lauantai 17. syyskuuta 2011

thank god it's friday

moikka moi ! eilen ei sitte tullukkaa postailtua teille, koska loppujen lopuks ei tultu tänne kaupalle ollenkaan ku oli perjantai eli vapaapäivä ja meillä oli parempaaki tekemistä ku työt :-D eli valitettavasti en päässy nettiin, mutta asia korjaantuu nyt ku kertoilen teille eilisestä kuvien kera!

oltiin siis torstai-iltana menty yöks Ramin tädille ja siellä syötiin hyvin ja pelailtiin pleikkaria ja valvottiin ihan liian myöhään :-D ei tosiaan iha heti tullu uni ku oli edellisenä yönä nukkunu sen 12 tuntia ja päälle parin tunnin päikkärit..... lisäks koska me ei olla naimisissa me ei saatais oikeesti uskonnollisista syistä nukkua samassa huoneessa ja tuolla noudatettiin sitä sääntöö, jouduin nukkuun ihan yksin omassa huoneessa ja pelkuri ku oon nii en tietenkää saanu unta ku mua pelotti :-D siinä ennen kuutta aurinko alko onneks nousta ja ikkunasta tuli valoo ni sain loppujen lopuks unta! mutta oli tossa mun valvomisessa jotain hyvääki, nimittäi ehin kattella maisemia, jotka oli ihan coolit tossa talossa. toiselta puolelta taloo oli näkymät Punaiselle merelle ja toiselta puolelta Suezin kanavalle josta kulkee siis suunnilleen kaikki maailman laivat, kyllähän siinä kelpas kattella ja napsasin teille muutaman kuvanki!


mullekki kävis tollaset näköalat iha ok :-) ps auringonnousuki on täällä hienompi ku Suomessa!


en säikähtäny ku pikkasen ku vilkasin ulos ikkunasta ja ohi ajaa tälläne merirosvolaiva :-D toi oli oikeesti iha jättimäinen, näissä kuvissa se ei ees näytä nii isolta mutta wallah mä pelkäsin tota vaikka se oli noi kaukana! nii ja sorppali tästä vähä huonosta laadusta, ikkunassa oli sellanen verkko jonka läpi otin nää kuvat ku en osannu ottaa sitä pois :-D

iltapäivällä kotiuduttuamme syötiin Ramin tädin tekemää herkkuruokaa ja ruvettiin valmistautuun iltaa varten. perjantai on täällä siis viikon ainoo vapaapäivä ja sillon on aina menoo ja meininkiä vähä kaikkialla, joten olihan meiänki pakko lähtee vähä tsekkailee menoo. ihan ekana suunnattiin syömään (ylläri ylläri, perun puheeni siitä harvoin syömisestä ainaki osittain :-D) ja oli muuten aikamoiset ruuat. mentii sellaseen kahvila/pizzapaikkaan ja mä sitte fiksuna tyttönä päätin ottaa hot spicy chicken-sandwichin...... hot and spicy se kyllä totta totisesti oli ja jäi medium siivet kakkoseks tossa huulten polttelussa, mutta hyvää se oli siitä huolimatta :-D


tossa vaiheessa oli ruuat jo vedetty ja ilmekki on sen mukanen :-D

syömisen jälkeen meiän piti hetki sulatella ennen illan päätapahtumaa eli jälkiruokaa (:-D) joten kävästiin sitte viereisessä kahvilassa vihreella teellä (täällä juodaan iha kauheesti teetä koko ajan varmaa enemmän ku Englannissa, en tiä miks mutta se on kivaa) ja kuuntelemassa hyvää musiikkia!


yritin taas olla taiteellinen ja ottaa teille jotai hienoja kuvia......



hetken hengailtuamme jatkettiin sitte matkaa sinne jälkkäreille! täällä on sellanen ihan sairaan hieno kakkukahvila nimeltä BonBon ja Rami oli luvannu viedä mut sinne jo ekoista päivistä alkaen ja jee jee nyt vihdoin oli sen aika! BonBon tosiaan oli just niin cool ku Rami oli kertoillukki, aaah oisitte nähny ne kakkujen määrät ni voisitte vaan kuvitella mun valinnanvaikeuden siellä tiskillä... en ihan kehdannu ruveta siinä ottaan kuvia niistä kakuista joten valitettavasti mulla on kuva vaan omasta palasestani!


päädyin siis lopulta tollaseen sitruunajuustokakun palaseen ja ai että oli herkullista, vaikkei ehkä ihan vetäny vertoja meiän Vilman juustokakuille!


joo joku vähän innnostu tosta kakusta.......


..ja toinen tosta superhienosta kahvista :-D



sellanen perjantai oli siis meillä ja oli kyllä superisti kivaa iha vaa hengailla ja rentoilla koko päivä ja tosiaan myös vähä herkutella ;) tänää ollaanki sitte oltu vähä ahkerampia ja pesty pyykkiä ja tehty töitä! mutta kai me taas kohta vaihdetaa vapaalle ja lähetää hoitaa asioita ja kenties taas vähä kahvittelee. sitä ennen yritän kuitenki saada tehtyä ainaki toisen niistä Hurghada-postauksista jotta voisin julkasta ne teille sitte joku päivä tässä ku en pääse ite postaileen! huomenna ois taas luvassa super hauska päivä joten palataan kun ehditään, mahdollisimman pian :-) nyt noi pikkutytsyt häiritsee mua sen verran että taidan lähtee leikkiin niitten kanssa ja palata tänne taas huomenna tai ylihuomenna, stay tuned ! :-)

ps. ainoo asia mitä odotan Suomeen paluussa (en ookkaa tainnukkaa viä valittaa teille siitä kuinka paljon mua harmittaa palata kotiin enkä ois viä yhtää valmis lähtee Ramin luota pois :-() on se että saan taas pukeutua ihan tasan niinku ite haluan ja pääsen jopa laitteleen teillekki asukuvia, onko muita joilla on ikävä asukuvia? :-D vaikkakaa mulla ei oo hajuakaa mun syksyn tyylistä, mutta siitä lisää sitte Suomessa......

2 kommenttia:

  1. kuinka kauan tää sun reissu kestää, ku tuskin oot muuttanu tonne? :)

    VastaaPoista
  2. haha :D joo en valitettavasti oo muuttanu tänne, vaan vietän täällä vaan kolme viikkoo ja palaan suomeen jo torstaina :( ja sekös vasta ketuttaa!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...