keskiviikko 29. elokuuta 2012

questions!

 moikka! kuten mainittu, tää viikko on ollu hirveetä haipakkaa enkä oo millään ehtiny kirjotteleen teille, joten tulin julkaseen tän yhen luonnoksen ennen ku meen nukkuun että jaksan huomenna olla koulussa kaheksan tuntia, sen jälkeen nähä tyttöjä ja sitte vielä bailata TAMKin alkumetrissä aamuun saakka luokkakavereiden kera! :-D kiirettä pitää kiirettä pitää mutta mä sain vihdoin ja viimein oikeesti tehtyä tän postauksen valmiiks. tää on roikkunu mulla tuolla luonnoksissa niin kauan ku muistan ja muut bloggaajat on tehny tän joskus puol vuotta sitten joten oisko nyt sitte munki aika. :-D eli tää on tää missä on nää 11 kysymystä, mä sain tän neljä kertaa, mutten kuollaksenikaan enää pysty muistaan mitkä kysymykset oli keltäki, enkä ees löytäny tuolta kommenteista yhtä mut tähän haastanutta. :-( sinä joka haastoit mut tähän ja jonka nimee en mainitse, tule ilmottautumaan! :-D mutta siis sain tän ainaskin: Lauralta, Sufylta ja Vilmalta ! kiitokset siis ihanille typyille. :-) ja joo, kuvituksena tässä postauksessa saatte kyylätä mun naamaa, että onneks olkoon vaan. :-D ps. tässä postauksessa on asettelu ihan päin pyllyä, pahottelut siitä, mut koitin säätää sen kanssa vaikka kuinka kauan mut tää ei jostain syystä tottele mua, koittakaa kestää!

1. Mikä on kaikkien aikojen paras tv-sarja?
apua nyt pistit kyllä pahan tälläselle telkkarihirmulle ku mä! :-D jos on ihan pakko valita vaan yks niin kyllä Greyn Anatomia taitaa vieä ykköspallin ihan sillä perusteella että sitä jaksaisin kattoo mitä vaan tuotantokautta ihan millon tahansa, se vaan on niin huippu!
2. Mitä blogeja seuraat?
mä seuraan säänöllisen epäsäännöllisesti tosi monia blogeja, tommosia kuuluisia ja kaikkien tuntemia blogeja oon alkanu enemmän seuraileen vasta viime aikoina, mutta tosiaan ihan lemppareimmat mulla on tuolla bloggerin lukulistalla ja muihin sitte meen aina ku muistan, toisiin useemmin ja toisiin harvemmin, mutta yhteensä semmosia blogeja voita voin sanoo seuraavani on varmaan ainaki kolmekymmentä! :-D niin ja nykyään oon alkanu seuraileen myös muutami vauvablogeja, ne on ihania. :-D mutta älkää pelätkö, en lue niitä mitenkää haaveillen omasta jälkikasvusta! oon aikamoinen blogihirmu, varsinki nykyää ku omistan iPhonen ni aina bussimatkoilla, ootellessa Ramia auton kyytiin yms yms selailen blogeja puhelimella! :-)
3. Mikä on lemppari liikuntamuotosi tai treenitunti?
hmm, mun on kyllä pakko vastata että kävely, vaikkei se varsinaista urheilua ookkaan, mutta eikös kyse ollukki liikunnasta haha ;) tykkään tehä pitkiä ja reippaita kävelylenkkejä ja voin helposti kävellä tunninki kauheeta maantiekiitäjä vauhtia, juosta en osaa mutta kävellä tykkään sitäki enemmän. :-)
4. Mikä on kesän must have vaatekappaleesi?
kääks mikähän se ois ollu! :-D tää ei oo ehkä enää kauheen ajankohtanen kysymys, mutta tota tota, kyllä mun varmaan täytyy sanoo maxihameet ja mekot, joita sain tänä kesänä suunnitelmieni mukaan hamstrattua muutaman. :-)
5. Hopeiset vai kultaiset korut?
ikuisuuskysymys ja mun ainainen ongelma! kummatki koruvarastot tarvis kipeesti täydennystä ku ei oo jokaiseen ruumiinosaan sopivia koruja tarpeeks. :-D ehkä kuitenki nyt seilorivillityksissäni vastaan että kultaset!

q7

6. Purkkirusketus vai solarium?
purkki! parasta on tietysti ihan ihka aito rusketus ja kesällä en tollasia huijauskeinoja käytäkkään laisinkaan, koska muuten vaan petyn ku kuvittelen olevani kauhee ruskee :-D mutta talvisin jos kaipaan väriä kalkinvalkeelle iholleni niin ehottomasti purkki, koska mulla solkku ei ees tartu helposti ja sit se kuluu myös helposti pois. :-( ja mulla on se hyvä et vaikka purkkirusketus toki on aina vähä oranssimpi ni mä rusketun muutenki oranssihtavaks, niin itseruskettavakaa ei näytä niin feikiltä! :-D
7. Onko sinulla ollut joskus täysin erilaiset hiukset kuin tänä päivänä?
ja vielä kysyt! :-D musta tuntuu että oln käyny läpi kaikenmaailman värit ja mallit mitä hiuksissa vaan voi olla. :-D no en nyt ihan, mutta on ollu tummaa, vaaleeta, raitaa, putkää, lyhyttä, otsatukkaa yms yms, tässä vähän esimakua: toivepostaus: hiukset

8. Ruoka, jota voisit syödä joka päivä koko loppuelämäsi ajan?
varmaan tortillat! rakastan tortillloita ihan liikaa ja ne on nii monipuolisia ku sinne sisälle voi laittaa mitä millonki tykkää! mun vakiotortillan sisällä on aina salaattia, kurkkua, paprikaa, sipulia, fetaa, jauhelihaa, (nykyään pavuilla höystettynä nami!) creme fraichee ja salsaa. :-) nam!
9. Asutko yksin vai vanhempiesi kanssa?
asunpa vielä kotosalla äipän iskän ja rakkaan siskoseni kanssa, en valita, tykkään mun perheestä ja kotona on kivaa ja jääpähän enemmän rahaa elämiseen, mutta kyllä mä silti odotan tällä hetkellä ehkä enemmän ku mitään sitä että saisin oman kämpän, ihanat vaan noi opiskelijaasuntojen jonot.. opiskelijaelämä here i come, toivottavasti :-D
10. Missä näet itsesi kahden vuoden päästä?
opiskelemassa kätilöks, asustelemassa joko siinä mun tulevassa hehkeessä opiskelija-asunnossa tai sitte Ramin kanssa jossain kivassa kaksiossa vaikkapa Herwoodissa tai keskustassa. :-D mulla on toivottavasti päättyny just joku kesätyö ja paljon uusia kamuja mutta myös suunnitteilla/takana jo kesän aikana reissu tapaamaan rakasta ystiäni Hellaa missä päin maailmaa neiti sitte sen kesän duunia painaakaan! :-D


q3


11. Kuka on tyyli-ikonisi?
 äh mä oon iha kauheeen tylsä ku vastaan näin mutta totuus on että ei mulla ole :-(

1. Jos sulla ois ns. kuudes aisti, mikä se ois?
apua vähänkö vaikee valita! toisaalta joskus ois niin helmee osata lukee joidenki ajatuksia, mut toisaalta hullukshan siinä tulis. hei nyt mä keksin! Potterissa ne pystyy ilmiintyyn, eli ajatuksen voimalla siirtään ittensä mihin vaan paikkaan, se ois niin loistavaa. :-D ei tarvis koskaan käyttää jotain vittumaisia lentokoneita tai maksella kalliita lentoja ku vois vaan ilmiintyä johki lämpimaan maahan!
 
2. Mikä on kaunein kuva, minkä oot nähny?
kääk miten vaikeita! luultavasti joku vauvakuva haha :-D tai sitte joku ihana kuva jostain lomaparatiisista, mut sit taas toisaalta mulla tulee mieleen jotkut kuvat Egyptistä, ihan vaikka vaan joltain kadulta, vaikkei kuvassa sinänsä ois mitään hirveen kaunista niin jotenki se fiilis ja kaikki! emmä kyllä pysty sanoon, oon kamala :-(

3. Tykkäätkö leipoa? Jos joo, niin mitä mieluiten?
en oikeestaan kauheesti, vaikka nykyään tykkään laittaa ruokaa, jotenki leipominen ei oo se mun juttu. voi myös johtua siitä että en oikeesti osaa yhtään leipoo, vaikka kai senki oppis ku opettelis. :-D mutta jos jotain leivon, niin piirakoita, lettuja tai täytekakkua, siinä oon hyvä! :-)
4. Olisitko mieluummin astronautti vai presidentti? Miksi?
apua! miten ootkaan keksiny näin vaikeita kysymyksiä? :-D oisin kyllä varmaan presidentti ihan vaan siks että mua ei oo koskaan erityisemmin kiinnostanu avaruusjutut ja oon ihan liian pelkuri ollakseni astronautti! ainaki presidenttinä vois rikastua ja sais matkustella ja edustaa, siitäkös mä tykkäisin, jos noin niinku hyviä puolia mietitään :-)


q5


5. Mitä ostit viimeksi?
 kuinka tylsä oonkan, mutta ruokaa :-(
6. Kumpi ekaks leivän päälle: juusto vai kinkku?
ei yhtään mitään väliä! meiän perheessä äiti ja isi on ollu aina eri mieltä siitä tuleeko kurkku vai juusto ensin, ja aina ku ne tekee toisilleen aamupalaleivät niin ne tekee itelleen ja toiselleen erilaiset. :-D tästä huolimatta mä en oo koskaan oppinu että mitä väliä sillä on kumpi juttu on päällä? :-D samalta se maistuu!

7. Millanen nauru sulla on?
ihan kamala! :-D no okei, mun nauru itessään ei oo ihan kammottava mutta mun ilme nauraessa on jotain niin hirveetä etten voi nauraa koskaan jos nään itteni peilistä! mutta jos nauran sillai oikeesti iha sikana, se kuulostaa lähinnä hirnumiselta, nauran aina jonku minuutin sillai äänettömästi ja sit sellanen yks kamala rääkäsy aina väliin. :-D

8. Mikä on uhkarohkeinta, mitä oot tehny?
vai että uhkarohkeinta? en oo kauheen uhkarohkee/tyhmänrohkee ihminen, että en oo tehny hirveesti mitään super pelottavia temppuja tms. :-D ehkä tähän sanoisin viime kesänä Turkista, Suomesta ja Kreikasta Egyptiin puhuminen puhelimessa ihan liikaa, silläkin uhalla että siitä tulis iso puhelinlasku... tuloksena parhaimmillaan tonnin lasku ja vihanen isä. mutta kunnon tyttärenä tietysti maksoin kaiken takasin niska limassa raatamalla :-) ja oon oppinu virheistäni!

9. Jos sulla ois mielikuvituskaveri, millanen se ois? (nimi, ikä, harrastukset, luonne..)
voi apua, en mä kaipaa mielikuvituskavereita ku mulla on niin hyviä kavereita ihan muutenki, mutta jos nyt jotain on pakko keksiä niin niin, sen nimi ois varmasti Helmi, koska se on musta niin nätti nimi, se ois mun ikänen (kuinka tylsä oon..) ja harrastais jotain superextremee josta sais mutki innostuun. :-D luonteeltaan se ois sellanen Hellan ja Ramin sekotus, eli täydellinen. :-) oon oikeesti varmaa aika tylsä tai vähintäänki huono mielikuvituksellinen ku en keksi mitään muuta tähän!


q1


10. Mitä sun jääkaapin ovessa on?
meiän jääkaapin ovessa on kaikki mun ja Vilman viime vuosien koulukuvat magneetteina, pari jotain korttia mun ulkomaanreissuilta ja ehkä vähä joidenki muidenki ja sitte kaikkia tärkeitä papereita.

11. Pelaatko pelikoneita?
tosi harvoin! mä en käsitä miten joku jaksais pelata niitä jotain tunnin putkeen, kuinka turhaa? varsinki ku mun tuurilla en koskaan voittais. :-D

1. What is your most shallow feature?
hmph.. do i need to pick just one? :-D i hate to go anywhere if i haven't straighten my hair haha!

2. Say 2 countries where you would't ever want to visit.
North Korea, do i need to say more? :-D and hmmm... maybe some country i don't even know to exist before London Olympics, like Grenada. :-D

3. Are you wearing socks right now?
no, but i should, my feet are freezing!

q6

4. Do you feel you have had an easy life?
honestly, this far, yes!

5. What will you do when you are 70 years old?
hopefully i'm not dead or in very bad shape yet, i would like to travel and live easy life, just hanging with my husband and children and granchildren, just basic granny stuff. :-D

5. Did you noticed I just made 2 number 5 questions and not any number 6?
well, of course not..... and of course u did! :-D

7. Why are you blogging?
i love this, i've always like writing and nowadays i like photographin also. maybe i'm also a little histrionic hihi :-D

8. What was the most horrible thing in this day?
i was forced to wake up at 8.30 !!

9. Do you watch tv?
yes... too much, it's just so good entertainment.

10. Are you happy with the way you look?
yes! :-)


q2


11. What is your opinion about Facebook?
i'm using it very little, but i think it's very good invention!


1. Kuinka monessa maassa olet käynyt?
ehkä 9 Suomen lisäks? Kreikassa (miljoona kertaaa!) Turkissa, Portugalissa, Italiassa, Bulgariassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Egyptissä. en kai muualla? ilmottakaa jos joku muistaa mun käyneen jossain minkä unohdin listasta. :-D

2. Minkätyylistä työtä teet? Pidätkö siitä?
haastattelen ihmisiä elintarviketutkimuksia varten. pidän! varsinki hyvinä päivinä se on tosi kivaa ja saa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja useimmiten ne on tosi mukavia. toki jotkut kuvittelee aina keksivänsä jotain vitsejä mitä me ei oltais koskaan kuultu ja luulee olevansa kauheen hauskoja... ja välillä on kauheen ärsyttävää ku kukaan ei halua osallistua, mutta yleisesti tykkään kovastikki ja oon jopa siinä hyvä! voitin tossa kesän alussa paras työntekijä palkinnonki ;) 
 
3. Unelma-ammattisi?
kyllä se on se kätilö ja ai että ku tuntuu hienolta sanoo että sehän musta tulee! :-)
 
4. Onnellisin tapahtuma tähän astisessa elämässäsi?
apua miten tälläseen muka vois vastata?! ehkä se on kuitenki Ramin tuleminen mun elämään sillon aikoinaan. :-) tosta herrasta on riittäny iloo pitkään ja tulee luultavasti riittään jatkossaki! :-D
 

q4


5. Montako puhelinnumeroa kännykkäsi osoitekirjasta löytyy?
no en kyllä millään jaksa laskee, mutta itseasiassa ei kauheen montaa, koska sillon ku sain ton iPhonen puoltoista vuotta sitte ja mulla vaihtu simkortit ja kaikki, en jaksanu tallentaa siitä vanhasta Nokiasta numeroita tohon uuteen, joten oon vaan ottanu kaikkien numerot sinne sitä mukaa ku oon tarvinnu. :-D 
 
6. Tv-ohjelma, jota ilman et voisi elää?
kääk näitä on paljon! :-D Täykkärit, Greyn Anatomia ja Pretty Little Liars, ne on parhaat!

7. Suomen kaunein kaupunki?
haluisin tietysti sanoo Tampere, mut kyllä mun mielestä Helsinki menee Tampereenki edelle vaikka on tää ihan nätti. :-)
 
8. Tykkäätkö mämmistä?
joo! mut en kyl pysty syömään sitä ku ihan vähä kerralla, mut herkkua se on.
 
9. Lempiaineesi ala-asteella?
hmm.... ei mitään muistikuvaa, mut varmaan joku saksa tai matikka (i know olin ihan sekopää sillon...)

q8


 
10. Mikä on luonnossa kaikista kauneinta?
mä en oo kyllä yhtään mikään luontoihminen, joten mun on vähä paha sanoo, mutta kuuluuko auringonlasku luontoon? jos kuuluu niin sitte ehottomasti se! :-)
 
11. Yksi asia, jonka haluaisit muuttaa tässä maailmassa?
apua ! oon kauhee missi, mutta poistaisin kyllä köyhyyden tai sodat, en vaan iha heti osaa päättää että kumman. toisaalta sodat, koska ne on mun mielestä jotain ihan järkyttävää, mä en vaa pysty tajuaan miten ihmiset voi elää koko ajan pelossa siitä että iskeekö seuraavana yönä pommi omaan taloon tai palaako iskä kauppareissulta enää? mun mielestä nykyään pitäs pystyä sodat sotiin jotenki muuten ku aseilla! mut sit taas toisaalta, köyhyys on melkein yhtä paha, kuoleehan siihenki ihmisiä ja musta on vaa iha kauheeta ajatella et joillain ihmisillä ei oikeesti oo rahaa edes näkkileipään ja me täällä elellään iPadiemme ja iPhonejemme keskellä ja sitte valitetaan että ku opintotuet on pienet eikä selvitä. (okei okei itekki valitan tosta, että en aio moralisoida!) 

mä en nyt taida haastaa tähän ketään, koska musta tuntuu että kaikki on oikeesti tehny tän jo!

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. näitä on aina kiva tehä vaikka näissä usein kestääki haha :-D kiitos haasteesta ihana :-)

      Poista
  2. Voi tulin ihan onnelliseks ku löysin sun blogiin! :-) Mun on pakko jäädä seurailemaan, oot ihan huippukaunis! Terveisin superkateellinen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voii ihana että voin tuottaa onnelisuutta jonku päiviin! :-) vaikka nykyään se on harvassa ku ehin tänne kirjotella nii onnellisuutta tää aina tuottaa mullekki ja se ois tietty tavote noin muidenki kohalla! ihana kuulla että tykkäät ja jäät seuraileen, ja voi kiiitos kehuista :-) <3 älä turhaan oo kade!

      Poista
  3. Onko uudet ripset ja missä käytkään ne aina laittamassa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo valitettavasti :-( noi kuvat on vanhoja, oispa tälläki hetkellä ripset haha :-D mutta siis oon käyny itseasiassa joka kerta eri paikassa ja viimeks kävin tuolla Hallituskadulla jossain paikassa jonka nimee en ees muista :-D mut se löytyy kyllä tuolta jostai vanhoista postauksista, mut siis ostin Citydealin kautta sillon ne ja tykkäsin kyllä ja pääsin halvalla! :-)

      Poista
  4. sun blogi on tosi ihana :)

    hei minkä ikäinen ootkaan (-93?) ja opiskeletko siis tällä hetkellä kätilöks? millon valmistut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :)

      oon 92 ja joo opiskelen TAMKissa kätilöks! alotin tänä syksynä eli mun pitäs valmistua 2016 joulukuussa. :-)

      Poista
  5. Hei apuaa mihin sä oot kadonnut? :D täällä jo odotellaan innolla sun postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla että joku oottelee mun postailevan, oottelin nimittäi itekki iha hirveesti et pääsen postaileen mutta en vaan oo yksinkertasesti ehtiny ennen tätä iltaa :-( mutta toivottavasti uusi postaus on mieleinen ;)

      Poista
    2. ei tarvii pelätä et katoisin yhtää mihinkää vaikka en hetkee postailiskaa, mua ei täältä blogimaailmasta nimittäi iha heti mihinkää saa :-D haha!

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...