tiistai 26. kesäkuuta 2012

there's no love like your love

moikka! :-) mä tulin kertoileen teille yhestä kivasta illasta viime viikolla, jollon tehtiin Ramin kanssa jotain tavallisuudesta poikkeevaa! okei toi kuulosti ihan liian vakavalta, mutta ei se mitään. :-D jotkut teistä vanhemmista lukijoista ehkä muistaa meiän viime kesänä vieneen sellasen "rakkauslukon" Tampereen Patosillalle, eli lukkosillalle niinku sitä nykyään kutsutaan. (kaikki siis varmaan tietää sen tavan että pariskunnat vie oman lukkonsa sillalle ja heittää avaimen pois ja sit ne on niinku ikuisesti yhessä ja blaablablaa kaikkee muuta ihanaa ja romanttista :-D) me tosiaan vietiin oma lukkomme viime kesänä, koska haluttiin tehä jotain tollasta jollain tapaa erityistä ennen ku Rami lähti Egyptiin neljäks kuukaudeks. musta se oli kiva idea! :-)

anyway, monet tamperelaiset ja ehkä joku muuki uutisia seurannu on kuullu siitä suuresta tragediasta joka noita lukkoja kohtas tossa viime viikolla! jotkut taiteilijat sai siis omasta mielestään vissiin kauheen taiteellisen ja urbaanin idean ja kävi jollain pihdeillä ryöväämässä melkein kaikki lukot sieltä sillalta ja sulatti ne yheks aivan oksettavaks möykyks joka sit muka on olevinaan joku taideteos ja sen nimi on one love, musta se näyttää lähinnä ällöttävältä möykyltä, eikä idea ollu mun mielestä muutenkaa mitenkää hieno.. taidetta oli se silta ku se oli täynnä niitä lukkoja, ei joku tollanen kauhee möhkäle!

mutta tosiaan, nyt ku Rami kenties joutuu tossa heinäkuun alkupuolella puolustusvoimien hellään huomaan, me päätettiin että kerran meiän lukko on poissa, ei luovuteta vaan käydään laittamassa uus, tällä kertaa vähä isompi ja järeempi ;) no suunnattiin sitte tossa viime viikolla eka Ramin kamulla vierailtuamme tonne Patosillalle keskellä yötä viemään meiän lukkoo! toi isompi ja järeempi lukko osottautu vähä huonommaks ideaks, koska ei meinattu millään saada sitä mahtuun tohon aitaan kiinni, mutta onneks Rami lopulta onnistu siinäki hommassa ja saatiin meiän hieno lukko tonne. :-) oltiin omin hennoin kätösin kaiverreltu siihen V ♥ R ja 21.6.2012, eli päivä jollon me vietiin toi lukko tonne. toiselle puolelle laitettiin sama teksti ku meiän aiemmassaki lukossa eli "no matter where u r, no matter if u r far" koska se on jotenki niin osuva! nyt vasta tajusin että me unohdettiin laittaa togon 6.9.2010 eli meiän seurustelun alkamispäivä, mutta ehkä me muistetaan se ihan muutenki. :-D mutta siellä se meiänki lukko nyt komeilee!

lu6


en saanu kunnon kuvaa siitä toisesta puolesta :-( 

 
lu5


piti ottaa pari söpöö pusukuvaa, mut se oli kauheen vaikeeta ku nauratti ottaa tollasia :-D söpöä..

 
koitin nappailla vielä muutamat maisemakuvat, jotka ei kyllä ollu mitään mun parhaimmistoo, mutta menköön. :-) ja ottihan Rami musta asukuvatki tosta kivan rennosta asusta jolla olin liikkeellä!

lu4



lu3


lu1
olin siis liikenteessä tuollaisessa aika tavallisessa ja rennossa asussa, mut mun mielestä toi oli siitä huolimatta tosi kiva, johtunee siitä että rakastan noita kumpaakin vaatekappaletta! neule on siis ylläripylläri tietysti Hennesiltä ja chinot on Cubuksesta! :-)


6 kommenttia:

  1. Vooi miten söpöö, tuitui<3 Mäkin oon pariin otteeseen miettinyt, että vois viedä lukon tonne sillalle. Noo ehkä me vielä joku päivä saadaan aikaseks :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha joo, ehkä vähän ylisöpöö/teiniä, mut jotenki viime kesänä ku Rambo oli lähössä pitkäks aikaa pois nii se oli luontevaa :-) ja nyt toki homma täyty uusia ku kerran koettiin tollasta vääryyttä haha :-D mut menkää ihmeessä teki laittaan, ihan sama jos on teiniä tai ylisöpöö mut musta toi on kiva idea jotenki, ihana miettii et ne voi olla siä viä monen kymmenen vuodenki päästä ja sit niitä vois kattella siä :-)

      Poista
  2. Mun mielestä se oli ihan idioottimaista pölliä ihmisten laittamat lukot sieltä! Törkeetä! Onneks veitte sinne uuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en kansa jotenki oikein keksiny et mitä hemmetin järkee siinä oli ku siitä tehtiin vieläpä ruma taideteos, en oi vielä kenenkää kuullu sanovan sitä hienoks tai ees siedettäväks :-D

      Poista
  3. Toi on kyllä törkeetä ottaa noi lukot noin vaan pois mutta musta ne on ihan kamalia! Tommosessa vanhassa sillassa ihan ok mutta kun jengi laittaa niitä tohon ratinan siltaa ja pilaa koko upeen uuden sillan ja maiseman! just awful :((

    tuuliss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ei noita kyl mun mielestä iha mihi vaa voi laittaa, tai siis menee vähä idea jos niitä on jokasessa sillassa tai aidassa :-D toi patosilta ny on jo tullu ihan jutuks ku siä niitä on nii paljo, mut miksei vaa voi laittaa sinne samaan missä ne kaikki on, jotku varmaa vaa haluu olla kauheen erilaisia tms :-D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...