sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

once upon a midsummer night

moikka kaikki! :-) täällä, kuten niin monessa muussaki blogissa on ollu havaittavissa aikamoista hiljaiseloa ton juhannuksen takia. mutta ei se varmaan paemmin ketään haittaa, ku harva varmaan viettää juhannustaan ihan vaan blogeja lueskellen! :-D mä en ainakaa, mulla oli pitkästä aikaa ihan loistava juhannus! nuorempana oon vietelly jussit aina mökillä, toki nyt jo muutaman vuoden oon tehny jotain muuta, mutta toissa vuonna oltiin Hellan kanssa reissussa just juhannuksen yli ja viime vuoden jussifiilikset meni oikeestaan siinä Ramin Egyptiin muutossa paria päivää ennen juhannusta, joten nyt oli aika ottaa meneteyt juhannukset takas ja pitää kivaa oikein olan takaa! :-)

oltiin alunperin mietitty reissua jonku mökille, mutta matkaan tuli muutama mutka eikä saatukaan mistään mökkiä, no tää ei haitannu sinänsä, koska meiän talo on ihan tarpeeks maalla (onhaan tää 6 kilsaa keskustasta :-D) ja kämppä oli tyhjillään, joten ei muuta ku kaverit tänne ja juhlat pystyyn! :-) menetetyn mökkijuhannuksen takia repästiin tyttöjen kanssa ja ostettiin sellanen puhallettava uima-allas tohon meiän pihaan! :-D kuulostaa naurettavalta, mutta se oli oikeesti ihan loistava, ajo vähä niinku paljun asiaa ja sinne oli ihana mennä viilentyyn drinksujen kanssa saunan jälkeen!

mutta sitten itse asiaan ja niihin muutamaan julkasukelposeen kuvaan. meille saapu aikamoinen lössi, yhteensä meitä oli kymmenen. mukana oli tottakai me neljä typyä, myös meiän kolme Hämeenlinnan poitsua saapu mukaan juhliin, lisäks Rami ja sen kaks ystävää tuli mukaan. :-) eli tosi loistava porukka oli koossa!

aloteltiin päivä siinä neljän maissa ton uima-altaan pumppaamisella ja vedellä täyttämisellä. :-D siitäki revittiin aika paljon riemua, ei meinaan ollu mikään ihan iisein homma! eka  päästettiin vettä puutarhaletkusta, mutta toki sitä lämmintäki vettä täyty saada, joten ei muuta ku kylppäristä ämpärit täyteen kuumaa vettä ja sitte kantaan sitä takapihalle! no onnistuhan se lopulta yhteisvoimin ja saatiin koko allas täyteen. sitte ei muuta ku sauna lämpiimään, ja lämpimäks tai oikeestaan kuumaks meiän puusauna kyllä tuliki, kiitos poikien. :-D ja siitä se riemu sitte ratkeski ku saatiin biksut ja uimashortsit päälle ja päästiin saunoon ja lillutteleen tossa altaassa! vähän oli välillä ahtaan puoleista ku meiän neljän hengen saunaan ahtautu parhaimmillaan 7 ihmistä, mutta sopu sijaa antaa eikös sitä niin sanota. :-D

ju2

ju8

ju6

hieno sensuuri ku kaikkien ilmeet ei ollu ihan kohillaan, mut tää oli muuten jotenki nii hieno kuva et mun oli pakko laittaa tää :-D

 
ju7

ihan varmasti kaikista vammasin ja idiootein yhteiskuva mitä meistä kahesta on koskaan otettu... :-D miten voiki kummatki näyttää noin tyhmiltä!

 
tosiaan saunottiin ja uitiin ihan hyvä tovi ennen ku kaikilla rupes masut kurniin ja oli aika ryhtyä ruuanlaittoon! siinä vaiheessa ku viimeset pääsi saunasta pihalle, oli meiän superemäntä Sarkku väsiälly jo salaatit valmiiks, keitelly perunat ja maustanu grillilihat! kyllä meiän muiden kelpas ollessa ku ei tarvinnu muuta ku ohjata yks herra kerrallaan grillimestariks ja sitte sai nautiskella hyvästä ruuasta ja edelleen parhaasta seurasta. :-) syötiin kaikki ittemme sellaseen ähkyyn salaattia, perunaa, kanaa, herkkusieniä, maisseja ja makkaroita että ei ois uskonu että yöllä meiän piti vielä pistää uus kattaus pystyyn!

ruuan ja hengailujen jälkeen siinä puoli kymmenen maissa Rampsa kavereineen lähti keskustaa kohti katteleen peliä ja me muut jäätiin jatkaan hengailua! jossain vaiheessa keksittiin että pitäähän se sauna nyt vielä uudestaan lämmittää ja näin siis tehtiin ja otettiin uus saunakierros. :-) pelin jälkeen Rampsa ja kaverit tuli takas ja alotettiin se uus ruokailukierros ja sitte nautiskeltiinki Suomen yöttömästä yöstä meiän terassilla hyvää musiikkia kuunnellen ja hyttysiä huitoen! :-) aamun pikkutunneillehan siinä taas meni, mutta huippuhauskaa oli, kukaan ei örveltäny vaan kaikilla oli kivaa eikä edes häiritty naapureita ;)

ju5

toi pöytä oli noin täynnä jos ennen kaikkien ruokia ja lautasia joten kuvitelkaa miten se notku niiden kanssa!

 
ju3

Sarkun kielessä on ihan varmasti jotain vikaa ku se värjäytyy aina ku se juo vähänki jotain värikästä! :-D cool 

 
ju1

ju4

aamulla jopa meiän Duracell pariskunta Laura ja poikkiksensa nukku iltapäivän puolelle, siinä vaiheessa ku mä ja Rami päästiin sängystä ylös, oli ihanat tytöt ja pojat jo siivonnu oikeestaan kaiken! :´) on mulla ihania kavereita! mutta tosiaan, grillailtiin vielä aamupalat ja hengailtiin jonku aikaa kunnes Hämeenlinnalaiset lähti kohti Lauran tukikohtaa ja mä heitin pojat kotiin. illalla kuitenki lähettiin vielä Hellan, Lauran ja kahen noista Hämppipoitsuista kanssa kohti keskustaa! päätettiin mennä syömään johonki ja sen jälkeen katteleen peliä. :-) päädyttiin Speak Easyyn joka oli lähes ainoo avoinna oleva paikka, syötiin superhyvät ruuat jonka jälkeen pienten mutkien kautta päädyttiin Passioiniin katteleen peliä ja viettään iltaa!

asuju2

päälle valikoitu tollanen mun mielestä ihanan kesäinen ja raikas asu! :-) toi toppi on maailman täydellisin ja mun tekis mieli pitää sitä joka päivä, se sopii vähä kaiken kanssa. päätin yhdistää siihen kuitenki (taas) noi tummansiniset farkut koska jotenki ne on mun lempparit ton kanssa, siihen vielä tollanen vaalee bleiseri ja mä olin tyytyväinen, mutta mitäs sanotte te? 
  • bleiseri H&M
  • toppi Zara
  • farkut Gina Tricot
ju10

ju9

perjantai ja lauantai oli ihan loistavia päiviä kummatki ja kyllä tää tais olla mun tähän mennessä parhain juhannukseni! :-) kiitokset siitä ihan parhaalle seuralle ♥ saavuin hetki sitte Ramilta kotiin ja kohta lähen taas takasin, joten voisin mennä nyt vähä meikkaileen, palaillaan varmaan heti huomenissa! kertokaas miten teiän juhannukset suju? vietittekö mökki vai kaupunkijuhannusta vai olitteko kenties jossain tapahtumassa? :-) pitäkää ihana viikko ja nauttikaa kesästä!

ju11

8 kommenttia:

  1. Ei vitsi repesin tolle kuvalle mistä olit sensuroinu noi naamat! Huomasin yhtäkkii, et tuolta puskan takaa kurkistaa kolme päätä xDDD Kunnon vakoilijoita.!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :-D siks mä sen laitoinki ku Rami ja sen kaverit saapu just nii veijosti ja sattu pääseen kuvaan!

      Poista
  2. IHANA ASU! :) ja oot ihan mielettömän kaunis tossa teijän uiskentelukuvassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, toi oli kyllä kiva asu :-) ja haha kiitos tostaki, ittensä näkee tietty aina nii eritavalla ja omasta mielestäni oon kerrassaan erikoisen näkönen tossa :-D

      Poista
  3. ihana toi allas:D:D eikä toi kuva oo vammaine!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha se oli kyllä ihan loistava keksintö ja kovassa käytössä koko illan :-D viä vaan ku tulis helteitä ni sais heittää sinne vähä vettä aurinkoo otellessa!

      Poista
  4. siiis mitä! toi on ihana kuva teistä! näytätte tosi onnellisilta! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :-) sitä me kyllä kieltämättä ollaanki!

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...