maanantai 4. kesäkuuta 2012

long live each male student, may they always florish!

moikku kamut! nyt on pääsykokeista selvitty, mutten kyllä taaskaa lähe sen suuremmin analysoimaan että miten homman hoidin, mutten ainakaa iha perseelleen ku sentää pääsim haastatteluun saakka :-) mutta oli mulla ihan asiaaki, aattelin nimittäin avata sanaisen arkkuni lauantain lakkiaisbiltsuista ja iltamenoista!

meillä oli lauantaina serkkupoikien ylppärit, toiset Tuusulassa ja toiset ihan täällä Mansen kamaralla. lähettiin aamupäivällä ajeleen (perus 45 minuuttia myöhässä, en myönnä :-D) kohti Tuusulaa juhlistaan Onska poikaa ja hienosti juhlistettiinki! :-) rakas kummitätini oli pistäny kunnon pidot pystyyn ja oli kyllä sekä suolasta että makeeta mahan täydeltä. aika hyvin me Vilmulin kanssa niitä sapuskoja masuihimme vedettinki, onneks meillä oli löysät mekot että kehdattiin jatkaa vielä tankkaan toiseenki paikkaan. :-D tosiaan Tuusulan suunnalla istuskeltiin ja kahviteltiin se pari tuntia ja päivitettiin kuulumiset ajan tasalle sukulaisten kanssa. kauheesti kuvia ei tullu otettua (itsehän en siis ees kameraani jaksanu mukana raahata ku oisin näyttäny vaa idiootilta Vilman vierellsä kuvaillessani tolla omalla 450Deelläni!) ja kaikkia ei viitti julkasta ku tiedä häntä kiinnostaako kaikkia mammoja ja pappoja taas esitellä lärviään täällä blogissa. :-D mutta tässä nyt muutama kuva!

oy5

oy8

oy6

oy7

oy11

oy10

oy9


nii ja pitäskö mun hei se asu esitellä, pitäis koska se oli täydellinen! tässä olkaa hyvät:


asuoy2

perjantaina kävin tosiaan pienoisessa paniikissa metsästeleen noihin juhliin jotain mekkoo, mielessä oli joku ihana maxi koska sellasta oon himoinnu kesälle muutenki ja sehän löyty heti ekasta kaupasta eli Gina Tricotista! tossa on kaikki kohillaan, malli, väri, leikkaus, kaikki! ainoastaan se vois olla ihan inasen lyhyempi ja rakas äitylini ehkä sen vielä lyhentääki. :-) joo, jotkut tulee varmaa taas huuteleen noista mun tisseistä, mutta ihan sama, voin ihan puhtaalla omalla tunnolla sanoo että mun mielestäni toi oli ihan tarpeeks siveellinen, etenki ku kurottiin sitä tosta edestä vähä kokoon tollasella rintaneulalla. :-) mun mielestä tissien turha esittely on tyhmää ja en kyllä ite myönnä sellasta harrastavani, mutta joissain vaatteissa se vaan on pakollista. :-D tarkottaen siis sitä että jos ja kun haluan käyttää yhtään avoimempia paitoja/mekkoja yms, niin emmä voi mun tissejä kokonaan piilottaa! mutta sanokaa mitä sanotte, musta toi mekko on ihana, amen! :-) 

 
ps6


Tuusulasta lähettiin sitte iltapäivällä ajeleen kohti Tamperetta ja toisen serkkupojan juhlintoja! myös Seve kirjotti ylioppilaaks hyvillä papereilla ja hyvät juhlat oli sielläki. :-) oli tosi kiva nähä Sohvia ja muita sukulaisia taas pitkästä aikaa ja päästä vähän juoruileen ;) nii ja eipä se Vilmankaa kummitäti toiseks jääny noissa tarjoiluissa ja muissa juhlallisuuksissa! :-)

oy3

oy2

oy4

oy1


toisissa juhlissa vierähtiki sitte vähä kauemmin ku olin aatellu, oli nii hauskaa että eihän sieltä ois malttanu lähtee, vaan kyllähän iltarientoihinki pii suunnata! vaihdoin vaatteet nopskaan ja sitte suuntasin Lauran luokse tän näkösenä:

asups3

mentiin tosiaan Hellan kanssa Lauran luokse alotteleen ja juoruileen kaikesta! ei oltu taas hetkeen keretty tavata joten pikku kuulumisten päivittely oli ihan paikallaan! :-) sitä me sitte tehtiinki oikein urakalla muutama tunti sidukkojemme äärellä, jonka jälkeen jatkettiin matkaa Passioniin. mihinkää sen kummempin baareihin ei todellakaan jaksettu lähtee jonottaan, siinähän ois vanhoilta ihmisiltä lähteny ikä ja terveys jonotellessa sisään siinä kammottavassa ilmassa! (mikä tää juttu on että kyt on kesäkuu ja mittari näyttää jotain huvä jos plus kymppiä ja taivaalta tulee millon mitäki kuraa?! Passioniin ei jouduttu jonotteleen, ylläri, ja pöytäki napattiin aika sukkelaan! siellä sitte istuskeltiin tyytyväisinä drinksujemme ja nachokoriemme kera puiden taas vähä kesä- ja etenki juhannussuunnitelmia ;) tappiin saakkahan siinä meni ennen ku kotiin päästiin mutta mikäs siinä, hauska ilta ihanassa seurassa! :-)

semmonen lakkiaispävä mulla siis tänä vuonna, aika hektistä muttei nyt ihan yhtä hektistä ku viime keväänä ja hauskaa ainaki oli! :-) miten teiän lauantai suju? nii ja vielä kerran superpaljon onnee kaikille uusille ylioppilaille ja valmistuneille! :-) ♥ nyt lähen tsemppaan Ramia sen huomisii pääsykokeisiin ja huomenna site aamuvuoron jälkeen nokka kohti Helsinkiä kera Hellan ja siellä meitä odottelee Pitbull jippii! :-)
nyt moikat ja palaillaan taas piakkoin! :-)

ps5

17 kommenttia:

  1. mun mielestä toi mekko ei oo yhtään liian avonainen, en ymmärrä kuka jaksais valittaa tollasesta, tosin en ymmärrä muutenkaan niitä jotka jaksaa tulla varta vasten valittaan blogeihin :-D sopii sulle tosi hyvin ja kivasti oot jaksanu laittaa tukanki!:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon samaa mieltä ;) ja voi että kuule et tiäkkää kuinka monta kertaa oo päivitelly tota samaa (onneks tosi harvoin oman blogini kohalla!!) et miten joillain oikeesti riittää kiinnostusta mennä jonku tuntemattoman ihmisen blogiin vaan lyttään koko tyyppi ihan täysin ja haukkuun se pystyyn?! :-D argh en ees alota tästä aiheesta koska tästä kommentista tulis liian pitkä, mutta ugot the point! ;) ja voi kiitokset kehuista! :-) mäkin tykkäsin tosta tukasta ja voisin alkaa pitään tollai useemminki!

      Poista
  2. tosi onnistunut meikki! voisitko joskus näyttää vaikka videolla miten teet tuon, pohjakin näyttää ihan super hyvältä! ja mekko näytti kivalta myös:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon! :-) ihanaa ku joku huomaa tollasia asiota, nimittäin mustaki toi meikki oli kerranki erikoisen onnistunu vaikken mikää hyvä meikkaaja ookkaan! voisin koittaa joku päivä videoida tollasen teon, lähinnä just pohjan :-) silmämeikissä ny ei ollu oikee sen kummempaa ku vaaleeta ja turkoosia luomiväriä ja mustst rajaukset! :-) ja kiitos, johtuu kyllä enemmän mekosta ku kantajastaan ahaha ;-D

      Poista
  3. toi mekko on kyllä ihana, kiitokset Ginalle taas kerran ;) ja tykkäsin tukasta myös, tää on kivan mittanen nyt ku saa jo vähä kampauksiaki :-) mutta joo samaa mieltä! ainaki tän kokosilla tisseillä (enkä nyt tarkota että nää ois jotkut hervottomat, säälin tässä asiassa joitain joilla on oikeesti tosi isot tissit!) tosi moni ihan normaali ja ei paljastavaki paita näyttää paljon siveettömämmältä ku pikkutisseillä! :-( mutta silti mun mielestä pitäs pukeutua niinku ite haluaa, mutta hyvän maun rajoissa tietysti! jokainen määrittelee sitte ite ne oman hyvän maun rajansa, mutta mun mielestä tollaset peruskaula-aukot ei mee minkää rajan yli vaikka tissit oiski vähä isommat! :-D nimenomaan niitä tissejä ei voi poiskaa heittää vaikka välillä haluis !! ihanaa ku jotku on samaa mieltä mun kanssa ni en tunne olooni joksku hulluks itsensäpaljastelijaks ku puolustan isotissisten oikeuksia haha! :-D

    VastaaPoista
  4. Komppaan edellisiä, ihana meikki, mekko ja hiukset! :) Onks sulla muuten ripsien pidennykset tai jotkut tupsut, vai onks noin upeet luonnostaan? :) Ekaa kertaa uskaltauduin kommentoimaan, vaikka oon ollu lukijana jo pitkät pätkät, sun blogi on kyllä yks lemppareimmista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) ja jooo on pidennykset! ei todellakaan oo tollaset ripset oikeesti, olispa :-D voi ei, ihana kuulla, ja ihana ku uskaltauduit kommentoimaa, etenki pitkäaikasilta lukijoilta on niin kiva saada kommentteja! :) kiitos paljon!

      Poista
  5. Tuo mekko on tosi kaunis! :) Ei yhtään liian paljastava!

    VastaaPoista
  6. tosi kivan oloinen blogi sulla :> kivoja kuvia! ja bannerista tykkäsin myös! :) jään kyllä ehdottomasti seuraileem :) käyhän myös kurkkaamassa mun blogi ja liity lukijaksi jos nappaa :p

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :) bannerin pitäs kyllä mennä tässä mahd pian vaihtoon, se on niiiin vanha :D mutta käyn kurkkimassa ehottomasti!

      Poista
  7. Toi mekko on ihan ok. Tähän mun mielipiteeseen vaikuttaa se etten tykkää yhtään sinisistä vaatteista(paitsi nyt farkut) :DD Ja no mulla kanssa löytyy vähän enemmänkin tota rintamusta ja en tykkää pitää ollenkaan sellaisia paitoja/mekkoja ym mistä näkyy vähääkään mut se on kans ihmisestä kiinni! Oot ihana ja rohkea persoona! Ja täytyy kans sanoa et toi meikki on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oikeesti? :-D musta tuntuu että hullaannun koko ajan enemmän sinisiin vaatteisiin, mutta makuja on niin monia, taas huomataan! mä oon kans usein tollasissa vähänki erikoisemmissa vaatteissa (ettei joku iha perus pitkähihanen) nii tarkkana etten tykkää et mun tissit kauheesti näkyy, mut sit välillä taas alan kapinoimaan luonnon luomaa kroppaani kohtaan koska yksinkertasesti haluan jonku ihanan vaatteen. :-D eli periaatteessa oon päättäny et jos jotain haluan nii mähän sen ostan vaikka se luultavasti sopis paremmin pienille tisseille (mikäpä vaate ei... >:( ) kunhan se on siveellisyyden rajoissa. :-D mutta voi kiitos paljon kehuista!! :-) ja pakko myöntää että itekki tykkäsin tosta meikistä!

      Poista
  8. oot ihan älyttömän kaunis :) ja toi mekko on upee! soppii siule hyvin toi väri ja malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :) toi mekko on kyllä tosi nätti, kiitos Gina Tricot ;)

      Poista
  9. Piti muuten vielä sitä sanoa, että sulla on aivan mahtava blogi! Oon nyt tyylii joka päivä lukenu vanhoja postauksia, aivan mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua! :-) ihan tosi tosi ihana kuulla, kiitos paljon! <3 toivottavasti tykkäät jatkossaki :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...