maanantai 26. syyskuuta 2011

we could chill some time

hej hej hej! kattelen tässä samalla Huippumalli Haussa parasta jaksoo eli muodonmuutosta, mutta koska mun missio on tänään päästä ihan oikeesti aikasin nukkuun ja haluun joka tapauksessa kirjotella teille niin teenpä tän nyt tässä samalla ku kattelen mitä kivaa noiden tyttöjen hiuksille keksitään!

kivasta puheenollen, mulla oli tänään tosi kiva päivä! se alko viimesimmillä Salkkarijaksoilla ja tästä hyvästä sain äsken kattella tän päivän Salkkarit ihan suorana :-) anyway tarpeeks Salkkareita katteltuani lähin kohti keskustaa, bussilla! kuljin ekaa kertaa kuuteen viikkoon Tampereen busseilla ja vitsi oli hassua ajella tossa ihan normaalissa ja siistissä liikenteessä ja hiljasessa bussissa :-D mulle oli myös pieni shokki astua ulos bussista siinä Stockmannilla, oli pikkasen sellanen "minä tulin viidakosta, ojasta ja allikosta"-fiilis, mutta siitä selvittiin samantien ku pääsin halailee Lauraa! :-) ainii, etten ihan unohda nii reissuun lähin tälläsessä varmasti mielipiteitä jakavassa asustuksessa:

päätin pistää päälle jotain oikeesti lämmintä, koska saan hepulin jos se syysflunssa iskee just nyt tännekki päin! näin ollen päädyin noihin rakkaan siskoni viime talvena taiteilemiin aitoihin villahousuihin! ne on niiiin nätit ja ennen kaikkee lämpimät :-) mietin kauan mitä niihin yhdistäisin mutta lopulta päädyin tohon puolipitkähihaseen Ginan paitaan ja musta se toimi ja tykkäsin asusta iha hirveesti, mitäs mieltä siellä päin ollaan? :-)


näin siis tänään rakasta ihanaa Lauraani ekaa kertaa Suomeen paluun jälkeen, eikä mun vissiin tarvi taas eriksee mainita sitä paljonko juttua meillä oli :-D ekana päätettiin juoruilun lomassa kierrellä parit Tampereen kaupat ja pistää mutki ajantasalle siitä mitä täältä taas löytyykään.......... suuri virhe! löyty nimittäi vähä liikaaki kaikkee, mutta en ostanu mitään enkä tuu ostaankaa muutamaan hetkeen, on meinaa sen verran suuria puhelinlaskuja ollu viime aikoina - ei oo ihan halpaa toi Kreikasta Egyptiin soitteleminen - että noi seuraavat palkat menee ihan niihin, ei niinkään shoppailuun vaikka kuinka haluisin :-( aion kerranki olla fiksu! 

sain itteni siis raahattua sieltä Hennesiltä ja muilta ulos ostamatta mitään, ja tän jälkeen suunnattiin sitte Coffariin kunnon juoruiluhöpöttelylle muutamaks tunniks! tuli taas jutskailtua vähä kaikki maan ja taivaan välillä ja tietysti sinne väliin mahtu kaikki Lauran Suomijutut ja mun matkakuulumiset :-) nyt ollaan taas suurinpiirtein ajan tasalla toistemme elämistä, joten tästä on hyvä jatkaa sitte lauantaina ku Hella saapuu joukkoon mukaan!


 cutie!


valkosuklaakaakao, onneks maistoin!
 

se on hassua miten tollai ku on ite ollu noinki "kauan"  reissussa ihan muualla ja pois kaikista kuvioista, ni jotenki on unohtanu sen että vaikka oma elämä Suomessa on ollu aikalailla pysähdyksissä, niin muitten elämä on silti liikkunu hurjasti eteenpäin :-D etenki tästä syystä Lauraa oli entistä kivempi nähdä ja päästä tosiaan perille kaikista sen jutuista, ja hauskaahan meillä oli kuten aina, joten ei voi valittaa! :-)

tää postaus jäi ehkä hivenen lyhyehköks, näin mun mittakaavassa, mutta välillä näinki! nyt mä kattelen tän Huippmalli Haussa loppuun, syön vähä jotain ja toivon mukaan suuntaan nukkumaan joten palaillaan huomenna taas ihan erilaisten kuulumisten kera, moikkis ja öitä

 

ps! tähän väliin taas pari sanaa niistä mun parhaista lukijoista :-) ootte taas pitkästä aikaa laittanu mulle kasan superihania kommentteja jotka on piristelly mun päiviä paljon, kiitos siis siitä, ootte parhaita, boos! :-)

2 kommenttia:

  1. voiku oot aina niin nättinä ja laittautuneena! :)

    VastaaPoista
  2. voi kiiiitos :) tosta nätistä siis :D mutta laittautuneena.... no en ehkä sanois iha niinkää, vaikka tykkään kyllä laittautua ku oon menossa johonki, tekee jotenki itelle nii paljon paremman olon! siellä egyptissä ku näytin välillä iha hirveeltä ni tulin oikein pahalle tuulelle ku tiesin etten oo parhaimmillani! :D mutta kotona yms oon kyllä sitte nii räjähtäny ja rento ku vaa voi olla :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...