sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

life is a rollercoaster, just gotta ride it

moikkis kamut siellä ruutujen toisella puolella! lupasin palata sorvin ääreen heti tänään joten täällähän sitä taas ollaan, huomenna saatte vihdoin ja viimein lukee muutaki ku mun kuulumisia ja puuhasteluja, mutta vielä tänään mennään tällä linjalla ja postauksen aiheena ois ihana eilinen! :-)tulossa suunnaton kuvaoksennus, joten koittakaa kestää, tällä kertaa kuvat on onneks oikeesti hienoja, koska ne on Vilman ottamia :-)

lauantaiaamuna sekä koko meiän perhe, että Rami herättiin meille ihan luonnottoman aikasin (Rami sopii kauheen hyvin meiän perheeseen jo unirytminsäkki perusteella! :-D) noin niinku viikonlopuks. kellot pirisi siinä kaheksan maissa ja aamupalalla oltiin jo puol yheksän ja heti ku me naiset saatiin ittemme jollain lailla ihmisten näköseks lähettiin ajeleen tittididiii ! Särkänniemeen Särkänniemeen! :-) iskän firmalla oli tällänen yksityistilaisuus/perhepäivä jonne oli lupa viedä itsensä ja neljä ystävää/perheenjäsentä hurjasteleen ilmaseks muutaman tunnin ajaks! mä ja Rampsa oltiin suunniteltu Särkänniemen reissua muutenki, joten tää ei ois voinu tulla parempaan saumaan. 

sä1


sä29


sä4


asusä2


asuna toimi uudet vaatteet Hennesin aleista, joita esittelen tarkemmin huomenna tai tiistaina, mutta ite tykkäsin asusta paljon! :-) 

 
oltiin tosiaan Särkänniemessä siinä vähä ennen kymmentä, joten meillä oli just sopivat pari tuntia aikaa kiertää laitteita. alotettiin tietysti niistä ehdottomista ykkösistä, eli Half Pipesta (siinä piti käydä itseasiassa kahdesti!) ja Tornadosta ;) Half Pipe oli oikeesti ihan kauhee, enkä pystyny pitään silmiä auki siinä (en tiä mikä mulle on tullu, oon varmaa tullu vanhaks! :-D) mut Tornado taas oli vähän lame vaikkaki pakollinen!

sä6


sä5


sä25



pakollisten hurjapää laitteiden jälkee otettiinki sitte vähä rennommin ja mentii fiiliksen mukaa vähä millon mihinki laitteisiin! kaikki parhaat tuli kuitenki kierrettyä eli Troika, Hurricane, Viking laiva ja näiden lisäks Tyrsky, jonka mikään suurin fani mä ite en oo, mutta onhan se ihan hauska. :-D niin ja tottakai käytiin myös Keinukarusellissä, jossa koettiin päivän pahin järkytys ku se mies kuulutti että "tervetuloa Ilmaveiviin!" siis anteeks mitä? :-D mistä asti Keinukaruselli on ollu joku helvetin Ilmaveivi? ei sillä, hieno maali Mikke, mutta ei sen takia kai Särkänniemen laitteita tarvi ruveta uudestaa nimeen? :-D no ilmeisesti me nyt sitte tunnettiin millasta on olla kiekkona Granlundin lavassa... anyway jos mä en ollu Tyrskyn suurin fani, niin kukaan muu ei ollu Trombin fani! Rami ei suostunu tuleen siihen mun kanssa viime vuonnakaan, koska ilmeisesti se on suhteellisen epämukava kaikille pitkille ja laihoille ihmisille ja Rami sattuu oleen tälläsen prototyyppi. :-D Vilma meni ja telo ittensä pyörällä tässä pari päivää sitte, joten sekää ei viittiny tulla mun kanssa siihen ja äiti ja isi oli muuten vaa jänishousuja! no, menin sitte siihen yksin, mikä oli kauheeta koska mun ois vaan tehny mieli kiljua mutten kehdannu ku vieressä hengas jotain tuntemattomia miekkosia! :-D

sä12


me oltiin Ramin kanssa ku joku ällösöpö pariskunta tossa Troikassa ku ei mahduttu muuten istuun tossa noin niinku hartioiden puolesta, johtuu varmaan ihan vaan siitä et mä oon niin kova bodari et mulla on nii leveet hartiat, Rami ku on tollanen tosi siro :-)

 
sä11


sä13


sä17


oon mä vaan söpö, not! :-D toi Hurricanehan ei muuten oo yhtään pelottva, mut ku me istuttiin tuolla ihan perässä niin se natisi jotenki iha sairaan epäilyttävästi, ihan kammottavaa!

 
sä18


Vilma mainitsiki jotain sen suuntasta että näytettiin riemuidiooteilta ku se kuvas meitä Viking laivassa... :-D

 
sä24


sä23


sä28


upea kollaasi meistä Ilmaveivissä. :-D miten me aina onnistutaan näin hienosti kuvissa....

 
sä7


sä8


mun ilme ku jouduin meneen yksin Trombiin. :-( 

 
sä9


mutta oli se kivaa, mä vaan toivon että kukaan tuntematon ei oo ikuistanu lomakuviinsa näitä mun ilmeitä... :-D

 
yks juttu mikä oli myös pakko tsekata oli tietysti Angry Birds land, olin vähä pettyny ku se oliki suunnattu vaan pikkusille, koska mun mielestä toi on oikeesti loistava idea saada Tampereelle porukkaa, ku ottaa huomioon millanen hitti Angry Birds on kaikkialla! mutta kuka lähtee jostain Kiinasta Tampereelle vaan parin vauvojen laitteen takia ja siks että joku 5-vuotias pyytää? :-D no ihan hauskannäkönen alue se silti oli ja pakkohan meiän oli kuvailla itteemme noiden lintujen kanssa, kuten kaikki muutki! oikeesti alotettiin toi kuvaaminen koska haluttiin lähettää Vilman hostfamilylle Englantiin kuvia noista, mut sitte vähä innostuttiin ja lopulta mä raahasin Raminki mun ja possujen kanssa kuvaan!

sä14


tätä ei ehkä kannata lähettää sinne Englantiin, ne saattais pitää mua jollain lailla outona..

 
sä16


sä15


tykkääköhän ne siellä Haverhillistä meistä ku ne näkee tän kuvan? :-)

 
mutta tosiaan, päivä Särkänniemessä oli ihan mahtavaja oli tosi hauskaa olla liikkeellä koko porukan voimin. :-D ehdittiin kierrellä laitteita aika sopivasti eikä tuntunu et aika ois loppunu kesken vaikka sitä vaa muutama tunti oliki! kahentoista jälkeen ku poistuttiin, alko kaikilla olla aika kiljuva nälkä, joten päätettiin suunnata johonki lounaalle. musta ja Ramista riippumattomista syistä valittiin paikaks Pancho! oikeesti mä lupaan me ei painostettu ketään ainakaa kauheesti Panchon kannalle vaan iskä keksi sen oikeestaan ihan ite. :-) siellä sitte herkuteltiin tietysti hamppareilla ja syötiin ittemme aikamoiseen ähkyyn. lounaan jälkeen muu perhe lähti käväseen vielä torilla ja mä ja Rampsa kaupungissa ennen ku Rami lähti Hirvensalmelle!

sä22


sä10


sori kultsi, mun oli pakko laittaa tää ku tää on niin söpö! :-D Vilma tosiaan osaa kaivaa ihmisistä ne parhaat puolet niitä kuvatessaan, jotenki kummasti tää ei vaaan päde muhun...

 
sä26


sä27


sellanen lauantai siis, muun viikonlopun oonki oikeesti vaan lööffönny. :-D en oo saanu aikaseks yhtään mitään, mutta eiks se oo sillon tällön ihan sallittua, vai? mutta mites teiän viikonloput on sujunu? kertoilkaa vähä! nyt mä lähen syömään iskän tekemää loistavaa sunnuntaiateriaa ja sitte jatkan tätä rentoutumista jonku kivan leffan äärellä. :-) palaillaan huomenna tai tiistaina ostosten kera, heippa ihanat!

10 kommenttia:

  1. Täälläkin vaan löysäilty :D huhhuh! Mutta siis mä oon varmaan nykyään tullu vanhaks.. En meinaan kestä juhlintaa mutta en myöskään noita huvipuistolaitteita. Pienenä se oli niin hauskaa ja nyt tulee vain huono ol o:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä että joku muuki ku minä! :-D haha voi eii, siis mulla ei tuu ihme kyllä vielä toi huono olo, mutta pelkään ihan hulluna! tätä se kai sitte teettää ku ikävuodet lähenee kahtakymmentä :-D

      Poista
  2. Vielä pari vuotta sitten piti huvipuistoissa päästä kaikkiin hurjimpiin kieputtimiin kuussataa kertaa, nyt kun menee niin tulee oksu alta kolmen sekunnin:D Mun lemppareita on nykysin maailmanpyörä ja hattarakioski...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha :-D toi on kyllä totta! mä oon edelleen aika hurjapää, huono olo ei tuu helposti mut pelottaan alkaa aika välillä :-D mutta aina huvipuistoissa silti hauskaa on ja oi vitsi mä haluun maailmanpyörään, Särkänniemessä ku sellasta ei oi. :-(

      Poista
  3. Miten sä muokkaat sun kuvat? :) Tajuttoman upeita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! emmä ny tiä oks nää vältsisti mitään kii upeita, innostuin ehkä vähä liikaa mutta kai se on joskus ihan sallittua. :-D ihan Picasalla ja Photofiltrella siis muokkailen!

      Poista
  4. wautsi mitä kuvia !!! :o ja jeah, särkkis on niin jeba. käväsin itekki siellä tossa viime sunnuntaina :-)

    VastaaPoista
  5. kuvat on kyllä upeita, muokkaukset ei ehkä sitte niinkää! :-D vähä innostuin, mutta Vilma otti tosi kivoja kuvia. Särkkä on kyl ihan paras ja siellä on aina yhtä hauskaa! :-D

    VastaaPoista
  6. Oon aivan samaaa mieltä sun kaa!!!:D Mustakin on tullu joku vanhus noitten laitteiden suhteen! ennen uskalsin mennä ties mihin ja nykyään alkaa oksettaan kun näkeekin jo laitteen..:D se on todella ärsyttävää! Oot ollu kyllä taas upean näkösenä liikkeellä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha eli tää on selkeesti joku murrosiän ylittäneiden yleinen ongelma !! :D ihan tyhmää, pitää varmaan alkaa karaiseen itteensä et tulis taas kauheeks vauhtimadoks! ja voi kiitokset! :)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...