keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

just in time for summertime

moi! arvakkaas mitä, mun piti tehä teille tänään päivä kuvina-postaus mun eilisestä, mut siitä ois taas tullu iha hirveen köyhä joten en kehtaa julkasta sitä. :-D koitan huomenna paremmalla onnella, eli koitan jos vaikka muistaisin kuvailla mun päivän tapahtumia vähä tiheemmin. eilisen päivän sijaan saatteki sitte tänään kuulla ihan tästä päivästä, olkaa ylpeitä kuinka ajan tasalla mä kerranki oon tän kanssa! mutta lupaan että tällä viikolla tulee myös ainaki ostospostausta, ettei tää käy iha tylsäks ku jokainen postaus on tällästä "tänään sitä ja tätä"-settiä, ite tykkään sellasista postauksista eniten, mutta tiän et täällä on myös niitä jotka ei tollasia aina jaksais lueskella nii välillä vähä vaihteluaki! nyt kuitenki tähän päivään:

tänään aamu alko jo aikasin ku herättiin Ramin kanssa kaheksalta ihan vaa välttämättömien menojen takia. (muuten meitä ei tohon aikaan sais ylös kirveelläkää, ollaan sellasia aamu-unikkoja kummatki!) oli muuten kauheeta herätä pitkästä aikaa taas noin aikasin, sama homma huomenna ku oon menossa aamuvuoroon.. mutta onneks oltiin takas Ramin luona jo puoli yheltätoista, nukuttiin pienet päikkärit jonka jälkeen lähettiin jätskeille ihanan ilman kunniaks! :-) tähän väliin voisin vilauttaa asua jolla olin liikenteessä:

sm7

tommonen kiva perusasu mulla oli eilen ja tänään aamupäivällä päällä! nää kuvat on siis eiliseltä ku lähin töihin, mutta samassa asussa huideltiin tänään koska en jaksanu raahata Ramille toista asua ihan vaan muutamaa tuntia varten. mutta mä ite tykkäsin asusta vaikka se tosi tavallinen oliki, mutta mitäs mieltä te siitä ootte? :-)
  • shortsit Lindex
  • vyö H&M
  • kauluspaita Cubus
 


sm6

kuva eiliseltä ku viimesimmästä auringonottokerrasta on jo aikaa, ei pisamia missään! okei tottakai meikki vähä vaikuttaa, mutta mun meikkikerros on kesällä niin ohuen ohut aina ku en oo palanu naamasta että se ei pahemmin pisamia peitä. :-D
 
 
päivän vaihtuessa iltapäivän puolelle, mulla alko olla jo kiire kotia kohti ja Ramiki suuntas puntille. mä käväsin nopsaan kotona vaihtamassa vaatteet kevyempiin, jonka jälkeen matka jatku Hellan pihalle aurinkoa palvomaan Lauran ja Hellan kera! :-) Hellan takapihalla oli sellanen kevyet 35 astetta lämmintä eikä tuulenvirettä näkyny mailla halmeilla, eli lämpöö piisas ja väriäki tarttu ehkä säkällä vähän pintaan! (sekä ruskeeta, että punasta, poltin hienosti nenäni, ihana mennä huomenna töihin näyttäen siltä että oisin viettäny vapaapäiväni vetämällä kirkasta viinaa kurkusta alas oikein kaksin käsin!) me vietettiin siinä auringossa loikoillen monen monta tuntia, juoruiltiin kaikesta mahollisesta ja lyötiin lukkoon juhannussuunnitelmat ;) mökkijuhannus nyt vähän jäi, mutta loistoviikonloppu on silti luvassa!



sm3

kuva tältä päivältä kolmen tunnin auringonoton jälkeen! tykkään pisamista, mutten tykkää siitä että mun naama ei rusketu, ainoastaan palaa, vaikka siinä ois kuinka korkeeta suojakerrointa! >:-(  näissäki kuvissa näytän siltä ku pyörtyisin tai vähintää oksentaisin kohta ku oon niin kalpee!
kertokaa mulle miten saan tän pisamanaaman ruskettuun!

 
sm5

sm4



tarpeeks auringossa kärtsättyämme jatkettiin matkaa kauppaan! kaivattiin pientä viilen ystä, joten päivän toinen jätskin sitä oli pakko napata mukaan. :-D onneks en sitte pahemmin muuta tänään noiden lisäks ollukkaa syöny (ennen iskän herkullisia grilliruokia) muuten vois olla piakksen turvottava olo huomenna. :-D loppuilta me vieteltiinki sitte Salkkareiden kesäuusintojen parissa, tytöt lähti hetki sitte ja tässä mä nyt istuskelen ja kirjottelen tätä teille.



sm2


sm1

kauheen kauniina oon ollu liikenteessä tossa illemmalla... :-D joku sano joskus täällä että oon aina nii huolitellun ja laitetun näkönen.. nojaa, tälläsenä kuljen aina meiän Prismassa :-D se on ihme jos mua näkee siellä nättinä!

 
itseasiassa enköhä mä nyt lopettele tän heti tähän ja suuntaa suihkuun ja sitte aikasin nukkuun että jaksan huomenna kuvailla teille kaikkee! :-) palaillaan taas mahollisimman pian, heippa ihanaiset! ♥

PS. yks teistä kommentoi että mun tekstejä ois hankala lukee huonon asettelun takia, eli fontti tai rivivälit ois liian pienet? huutakaa heti jos teillä on samanlaista ongelmaa niin koitan puuttua asiaan, en oo vaa uskaltanu kauheesti koskee noihin html-koodeihin ku pelkään et siinä samassa ku niitä vähänki muokkaan nii koko blogi haihtuu ku tuhka tuuleen, mutta jos toi ongelma on yleinen niin tottakai yritän! en halua ettette pysty lukeen mun tekstejä. :-D eli kommenttia asiasta kehiin ja tietysti kaikesta muustaki :-D !

12 kommenttia:

  1. tekstit näkyy mulle sopivana:) toi eka asu olis paljon rennompi jos et napittais paitaa ihan ylös asti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee hyvä että jollekki näkyy! :-) ja joo tiedän, mut toi oli vähä niinku se juttu tossa asussa haha :-D

      Poista
  2. Mä oon se joka kommentoi. Ehkä vika on vaan mussa :D Toi teksti on ihan normaalia ja näkyy normaalisti, mutta minun makuun sitä on vähän hankala lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiän, että tästäkin on ennen sanottu, mutta mun mielestä lukemisesta tekee hankalan se, että lauseet alkaa pienellä alkukirjaimella. Joo joo, luen mä silti nää kaikki tekstit mut ois se helpompaa jos ois isot alkukirjaimet käytössä muutakin kuin erisnimissä. :)

      Poista
    2. muistinki että sä se siitä kommentoit, mutta hei voi hyvin olla ettei vika oo vaan sussa, koska vissii muillaki on ongelmia asian kanssa :-D ite en oo huomannu mitään ja tykkään tosta fontista ja inhoon blogeissa ite sitä jos fontti on sellasilla kissankokosilla kirjaimilla, mut mä kyl katon niitä asetuksia et jos vaan voisin vähä muokkailla niitä niin että kaikille ois hyvä! :-)

      Poista
    3. aa niin ja Aino! jep mä tiedän :-D tai siis itseasiassa en ite tajuu miten se on helpompaa jos on isot alkukirjaimet, mutta siinä luultavasti vika on vaan mussa!! :-D mutta siis tosiaan ku sä ja varmaa joku muuki on tosta joskus aiemminki maininnu, mut oon pahoillani etten sitä edelleenkää oo vaihtamassa, mulle on vaan niin kauheen vierasta kirjottaa tällästä epävirallista tekstiä isoilla alkukirjaimilla että tää blogi tuntuis iha jonku toisen kirjottamalta jos vaihtaisin. :-D (tiedän oon outo ja mulla on joku fetissi...) lisäks mull kestäis jokaisessa postauksessa vielä tuplasti kauemmin ku en tosiaa oo tottunu isoihin kirjaimii tälläi kirjotettaessa. :-D oon siis pahoillani mut en pysty vaihtaan sitä, mut ihanaa et luet silti mun tekstit ja kommentoitki nii ahkerasti, se on aina yhtä kivaa!! :)

      Poista
  3. Mun on monta kertaa pitäny kommentoida tosta tekstistä. Mielelläni lukisin sun pitkiä tekstejä, mutta silmät menee ristiin jos yrittää lukee. :s Fontti on liian pientä ja fonttiväli liian pieni. Tai en sitten tie näkyykö erilaisena eri koneilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se itseasiassa näkyy erilaisena eri koneilla, mutta hyvä ku nyt mainitsit asiasta! mä en haluis laittaa noita isommaks koska mä ite inhoon jos kirjotus on liian isoo, se näyttää jotenki kauheen vammaselta, mutta laitan kyllä isommaks niitä nyt koska monella on toi sama ongelma! :-( ja tosiaan haluun että mun tekstit luetaan, koska ne on tässä blogissa aika isossa osassa ku niitä on niin paljon :-D eli mä katon mitä voin tehdä asialle, muokkailen asetuksia mahd pian ja toivottavasti sit näkyy paremmin! :-)

      Poista
  4. Hehe iteki aina käyn ihan rähjäsenä ruokakaupassa, koska se on "ihan sama" miltä siellä näyttää. Ja usein tietenki törmää just sillo johki tuttuun :D

    Tosiaan munki mielestä ois kiva jos ois isompi fontti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no tottakai aina ainaki mun tuurilla sillon ku kaikkein rähjäsimmältä näyttää ni törmää johonki tuttuun. :-D haha, paha karma! mutta jep, laitan tekstiä isommaks ku moni sitä näyttää haluavan, byhyy :-(

      Poista
  5. Mulla ei olo ainakaan ollu mitään ongelmia tekstin lukemisessa:o Mutta tää ei nyt liity asiaan.. Etkö käynykki jossain lähihoitaja pääsykokeissa? Muistatko mitkä sun lähtöpisteet oli? Että sait kutsun sinne pääsykokeisiin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee ihanaa ettei jollain oo ollu, mut kai niitä on silti pakko muokkailla että kellään ei ois ongelmia! :-) kääääks siis kävin ja pääsin sisällekki, mutta en ees muista yhtää mitä sinne kysyttiin, oisko sinne ollu sitte vaa lukion päättötodistuksen keskiarvo tai jotain? mulla se oli jotain 8,1 ja kaikista kirjottamistani aineista kirjotin M, mut niitä ei ees taidettu kysyä! en tiä vaikuttiks sinne enemmän joidenki tiettyjen aineiden numerot, koska siinä kysyttiin siinä haussa jokasen aineen numero erikseen :o toivottavasti tästä oli ees vähän apua! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...