kaikkee ällönromanttista kuten syödä mansikoita ja suklaakastiketta, juoda skumppaa ja kattoo Dear John. :-D


o10

toi kaikki oli ihan superihanaa, mutta ehkä vieläki parempaa oli Ramin yllättäminen jollain mistä tiesin sen tykkäävän. olin niin ovela! nappasin Ramia hakiessani  nappasin sen kotoo mukaan kaikki tarvittavat yöpymiskamat, ja Panchosta lähettyämme ajoina auton parkkiin ja vaan johdatin Ramin Omppuun! se ei osannu arvata mitään, ennen ku aloin näppäileen ovikoodia. :-D ja voi että me kummatki tykättiin. mä tykkään iha sikana antaa lahjoja ku tiän et toinen tykkää niistä, mutta tottakai ihan parhaita on tollaset lahjat/yllärit jotka on kivoja molemmille.  :-) ja toi oli ainaki sellanen juttu mikä jäi mieleen, pitäs tehä useemminki!

sellanen ihana ja romanttinen kuukausipäivä tai siis kuukausipäivästä seuraava päivä, tässä kuussa. :-) kertokaa teki millasia kivoja ylläreitä ootte järjestäny poikaystävillenne/kavereillenne tai mitä ne on järjestäny teille? :-) voidaan jakaa kaikkia vinkkejä haha! mutta nyt mä taidan lopetella tän ja alottaa Salkkarit-maratoonin, koko viikon Salkkarit putkeen ja maraton huipentuu päätösjaksoon, hoiw cool is that ;) heippa ihanat ja loistavaa alkavaa viikkoo, ootte ihan parhaita! ♥

o5

18 kommenttia:

  1. äh salkut loppu niiiin tyhmän jännästi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niinpä!! kamalaa! syksyyn asti pitäs muka jaksaa odottaa uusia :-D onneks mulla on se uusin dvd boksi vielä kokonaan alottamatta, pahimpien vierotusoireiden varalle ;)

      Poista
  2. Iha super kiva toi hame! :--) Oi että oot kivan yllärin järkänny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä ihana! väri, malli ja kaikki on kohillaan ;) ja ylläri oli myös loistava tai ainaki me kummatki tykättiin. :-)

      Poista
  3. Ihana hame, tarttee varmaan käydä ens viikolla Bershkassa kattoo jos täällä ois niitä samoja :) Oliko muitakin värejä?

    Oon superhuono keksiin mitään ylläreitä poikaystävälle (tai kellekään!), oon nyt jo ihan paniikissa et mitä keksin tolle synttäriks, vaikka sillä on synttärit vasta syyskuussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on ihan täydellinen, käy ihmeessä kattoon jos niitä ois sielläki päin maailmaa tarjolla! noita oli ihan tosi nättejä värejä, monta kirkasta väriä ja sit jotain peruvärejä kans :-)

      haha voi eii sua :-D mä oon aika hyvä keksiin ylläreitä ja lahjoja vaikka ite sanonki, mut sit niiden salaaminen onki toinen juttu! mut etköhän säki keksi vielä syyskuuhun mennessä jotain kivaa ;) joku pikkulahja ja sit jotain ihanaa yhteistä aikaa! mun mielestä kaikki matkalahjat on uha parhaita mut tietysti myös niitä hintavampia :-(

      Poista
  4. Ihana asu! Selailin sun blogia taaksepäin ja sulle sopii tosi hyvin ton malliset hameet :) Ja muuten ihana idea toi hotelli juttu, ite en varmaan jaksais pitää salassa kun tällänen hätänen aina oon :D

    xoxo The Pretty Faces

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :-) kiva kuulla et joku muuki on sitä mieltä että tollaset hameet näyttää kivoilta, yleensä ku täällä saa kommenttia vaa siitä kuinka tollaset on täysin sopimattomia tälläselle läskipallolle :-D mut tykkään itekki! :) ja joo... olin iha täpinöissäni tosta enkä millää meinannu saada pidettyä tota sisälläni, onneks keksin ton idean vasta edellispäivänä, muuten oisin varmasti paljastanu ton :-D yllärit on ihania mut nitä on kauheen vaikee salata !!

      Poista
  5. Blurriii havaittavissa sun olkamakkaroissa. T. Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeks mutta mitkä on olkamakkarat?! :-D en tietääkseni omista, mutta joo blurrasin noi rintsikoiden olkaimet koska ne näytti noissa kuvissa ihan kauheilta! en tajua miten ne puski just noissa kuvissa noi ihanasti esille ku muten ne ei pahemmin näkyny! noi kuvat oli muutenki sen verran karua matskua etten halunnu enää pahentaa niitä olkaimilla :-D

      Poista
  6. olet taas ollut niin upeana liikkeellä :) aivan ihana hame ja toi väri sopii sinulle tosi hyvin! kivan yllärinkin olit järjestänyt, kahdenkeskinen aika ilman mitään häiriötekijöitä (siivoaminen yms) on ihan parasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :-) toi hame on kyl aika täydellinen! ja oot niin oikeessa, heti tulee iha eri fiilis ku tietää ettei tarvi huolehtia mistää tollasesta :-)

      Poista
  7. miks oot blurrannut tolleen sun rintsikoiden olkaimet? :D

    VastaaPoista
  8. koska ne näytti iha kamalalta !!! :-D mä inhoon jos rintsikoiden olkaimet näkyy sillai iha sikana, ja noissa kuvissa ne puski jotenki iha luonnottoman paljon esille ni halusin retusoida niitä ku noi kuvat oli muutenki mitä oli ni en halunnu pahentaa niitä viä olkaimille :-D muuten ne oli ihan siedettävät mut kuvissa tietty mun tuurilla iha kauheet! muuten en pahemmin tota blurrailua harrasta ei oo iha mun juttu haha :-D

    VastaaPoista
  9. mää muuten näin teidät, kävelitte minibaarin ohi!:D ja niin ymmärrän tota panchojuttua, en mihinkää muuhun ravintolaan vaan kävele sisään ja istu ja en ees vilkase ruokalistaa kun tiedän mitä tilaan.... parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo niin käveltiin ! voi vitsi miksen bongannu sua :-D ja niinpä oikeesti !! meillä on aina sama juttu, ruuat ja juomat vaa samalla kertaa, turhia jotku ruokalistat, ja aina saa parasta ruokaa! :D en vois ikinä muuttaa kaupunkii missä ei oo Panchoo, onneks sä oot valinnu hyvin ton Jyväskylän ;)

      Poista
  10. Ää, tosi ihana toi hame ! Just täydellisen värinenkin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täsmälleen samaa mieltä ;) miksei Bershka voi olla jo Suomessaki,koska se tulee? :-(

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...