maanantai 20. elokuuta 2012

saturday night fever

moikka kaikille ja ihanaa alkavaa viikkoo! :-) mä en tiä miten oon jotenki näin hyvällä tuulella vaikka on maanantai. johtuu ehkä siitä että koulussa on niin kivaa ja tälläki viikolla on taas ainaki yks kiva tapahtuma edessä, vaikka biltsut päätinki skipata ja säästää rahat sitte ens viikolle ja bailata sillon sitte ihan kunnolla, ku ei oo seuraavana päivänä edessä sekä koulua että töitä! maanantain epämasennus saattaa johtua myös siitä, että mun sunnuntai ei ollu sellanen ärsyttävä lööfföyssunnuntai, kuten luulin, vaan mulla oli itseasiassa aika hektistä. kävin kattomassa pari Ramin tuomaroimaa tyttöjen futispeliä, istuskelin siellä huutavien vanhempien keskellä ja kattelin enemmän Ramin tuomarointia ku itse peliä, mutta ihan hauskaa oli! illalla käytiin vielä Rambon kanssa sen kaverilla hengailemassa ja tultiin meille syömään pihviä ja saunomaan. :-) eli kaiken kaikkiaan ihan loistava sunnuntai, ei ehtiny masistella laisinkaan!

mutta jos oli sunnuntai mukava niin lauantai oli sitte joku hypersuperduperhauska! :-D vaikka illan suunnitelmat meni vähän uusiks, mutta ei se mitää haitannu. päivä alko siis teille postailemalla ja laittautumalla oikein kunnolla. meiän oli siis alunperin tarkotus suunnata Ramin kanssa illalla Rampsan kaverin tupareihin, mutta ne peruuntu ja olin jo ehtiny laittautua joten ei voinu mitään. :-D onneks mentiin sitte hengaileen alarantaan Blockfestien läheisyyteen, vaikkei meillä kummalakaan lauantaille lippua ollukkaa! käytiin siis hengailemassa kaupungissa, treffailtiin pikasesti muutama Ramin kamu ja sen veli ja sitte loppuilta vietettiin Ramin luona pleikkaria pelasten, kuulostaa ehkä tylsältä mutta oli superia. :-)

mutta tosiaan, mainitsin jo lauantain postauksessa että olin treffaamassa mun parhaita tyttöjä sillon päivällä ja sen mä tein! suuntasin siis Lauran luokse tän näkösenä:


asulp


olin tosiaan aikalailla laittautunu, irtoripsiä ja kiharia hiuksia myöden, mutta ku luulin että illalla on luvassa biletystä nii halusin laittaa kunnolla, eikä se ny haitannu ku kuitenki tuli ihmisten ilmoilla pyörittyä :-) asusta tykkäsin kovasti ja alko olla varmaan viimesiä shortsiasuja tältä kesältä. toi violetti toppi on mun mielestä tosi ihana ja se yhdistettynä valkoseen on jotenki raikas yhdistelmä vai mitä mieltä ootte? kaveriks kasa hopeisia koruja käsiin ja hyvä tulee!
  •  shortsit H&M
  • toppi Gina Tricot
  • vyö H&M
lp4

oltiin tosiaan alunperin sovittu Lauran ja Hellan kanssa että mennään imeen itteemme Blockfestien tunnelmaa, ku kaikilta meni liput sivu suun, mutta sitte Hella oli sen verran kipeenä, ettei raaskittu raahata sitä ulos vaikka siellä lämmin oliki, joten pystytettiin tukikohta Lauran luokse ja hengailtiin siellä. :-) multa jäi tosiaan nyt sitte noi Blockfestit vähä vähälle, ku päivällä sinne ei tullu mentyä ja illallaki Ramin kanssa oltiin aika vähän aikaa siellä, mutta ei kai se aina oo niin justiinsa! mutta tosiaan tyttöjä oli ihana nähdä. :-) meillä ei ollu mitään suuria suunnitelmia, kaikilla oli paljon kuulumisia kerrottavana ku mulla ja Hellalla alko kummallaki koulu ja Laurallaki oli kaikkee uutta jännää. näin ollen meiän tuli oikeestaan vaan pälätettyä monen monta tuntia! hetkeks uskallettiin Hella päästää ulos ja lähettiin käymään viereisellä torilla pehmiksillä, olin ihan intoo piukeena ku sieltä sai mansikkapehmistä, jota oon himoinnu koko kesän. :-D no okei, oon käyny kaks kertaa jätskillä tän kesän aikana, mutta silti.

lp2


täällä blogissa on varmaan miljoona kuvaa Lapen ikkunasta, mutta ku sieltä vaan on niin kivat maisemat ja aina yhtä nättiä ni sieltä on niin kiva kuvata! :-D

lp1


mä inhoon sitä jätskien vohveliosuutta, nii olin tylsä ja otin ton kippoon ku kerran oli mahollisuus!

kirjotin varmaan tän postauksen mahollisimman sekavasti ku etenin sunnuntaista lauantai-illan kautta lauantaipäivään, mutta ehkä te tajusitte jotain! :-) pointti oli että tyttöjä oli aivan ihana nähä ja oli kiva höpötellä taas kaikesta ja Ramin kanssa oli kivaa kuten aina. eli kaikin puolin oli loistava viikonloppu! mitenkäs teiän viikonloppu suju? olitteko Blockeilla/Weekendeillä vai mitä puuhailitte? :-)

mulla on tosiaan tällä viikolla taas kaikkee hälinää ja säätöö, ku on perus koulupäivät, sit torstaina koulun joku rastihommelitapahtuma ja perjantaina vielä koulun jälkeen töitä, lisäks pitäs tietysti treffailla Ramia ja kenties Lauraaki jos neitonen on maisemissa. :-) eli touhukas viikko tulossa, mutta yritän parhaani tulla moikkaileen teitä kun vaan ehin ja ainaki ajastan sitte valmiiks jotain tänne, jos en ihan livenä ehi tulla kirjotteleen! nyt alan tekeen ensimmäistä Turkkipostausta, saa nähä millanen siitä nyt sitte tulee ku ei mitään hajua edelleenkää miten ne aion toteuttaa, mutta saa luvan kelvata. :-D nyt siis sen ja Salkkareiden pariin, palataan taas ihanaiset! :-) ♥


lp3

6 kommenttia:

  1. Wauu ootpa nättinä!:) Millä teet nuo kiharat? Mulla on alaselkään saakka hiukset ja tavallisella piippiraudalla tulee a) kamalaa jälkeä b) menettää hermonsa. Haluun jotain vinkkejä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :-) siis mä oon kihartanu noi ihan suoristusraudalla! oon vihdoin oppinu sen, ja nyt ku tukka on näin lyhyt se on vielä ihan jopa mahollista vaik kyl mulla menee koko hiusten kihartamiseen silti joku tunti, ku tätä tukkaa vähä on!! :-D ja lyhyenä nää ei oo nii painavat nii ne pysyyki kiharalla, mut kyl kai suoristusrautakihara pysyy pitkässäki aika hyvin! toinen mihi mä ihastuin sillo lu mul oli viä pitkä tukka on se remingtonin pearl wand, suosittelen ehottomasti kokeileen :-)

      Poista
  2. Tuo toppi on ihana ja ihanasti sopii sun huulipunan väri sen kanssa yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyl tosi kiva toppi :-) ihanan pirtsakka! ja tossa kuvassa vielä on värit jotenki vähä hassusti nii näyttää et toi huulipunaki ois iha saman väristä mut se on siis oikeesti pinkkiä, mut sopi kyl mun mielestä kivasti ton kanssa. :-)

      Poista
  3. Aivan mahtavan näköset hiukset sulla tossa kuvassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi voi kiitos! :-) tykkään kyllä itekki kiharoista iha hirveesti, mut tosiaan ohan noi aika työläät noin niinku kouluaamuna vääntää koko päähän :-D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...