keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

seuraavat kaksi viikkoa, matkin naantalin aurinkoa

moi ! mulla on uutisia, kivoja sellasia! muistatte varmaan että meiän rakas isäpappa täytti tossa taannoin pyöreitä vuosia ja juhli viiskybäsiään. ihanien juhlien lisäks, sitä pitää tietysti juhlia vähä jollain muullaki, onhan se 50 hieno luku ja meiän isä vielä hienompi mies. :-) no, mitä me sitte ton suuren luvun kunniaks tehdään perheen kesken, lähetään tietysti matkalle! okei okei, on tässä toinenki lehmä ojassa, eli tää alkaa oikeestaan olla viimenen kesä kun me koko perheen voimin matkustetaan (toki eihän sitä koskaan tiedä mutta anyway) yhessä! ens kesänä mä oon toivon mukaan opiskelija (tarkottaen että mun pitää varmastikki huhkia koko kesä niska limassa jos aion maksaa vuokrani!) enkä tuu mihinkää matkalle pääseen, Vilma lähtee tänä syksynä vaihto-oppilaaks Englantiin ja ens syksynä muuttaa Järvenpäähän, joten silläki lailla tää on meiän perheen viimenen kesä yhdessä, eli siinä on tarpeeks syytä matkustaa yhessä! :-)

ja mihin me sitte suunnataan ja kuinka kauaks? lähetään Turkkiin, sinne samaan paikkaan missä oltiin viime kesänä! eli siis Alanyan alueelle Mahmutlariin, oisko sellaset 30 kilsaa Alanyan turistirysästä. mä tykkäsin viimeks tosta paikasta tosi kovasti, vaikka mulla oliki omat ennakkoluuloni Turkkia kohtaan. kävi ilmi, että ne ennakkoluulot oli tasan oikeessa, nimittäin Alanyasta (siellä oli ihan hirveetä tuskaa, liikaa turisteja, liikaa ahdistelevia kaupustelijoita ja hyi kamalaa!) mutta Mahmutlarista hyvinki väärässä. Mahmutlar oli suhteellisen pieni kylä ja se ois voinu mun mielestä sijaita missä vaan päin esimerkiks Kreikkaa, siellä oli aika rauhaisaa, paljon pieniä kauppoja ja kivoja ravintoloita! niin ja tietysti ihana ranta. eli aikalailla täydellinen paikka tollaselle perheen keskiselle lööfföysrantalomalle ;) niin ja mikä parasta, me vietetään Turkin auringon alla kokonaiset kaksi viikkoa!

me varattiin pelkät lennot Aurinkomatkojen kautta ja majotus samalta tutulta herralta ku viime vuonna. viime vuonna yövyttiin siinä ehkä noin neljän tähden asunnossa (no hotellihan se oikeesti oli, paitsi että huoneistot omisti yksityiset ihmiset ja niitä pysty sitte vuokraileen, niinku meki tehtiin!) aikalailla keskustassa, no tällä kertaa meillä on sitte tollanen vaatimaton vähintään viiden tähden asutus vuorenrinteessä! ei sillä etteikö meille ois toi kaupunkiasunto ollu tarpeeks hyvä, mutta ku nyt kerran tota toista tarjottiin niin miksei oltais otettu sitä vastaan. :-) etenki ku heinäkuussa Turkissa on lupailtu sellasta vähintää 35 astetta, on siellä vähä korkeemmalla pikkase viileempää ku siä ihan alhaalla! viime kesänähän me oltiin reissussa ystäväperheen kanssa jotka tosiaan asusti tuolla Holiday Villagessa, eli tiedetään millanen meiän kämppä tulee oleen ja se on tosi kiva. :-) tosiaan reissuun lähetään 30.6 ja palataan sitte 14.7, jeeeeeeeee! mutta nyt oon selostanu ihan tarpeeks, nyt saatte vähä kuvia meiän viime kesän reissusta ja etenki Holiday Villagesta:

tu5


tu4


tu7


pari uima-allasta ja muutama vesiliukumäkiki, jee! :-) 
tu8


tu1


tu3


tu11


kuinka täydellistä ku lomahuoneistossa on kunnon keittiö!
tu10


toi olkkari on täydellinen! :-D vähä liianki täydellinen, pelottaa että jämähdän koko kaheks viikoks tohon sohville kattoon telkkaria haha! ei taida olla sitä pelkoo ku kattoo noita allasalueita ;)


eli 30. 6 suunnattais sitte tollaseen paikkaan! jippi ja jei! mites te muut, onks millasia reissaussuunnitelmia edessä? :-) niin ja jos joku on vieraillu Mahmutlarissa niin vinkkejä saa kertoo, ei me ihan kaikkee tiedetä vaikka siellä viime kesänä oltiinki! niin ja jos joku tietää Alanyasta jonku paikan joka ei oo niin kauhee ku mitä tossa kuvailin, niin kertokaa niistäki ja shoppailumahollisuuksista, onks Alanyassa mitään hyviä kauppoja?! :-)

nyt pitäs enää ehtiä pakkailla, hhuominen ja perjantai menee iltaan saakka töissä, joten pientä stressia on ilmassa mutta ehkä mä vielä selviän tästä ja säkällä kerkeisin ajastella tännekki jotain vaikka koitan reissun päältäki päästä jotain kirjotteleen! :-) palaan siis taas heti ku ehin, heippa ihanat! ♥ :-) 

8 kommenttia:

  1. En tiedä Alanyan kaupoista, kun siellä en ole käynyt, mutta kaikkialla muulla Turkissaon tullut kyllä oltua. Suosittelen ehdottomasti Koton ja LC Waikiki nimisiä liikkeitä. YKM on kanssa hyvä, semmoinen stokka/sokos liike siis kyseessä. Mutta en tosiaan tiedä löytyykö ko. liikkeitä Alanyasta. :)

    Ihanaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkeistä, niiden avulla bongattiinki toi LC Waikiki joka tosiaa myös Alanyan keskustasta löyty ja tein sieltä pari ihanaa löytöö ja Vilma vielä enemmän, eli kiitos! :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. no niin on, voi peba taas mä idiootti unohdin heittää linkin tonne !!! Turkki postauksissa kyllä saat ite heti tsekata et oon muistanu ne ettei taas jää :-D

      Poista
  3. Kade!! Meidän isä täyttää kans 50 lauantaina, mutta ei suostu ees juhliin :D:D varmaan joku kriisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi eii :-D äiti just mainosti et meiän perheessä ei vielä kukaan oo pahemmin mitään kriisejä kokenu, että enköhä mä saa parin kuunauden pääästä jonku hervottoman kahenkympin kriisin! :-D

      Poista
  4. Läpsystä vaihto, mä tuun nimittäin Suomeen 30.6! :D Noihin kauppalistauksiin voisin lisätä viel Collezione, tostakaan en kyl tiiä et onks siel, mut Istanbulissa ainakin oli monessa paikkaa ja on käsittääkseni turkkilainen ketju...

    Oikein kivaa reissua!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...