torstai 29. syyskuuta 2011

one single hair may make your day!

moi! ihan alkuun voisin kertoo kamalia uutisia joita kuulin eilen! surffailin vähä netissä selvittämässä että millon Täykkäreiden paljon puhuttu final season vihdoin rantautuu Suomeen, (17.10 tule jo!!) ja samalla piti tietysti tsekata mun iki-ihanan lempparisarjan eli Greyn anatomian alkamispäivä (19.10, how cool is that!) jostain mulle tuli mieleen myös tarkistaa että onko toi kenties Greyn viimenen tuotantokausi, hyvät uutiset ensin EI OLE! ainaki ysi kausi on vielä tulossa, mutta tässä tuleeki sitte ne hirmu-uutiset: Patrick Dempsey lopettaa tän tuotantokauden jälkeen?! mä en suostu! oikeesti :-D Grey ei vaan oo Grey ilman Shepherdia, ja siinä menee samalla sarjan paras silmänilo :-( koitan jotenki päästä tästä yli ja nauttia täysin rinnoin tästä pian alkavasta kasikaudesta ku McDreamy viä keikkuu mukana! ps. en kestä jos (luultavasti kun) ne Meredithin kanssa eroo... mun usko rakkauteen menee sit siinä.

huh! sainpas jaettua tän teiän kanssa, ja nyt voinki sitte siirtyä niihin ehdottomasti kiinnostavampiin aiheisiin (..) eli mun kuulumisiin! ..tai sit en, koska niitä ei ole. ihan oikeesti, oon vaa ollu töissä ja töiden jälkee nii kuolettavan poikki etten oo jaksanu tehä mitään! että sellanen viikko ollu tähän asti, mutta käyhän se kai välillä näinki :-) tänään kuitenki raahauduin äipän kanssa hiusshoppailuille töistä päästyäni, mut niistä lisää alempana, heitän tähän väliin mun päivän asua!


oikeenpuolimmaisessa kuvassa näkyy se kaunis minä :-) ps mitä mun silmille on iha oikeesti käyny ku ne vammaa nykyään kuvissa aina tollai? anyway vaikka kuvat onki poseeraajan osalta kammottavia, oli asu sitäki kivempi ainaki mun omasta mielestä! aluks ajattelin kehitellä ton farkkupaidan ympärille jonku boheeminurbaanin (?) asun, mutta jotenki siitä tuliki tollanen "klassinen"kauluspaitasetti :-D even better sanon mä! en ois ikinä ajatellu ton kaulahuivin sopivan tohon mutta jotain lämmintä piti saada ja yllätyksekseni se näyttiki paremmalta ku hyvältä, vai mitä mieltä siellä päin ollaan? tohon lisäks musta nahkatakki ja voilá!
  • kaulahuivi H&M
  • farkkupaita H&M
  • mustat farkut Cubus
  • vyö Cubus

semmosessa asussa tein siis tänään töitä töitä ja töitä, taas kerran liian vähillä unilla :-D tän täytyy oikeesti muuttua, muuten nukahdan viä joku päivä pystyy ja liiskaan jonku viattoman vauvelin kaatumalla sen päälle tällä ruhollani! anyway töistä päästyäni suuntasin tosiaan kampaamoliikkeeseen äipän kanssa. mulla ois pari sanaa sanottavana mun hiusten kunnosta noiden reissujen jälkeen...... jotenkiha mulle kävi siellä Egyptissä sillai ettei saatu koko kolmen viikon aikana aikaseks ostaa mulle kunnollista hoitoainetta vaan vetelin sellasilla Palmoliven tms. 2 in 1 shampoo + hoitoaine-jutuilla! siis mä, jolla on iha vaa muutama fiksaatio tosta hiusten kunnosta ja Kreikassa ollessani käytin 500 ml hoitoaineen viidessä hiustenpesussa. en tajua miten Egyptissä siis pääsi käymään noin (oli vissii vieläki tärkeemmät asiat mielessä ku hiukset, mikäli mahdollista!) ja oon myöskin erittäin positiivisesti yllättyny siitä että mun hiukset on vielä päässä, niitä pystyy edelleen käsitteleen normaalisti, ne ei oo mitään hevosenhännän laatusta eikä ne oo katkennu! hätä ei siis ole tämän näköinen, mutta siitä huolimatta tarviin aikamoiset tehohoidot (ja latvottamisen) että saan mun hiukset taas kasvamaan. hoitavaa lähettiin siis hakeen ja sitä saatiin mitä tilattiin, ja vielä niinki halpaan hintaan ku about 40 euroa! kattokaa mitä kaikkee tolla rahalla irtos:



Bonacuren Repair Rescue-hoitoaine
oon todennu tän sarjan tuotteet toimiviks ja nyt ku näitä sai kolme hintaan 25 euroo, ni sieltähä niitä hoitoja kannatti ekana lähtee metsästään! toi on siis iha perus poishuuhdeltava hoitoaine.


Bonacuren Repair Rescue hiusnaamio
saman sarjan hiusnaamio! nää käytän yleensä loppuun muutamassa kerrassa koska toi purkki on iha liian pieni, mutta ei se nii justiinsa koska toi oikeesti toimii. hiukset pysyy hyväkuntosina pitkään sen jälkeen ku on kerran tota käyttäny.




Bonacuren Repair Rescue jätettävä hoitoaine
laitan aina tavallista hoitoainetta + jätettävää hoitoainetta, nyt mulla on välillä ollu vähä mitä sattuu jätettäviä hoitoaineita tossa voidemaisessa muodossa, koska oon keskittyny lähinnä noihin suihkutettaviin versioihin löydettyäni sen Four Reasonsin rakennepaikkaavan hopeesuihkeen. kuitenki oon alkanu kaipaa erityisesti latvoille tällästä voidemaista hoitoainetta ja niistä tää on ylivoimasesti paras! vaikka toi puteli on pieni, nii toi on oikeesti tosi riittoisaa, ja se on mun suusta jo paljon :-D



Lorealin Force Vector hoitoaine
oon kuullu tästä niin paljon kehuja, että olihan sitä ihan pakko saada! Hella tosin sano että näistä se keltanen ois vielä hoitavampi, mutta sitä ei ollu just nyt saatavilla tälläsenä ihan perus hoitsarina, joten tyydyin nyt tähän ja toivotaan että tää tosiaan on niin loistava mitä oon kuullu.




Osiksen hiuslakka
tästä mun ei ees tarvii sanoo mitään, ainaki mun tukalle aina ja ikuisesti se ykkönen!


semmosia hiustuotteita löyty siis tänään ja ei tosiaan paha hinta toi reilu 40 euroo noista kaikista :-) suosittelen ehdottomasti kaikille tamperelaisille tota parturikampaamo/kampaamoliike Desilaa, mikäli hiustuotteita kaipaa. perushinnat on tuolla huomattavasti halvemmat ku jotkut Hullujen Päivien supertarjoukset ja siellä on tosi hyvä valikoima, kannattaa siis tsekata tuotteiden puolesta toi Sammonkadulla sijaitseva paikka! huomasin muuten just että oon kirjottanu lähestulkoon kokonaisen postauksen hiustuotteista ja mun hiuksista tällee ihan niinku muuten vaan...... että voisin vaikka lopettaa ku mulla ei mitään tän tärkeempää oo :-D loppuillan ohjelmaan kuuluis sitä samaa perussettiä eli skypettelyä, Salkkareita ja superia ruokaa. huomenissa palailen varmaan pariinki otteeseen, silla pitäähän mun päästä hehkuttaan teille Hellan Suomeen paluuta (lauantai-sunnuntai tulee olee jotai nii huippua!) ja enköhä mä jotai muutaki keksi :-) jatketaan juttua siis huomenna, sitä ennen voisitte olla niin ihania ja vinkkailla mulle muutaman superhyvän hiustenhoitotuotteen jos teillä sellasia on mielessä, niitä ku ei voi koskaan olla liikaa! huomiseen ihanat, moikkis! :-)





6 kommenttia:

  1. siis mitä! tuleeks täykkärit suomen telkkarista jo ens kuussa?! :0 oijjoij ihan mahtavaa! aika nopeesti saadaan kyllä suomeen,ku justhan se alko pyörimään usassa :)

    VastaaPoista
  2. mäki olin aluks yllättyny ku Sarkku kerto et meillä Suomessa mennää ees samassa tuotantokaudessa :D mut näin se on! ei me olla ku pari viikkoo jäljessä. ja oot oikeessa, mahtavaa! paitsi se että toi on vika kausi:(

    VastaaPoista
  3. MCDREAMY NOOOOO ! Onneks McSteamy jää kuitenki vielä ; )

    VastaaPoista
  4. no NIINPÄ ! :( ihan kamalaa ja sydäntä särkevääää.. anteeks muuten kaikille jotka ei ois halunnu tietää tätä että paljastin! unohdin kirjottaa että jos et halu tietää älä lue, mutta toisaalta osaattepahan kaikki arvostaa Shepherdin vikaa kautta :(

    ja jep thank god to McSteamy <3

    VastaaPoista
  5. YHYYYY VIKA KAUSI :((((((( Mä rakastan täykkäreitä! Toisaalta, kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja yleensä sarjat huononee vaan jos niitä väkisin jatkaa:) Ehkä nyt on resursseja jollekkin uudelle megasarjalle!

    Nauroin sun tekstille ihan sikana:D (kirjotit hauskasti, en siis muuten vaan naureskellu:D) Toivottavasti saat hiukses kuntoon noilla:)

    -Anna

    VastaaPoista
  6. mäki rakastan! :( mut toi on oikeesti totta, yleensä eka ja toka on parhaat kaudet ja si lässähtää vähä, mut täykkärit on kyl ainaki aika hyvin pitäny pintansa mitä ny vähä erikoista meininkiä sillon tällön, mut hei ihan uskottavaa varmaa jenkeissä :D vitsi ois huippua jos alkais joku uus ihan paras lempparisarja! en oo saanu uutta lemppariohjelmaa sitte Greyn Anatomian!

    haha :D no hyvä että nauratti, oon viime aikoina huomannu et kunnon nauru saa oikeesti paaaaaljon paremmalle tuulelle, oli sen lähde sit mikä vaan :D ja toivotaan totta vie parasta:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...