maanantai 11. kesäkuuta 2012

they got my back until the end

moikka! vielä tälläi maanantain kunniaks vähä viikonloppujuttuja! :-) perjantaina vieteltiin tyttöjen kanssa sleepover slash pyjamapartyja Lauran luona. mä suuntasin sinne suoraan töistä ja ihan rentoiluperiaatteella mentiin. illan ohjelmassa oli pientä ruoanlaittoo ceasarsalaatin merkeissä, vähän vinkkua maailman parannuksen kera ja tietysti paljon tyttöjenjuttuja!


gn2


gn1

gn


juteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä, naurettiin paljon ja näytettiin rumilta :-D tästä syystä kuvasaldoki oli aikalailla tossa ylempänä. Sarkku oli löytäny Surprise me kaupasta tollasen ihan loistavan tyttöjen ilta pelin ja se sopi meiän teemaan ku nenä päähän, joten sitä pelailtiin monen monta tuntia! en ny tiä voiks tota niinkää peliks kutsua, tossa oli kysymyksiä vähä niinku pullonpyöritystyylisesti ja niiden pohjalta me saatiin sitte aikamoisia keskusteluja aikaseks ja tulihan siinä sitte muutamat tunntustuksetki tehtyä ;-) toi oli oikeesti tosi hauskaa ajanvietettä vaikka ehkä vähän ala-aste meiningiltä kuulostaaki, mutta kysymykset ei kyllä ollu mitään ala-aste tasoo :-D suosittelen oikeesti tota tyttöjeniltojen ratoks mikäli kyseessä on yhtä läheinen ja tiivis tyttöporukka ku meillä! valvottiin tietysti taas aamun pikkutunneille saakka ja simahdettiin kaikki siskonpetiin väsyneinä. mun mielestä baari-illat on toki kivoja, mutta vanhoja kunnon tyttöjen sleepovereita ei kyllä voita mikään! :-) kiitos taas ihanille tytöille ihan parhaasta illasta, seuraavaa odotellessa!

nyt mä alan viettelee telkkari-iltaa Hellan ja Vilman kanssa ja palailen taas tässä joku päivä kunhan töiltäni ehdin, pitäkää kivaa!

PS. Bloggerin kautta lukijamäärä huitelee jo 90 paikeilla joten enää kymmenisen lukijaa jonka jälkeen järkkäilen teille kivan arvonnan ja eiköhän pian ois myös toivepostausten aika! vois kyllä sitä ennen vielä kaivella sen vanhan toivepostauslistan jostain ja toteutella kaikki ne ennen seuraavia! :-) mulla on maailman parhaat lukijat veikkaisin!

2 kommenttia:

  1. Mitä mitä missä tollanen kauppa oikeen on?! Mun on kans saatava tollanen peli! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on siinä Aleksanterinkadulla eli Napolin vieressä! :-D en oo ite ikinä käyny s mut tsekkailtiin sinne just Ramin kans sillo ku oltiin siinä Ompussa ja siä on ihan sikana kaikkia hauskoja härpäkkeitä ja söpöö kamaa! suosittelen vieraileen ;)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...