keskiviikko 15. elokuuta 2012

hei hei mitä kuuluu



 moikka! "pitkästä" aikaa täällä taas, oisin halunnu tulla kirjotteleen jo heti maanantaina, mut mullei oikeen ollu mitään kirjotettavaa, oisin vaan valittanu kuinka paljon mua jännittää koulun alku. :-D eilen taas olin koko päivän menossa, ku menin koulun jälkeen Ramille, mutta nyt oon tässä! heti ku ehtis nii vois alkaa väsää niitä Turkki-postauksia, kuten oon sanonu jo noin miljoona kertaa, mutta ku en vaan tiedä miten ne teen ku mulla on kauheesti ihania kuvia sieltä mutta vähän asiaa, mut toisaalta en pelkkinä kuvapostauksinakaa haluis tehä ja haluisin niihin vähä jotain selkeyttä ettei ihan hypitä päivissä ja viikoissa ja argh! liian vaikeeta, kertokaa mulle heti miten mä ne teen?


mut nyt oon täällä! mähän sanoin teille että postaustahdille voi käydä ikävästi nyt ku koulu alkaa, mutta ehkä te kestätte sen? musta tuntuu muutenki ettei täällä enää käy nii paljo porukkaa ku ennen, ja vaikka käyki nii ei kommentoi, mutta kirjottelenpaha nyt sit ainaki omaks ilokseni jos en muuta, ku kerran sormet syyhyää päästä kirjottaan niin pakkohan se sitte on! :-D nyt on siis takana koulua sellaset kaks päivää, joku kyseli että opiskelenko sairaanhoitajaks vai mitä, mutta siis jos en oo tehny itteeni tarpeeks selväks niin opiskelen siis kätilöks TAMKissa! maanantai-iltana ja tiistaiaamuna, jollon koulu alko, jännitin varmaan yhtä paljon ku sillon 13 vuotta sitten, ku alotin ihka ekaa kertaa koulun! mutta loppujen lopuks turhaahan se jännitys oli, kaikki on menny ainaki tähän asti niin hyvin ku on voinu mennä. :-) meillä on siis orientaatioviikko meneillään, eli itse opetus alkaa vasta maanantaina ja ekan kuukauden lukujärjestys ainaki näyttää aika isiiltä (muistuttakaa mua tosta sit muutaman viikon päästä ku itken teille kuinka mun pitää kirjottaa miljoona esseetä viikossa ja on muutenki liikaa tehtävää. :-D) meiän kätilöluokka on aivan ihana! ollaan tutustuttu toisiimme jo ihan kivasti ja kaikki vaikuttaa näin parin päivän tuntemisen jälkeen tosi ihanilta tyypteiltä ja meillä tulee varmasti oleen tosi kivaa yhessä. :-)




mun fiilikset koulusta, vielä!

 
muutenki TAMK vaikuttaa jotenki kauheen kivalta koululta, ainaki tälläi parin päivän kokemuksella! saa nähä miten tää tästä nyt lähtee käyntiin, mutta ainaki opiskelijaelämä starttaa tänään noin niinku sanan oikeessa merkityksessä, ku meillä on heti ekat biltsut jei! mä ootan jo tosi innolla ens viikkoo, että pääsee opintoihin oikein kunnolla kiinni (tää on toinen asia josta muistutatte mua sitte parin viikon päästä ku itken kuinka rankkaa mulla on ku koko ajan pitää opiskella! :-D) ja pääsee tositoimiin. mun on vaa jotenki nii vaikee vielä sisäistää sitä että mä oon oikeesti nyt opiskelemassa sitä mun unelmien alaa ja jos käyn kouluni hyvin ja kaikki menee putkeen (enkä tuu esimerkiks raskaaks kesken opintojen kuten kuulemma meiän luokasta noin puolet tulee oleen opintojen aikana, mut älkää pelätkö en aio!) niin oon 4,5 vuoden päästä valmis kätilö! can't be happier. :-)

mitäs muuta mä teille kertoilisin? mun kuulumiset koostuu nyt tällä hetkellä tosiaan lähinnä omasta koulusta, sekä Ramin koulusta, eikä meillä oo nyt pariin päivään muusta puhuttukaa ku kouluista, luonnollisesti. :-D Hellan näin "vikaa" kertaa maanantaina, neiti muutti eilen Porvooseen ( :-( ) opiskeleen restonomiks in english ja nyt me ei enää olla naapureita. okei, toivottavasti ei oltais muutenkaa oltu enää kauaa, oma koti-kuume nimittäin huitelee aika taivaallisissa lukemissa ja mietin kaikkia keinoja muuttaa omilleni! että jos jollain on joku kiva halpa vuokrakämppä esim. Tampereen keskustassa (ihan varmasti on, right?) niin kertokaa mulle !! mutta tosiaan, kauheeltahan tää varmasti tulee tuntuun ku se tuttu ja turvallinen paras kaveri ei ookaan enää tossa 100 metrin päässä aina tavotettavissa, mut nyt pariin ekaan päivään en oo vielä ehtiny asiasta panikoida ku tekemistä on ollu nii paljon, toivottavasti selvitään tästä erosta joten kuten. vaikka tottakai me tullaan näkeen aina niinä viikonloppuina ku Hella vierailee Tampereella tai mä Porvoossa, että ei tässä nyt mitään ystävyyttä olla lopettamassa, päinvastoin vaan vahvistamassa, eiks se nii mee että ero aina vahvistaa ;)

siinä tais olla sellaset tänne mainitsemisen arvoset kuulumiset tällä kertaa, eli erittäin hyvää kuuluu, lukuunottamatta Hellan lähtöö. koulussa on kivaa ja sitä rataa! tän kaiken ois tosiaa voinu varmaa kertoo lyhyemminki, mut tiettehän te mut, en osaa olla vähäsananen. :-D nyt voisin kuitenki lopetella sillä suuntaan tosiaan illalla kohti keskustaa vähän biltsutteleen, palataan siis taas öö tässä heti ku suinkin ehin, heippa ihanat! :-) ♥

16 kommenttia:

  1. Mä ainakin lueskelen ja kiinnostaa myös opiskelu jutut :D en vaan aina muista/jaksa kommentoida, en tiedä miksi! Mutta kauan oon jo seuraillut :) ihanan pirteä blogi ja paljon tekstiä ja kuvia, mikä on hyvä <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana kuulla :-) ja kivaa että kiinnostaa kans opiskelujutut, emmä tänne tietenkää rupee jokasen koulutunnin sisältöjä kertomaan, mut tottakai jotain koulujuttuja tulee varmasti kirjoteltua kun se tulee olee aika (eritttäin!) iso osa elämää tässä seuraavat 4,5 vuotta :-D ja joo, mä en kyl voi syyttää ketään kommentoimattomuudesta, oon ite ihan liian huono kommentoimaa blogeja vaikka luen niitä iha hirveesti! mutta tosi kiva että tykkäät sekä teksteistä että kuvista :-) kiitos!

      Poista
  2. Kiva postaus! Kirjottele ihmeessä opiskeluista ja kaikesta siihen liittyvästä niin paljon kun ehdit ja jaksat, kiinnostais lukee :) (pääsin kans tänä keväänä Tamkiin hoitoalalle näin vanhalla iällä, yks korkeakoulututkinto jo takana, ehkä jossain kohtaa alotan sit siellä, mut en vielä). Tsemppiä opiskeluihin!
    Nyt on varmaan melko hankala saada kämppää ku opiskelijoita tullu muualta, mut parin kuukauden päästä on varmasti jo eri homma! Ootko muute aatellu kimppakämppää? Ne on ihan hyviä diilejä jos kivat kämppikset. Kämpät hyvällä paikalla ja kohtuuhinnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja kiva että tykkäsit! :-) tottakai kirjottelen opiskelusta varmasti paljonki, en tietenkää kauheen yksityiskohtasesti kaikkia pitkästytä mut jotain tulee varmasti kerrottua ku se on nii suuri osa elämää nyt, joten ihana kuulla et ne kiinnostaa! :-)

      hurjasti onnee opiskelupaikasta, hoitoalalle on aina vaikee päästä ja etenki TAMKiin joten ole ylpeä ;) kenties me ollaan jossai vaiheessa samassa koulussa, mä ku tuun siellä nyt hengaamaa harvinaisen pitkää :-D

      toi asuntojuttu on kyllä ihan totta, pidän itelleni peukkuja et joku asunto löytyis mahd pian mut ei mul ny täs mitää hätää onneks oo :-) kimppakämppiäki mietin joo, mut haluun asua ekana ihan ypäypöyksin! ku jos haluisin muuttaa jonku kans nii se ois tietty Rami, mut haluun nyt eka asuu ihan omillani :-)

      Poista
  3. Tääl seuraillaan myös mut oon ollu vähä laiska kommentoija :( vitsi syksy on jotenki kivaa aikaa ku alkaa kaikki uus,mäki haluisin alottaa jossain koulus mut välivuosi tulee koska en viihdy tän hetkises opiskelupaikas :P mul on se myös et ku alkaa just vaiks koulu ni oon iha innol ekat kaks viikkoo mukaa ja sit kyllästyn :D mut jos toi on sun unelma ala ni varmasti jaksat tehä töitä sen eteen! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se mitään haittaa, itekki oon aina huono kommentoimaan ja usein myös hidas vastaan teiän ihaniin kommentteihin, vaikka luenki kaikki aina tosi innolla ja ne on niin päivän piristyksiä! :-) oon kyl samaa mieltä tosta syksyjutusta, syksy on aina vähä semmonen alotus puhtaalta pöydältä! voi harmi ettet viihtyny koulussa, mutta on se välivuosiki ihan kiva juttu! :-) opiskelumotivaatio kasvaa, rahaa säästyy, voi olla että pääset matkusteleenki, ota kaikki irti niinsit voit ens syksynä hyvillä mielin palata koulunpenkille jos keksit mikä on se sun unelmakoulu! :-)

      ja joo... tuttu tunne lukioajoilta toi parissa viikossa väsähtäminen ja kyllä mua nyt jo vähä pelottaa et miten jaksan aina lukee ja blaa blaa, mutta toisaalta ne asiat varmasti kiinnostaa vaikkei tässä alussa ite kätilöntyöhön niin suureti liittykää ku opiskellaan eka se 2 vuotta sairaanhoitajaks pienellä kätilömausteella, mut mulle ainaki motivaatiota antaa se et ne jutut tulee oikeesti oleen mun työtä, ne on pakko oppia ettei ihmisiä kuole! eli eiköhän tää ihan hyvin tuu meneen, vaikka varmasti superraskastaki tulee oleen mutta kaikesta selviää. :-) kiitos tsempistä, ja tsempit myös sinne ettävölivuodesta tulis ihana! :-)

      Poista
  4. juuu täälläki on yks joka mielellää lueskelee sun juttujas, ihanan pitkiä postauksia:)!

    vähänkö ihanaa varmaa opiskella alaa, joka on ollu pitkää haaveena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oijee että joku tykkää näistä mun pitkistä postauksista! :-) kiitos paljon!
      ja noh, nyt en tietenkää voi vielä ite opiskelusta sanoo oikeen mitään, mut kyl se varmaan jotain kertoo että oikeen odotan että
      pääsen taas kouluun ja ootan et pääsen opiskeleen ja ku meille esim näytettiin niitä kursseja nii olin ihan sillee kääääk alkaispa toi jo!! :-D ja nää on tosiaan vasta tohon sairaanhoitajan työhön liittyviä nää ekat kaks vuotta, en malta odotta että meillä alkaa esim joku vauvakurssi, koska niitäki on vielä luvassa 4,5 vuoden aikana, saatika sitte että pysyisin housuissani ajatellessa jotain tulevia synnytyssali tms harjotteluja!! että kyllä, on tää aika ihanaa :-)

      Poista
  5. En oo nyt kesällä lueskellut blogeja yhtä aktiivisesti kuin yleensä, joten monet jutut on menneet näemmä ohi! Oot siis päässyt opiskeleen kätilöks! Ihan mahtava kuulla, tosi paljon onnea!! :) Sinne ei ihan joka tyttö pääse ;) Tsemiä opintoihin!! :) Mulla ois vielä viimeinen synnytyssaliharjoittelu edessä ja sitten ois valmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo kesällä käy helposti niin ku ei sitä koneen äärellä jaksa istuskella, mutta kyllä! pääsin TAMKiin ja tällä viikolla ku joka tuutista meille on toitotettu että ollaan Suomen halutuimmassa ammattikorkeessa ja kuinka vaikee sinne on päästä terveysalalle opiskeleen, niin kieltämättä oon ylpee itsetäni että ekalla yrityksellä pääsin sisään. :-) ja niiiin onnellinen, on todellakin ihan mahtavaa, kiitos paljon paljon paljon onnitteluista! :-) nimenomaan tälle alalle ei ihan kuka tahansa pääsekkää hahaa ;) ja kiitos tsempistä koska eiköhän sitäki tässä matkan varrella tarvita vaikka nyt en meinaiskaa pysyy housuissani niin kauan että pääsen opiskeleen! :-D

      ja eiiii, vitsi oon kateellinen, niiin ihanaa varmasti! :-) tsemppiä vikaan harjotteluun ja ihan älyttömästi onnee valmistumisesta jo etukäteen, mäkää en malttais odottaa tota vaihetta, mutta toisaalta pitää nyt nauttia tästä opiskelusta :-)

      Poista
  6. Pakko antaa semmonen palaute, et mun on ainakin jotenkin hankala
    lukee sun pitkiä tekstejä, ku ne on niin yhtä pötköö:D
    Alotan lukeen ja sit jotenkin silmät väsyy. En tiä auttasko
    isompi fontti, rivivälit vai mikä, mut jotenkin tekstiä
    vois "sommitella" paremmin..
    Muuten sun juttuja on mukava lukee ja melkein päivittäin seurailen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaaargh ei taaaaaas :-( ku mä just tässä kesällä suurensin fonttia ja vaidoin väriä ja tein kaikkeni et tätä ois helpompi lukee, ja sillon kaikki oli tyytyväisiä. :-(

      haluun et kaikki pystyy tätä lukeen, mut en tiedä mitä enää voi tehdä ku ite en huomaa mitään tollasta ongelmaa niin kauheen vaikeeta alkaa korjaan jotai mitä ite ei nää. :-D ja ku musta näyttää kauhee rumalta jos blogeissa kirjotetaan kissankokosilla kirjaimilla, mun fonttikoko on nyt se ihan ihan perus mikä ylensä kaikilla. tota riviväliä voin yrittää korjata vielä jos osaan tuolta html-koodista! yritän aina tehä kappalejakoja ja kaikkee et tätä ois helpompi lukee mut ilmeisesti tää on jotenki kokonaa pielessä tää blogin ulkoasu ku mikää ei näytä auttavan tähän! :-( lupaan yrittää säätää noita taas ku ehdin nii et ois helpompu lukee! :-) en haluu et ne jotka tätä haluis lukee, ei pysty koska tätä ois vaikee lukee, eli yritän kyllä kaikkeni korjata noi asiat, hyvä kun mainitsit.

      ja ihana kuulla että muuten tykkäät tätä lueskella, kiitos paljon! ♥

      Poista
  7. Pakko sanoa, että tykkään lukea blogia jossa on välillä vähän asiaakin eikä pelkästään kuvia ja joku yks lause :D Eli todella kiva oli lukee tätä! Paremmalla aikaa voisin kattella kyllä noita sun vanhojakin postauksia, vaikuttaa tosi kivalta tää blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon kuule niiiin samaa mieltä sun kanssa! mua ärsyttää ku nii moni blogi on nykyää sellane ettei siellä kirjoteta lähes mitään, mä en ite tykkää ollenkaa sellasista vaan skippaan yleensä aina samantien. ihana et sä tykkäät tästä! kiitos paljon ♥ :-)

      Poista
  8. Tykkään sun blogista! Turkki postauksia odotellessa... itsellä lähtö viikon päästä sunnuntaina. Kaksi viikko Sidessä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kuulla, kiitos paljon! :-) ♥ ja eii vitsi oon kade ku pääset sinne lämpöseen! Turkkipostauksia tekisin kyllä heti ku keksisin miten ne teen, oon miettiny pääni puhki tässä kuukauden verran enkä keksi, kohta jätän kokonaa tekemättä ku menee liian vaikeeks! :-D mutta yritetään yritetään ja ihanaa reissua sulle! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...