keskiviikko 28. syyskuuta 2011

you and i will be singing it!

moi ! tänään teille ois luvassa pientä musapostausta piiiiiitkästä aikaa. oon nimittäin tässä tän kesän/noiden mun reissujen aikana oon löytäny muutaman ihan sairaan hyvän biisin! muutama noista biiseistä on sellasia jotka tulee vielä ton tulevan talven aikana pelastaa mun mielialan monta kertaa ja antaa mulle niin paljon voimia tohon pimeyteen :-) nää on siis monet aikamoisia kesäbiisejä, mutta niitähän onki parasta kuunnella joskus talven pimeissä pakkasissa ja muistella kesän mahtavimpia hetkiä! haluun siis jakaa nää mahtavuudet teiänki kanssa, joten antaa palaa ja enjoy:
ps! kenties monet teistä tietää ainaki osan näistä, koska mähän tunnetusti tuun aina jäljessä mitä tulee musiikkiin, mutta etenki nyt ku oon ollu pois Suomesta enkä oo kuullu radiosta MITÄÄN :-D



chromeo - momma's boy




the wanted - glad u came

tän biisin avulla fiilistelen marraskuuta ja sitä ku Rami palaa Suomeen :-)



k'naan - waving flag

tää biisi ja kaikki sen versiot on vaa jotain niin suurta rakkautta! ihan sama miten paska fiilis on nii tää nostaa sieltä (vaikka tää tuoki mulle niiiiiiin paljon mielee Egyptin!) tiedetää tiedetää tää on iha vanha biisi, mutten kiinnittäny sillo aikoinaa jalkapallon MM-kisojen aikaan tähä mitään huomioo, bongasin tän vasta tuolla Egyptissä PES:istä :-D se oli rakkautta ensisilmäyksellä!



bob marley - red red wine

Bob ja Egyptin aamut ♥



leona lewis - collide


siinä ois aikalailla mun tän hetken musiikillinen top-5! näiden lisäks oon menettäny sydämeni mm. Akonin ooh Africalle (uudestaan :-D) Alexandra Stanin Get back ASAP:ille (eikä vähiten ton nimen osuvuuden takia!) Julia Carinin Let them stareille ja Pitbullin Hey babylle (tällee ajoissa). toivottavasti teki tykkäsitte biiseistä ja ehkä tää piristi yhtä lailla jonku muunki ku mun keskiviikko iltapäivää! kohta on viikonloppu ♥ nyt lähen skypettään Rampsalle ja palaan huomenna hieman monisanasemman postauksen kera, moikka ihanat! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...