lauantai 18. elokuuta 2012

every right to a beautiful life

hello lovers! mun oli tarkotus jo eilen postailla, mutta arvatkaa mitä. :-D tää on vähä jopa nolooki, mutta mulla ilmeisesti pamahti koko viikon väsymykset päälle eilen, oon ollu koko viikon ihanan pirtee koulussa ja muutenki, vaikka öisin on tullu nukuttua sellasta kuutta tuntia. no eilen meinasin nukahtaa jo toiselle infoluennolle ja ku pääsin kotiin olin ihan naatti! niinpä päätin että oon maailman tylsin ja silä välin ku muut juhlii Blockeilla ja Weekendeissä, mä otan vaa rennosti kotona enkä tee yhtään mitään! ..paitsi bloggaan ja katon telkkaria. noh, toi telkkarin katteleminen onnistu, mutta olin niin puhki etten saanu ees avattua konetta! nukuin kahet päikkärit ja makasin sohvalla. :-D toivottavasti tää johtu vaan kaikesta uudesta ja jänskästä, joka oli kerryttäny stressiä ja se purkautu sit tällee tai jotain, en nimittäin aio viettää kaikkia tulevia perjantaita sohvan pohjalla, vaikka välillä lööffötä tykkäänki!

ei mulla oikeestaan eilenkää ois teille mitään kummempaa asiaa ollu, mut aattelin että kunkerranki sain ees jonkunnäkösen asukuvan (peilin kautta joo mut silti!) nii haluun esitellä sen teille. muuten oon tällä viikollla kulkenu sellasissa asuissa joita te ootte täällä jo nähnykki, ni en oo niitä jaksanu kuvailla. muutenki oon ollu hävettävän laiska kamerani kanssa, sitä ei oo tullu kannettua mukana koko viikkoon, eikä edes Instagram oo päivittyny moneen päivään, mutta kyllä se tästä ku tää elämä normalisoituu. :-) mutta tosiaan, eilisen koulupäivän asu näytti tältä:

asut2


mä tykkäsin tästä asusta, mun mielestä toi kamelinruskee ja kirkkaansininen sopii jotenki tosi ihanasi yhteen, vielä ku sekä tossa paidassa, että housujen vyössä oli kummassaki kultaset yksityiskohdat ni tykkäsin kyllä tosi paljon. :-) mitäs mieltä te ootte, onks tää kiva vaiko eikö? :-) ja jooo... Hennesiltä peräsin taas kaikki vaatteet, eli turha kirjotella niitä tohon!

 
asut1


mitähän muuta mä teille kertoisin? oon ollu tunnetusti joka toinen yö Rambolla viettämässä parisuhdearkee, eli kokkaamassa, kattelemassa telkkaria ja päpättämässä toisen kanssa kilpaa meiän uusista kouluista sekä vähä hoivaamassa raukkaparkaa joka on kipeenä. :-( tartuntaa odotellessa... oon ylpee itestäni ku hoksasin ihan loistavan bussin Ramin luota kouluun, se ajaa ihan meiän koulun ovelle just eikä melkeen aikataululla! tosin eilen se feidas mut ja oli 7 minuuttia etuajassa ja myöhästyin, mutta luotan siihen silti. :-D

koulusta mulla ei oikeestaan oo uutta kerrottavaa, eiku onpas! mä meen kaheks tutustumispäiväks Koukkuniemeen ja ilmeisesti (?) teen sit myös ekan harjottelun eli perusharjottelun siellä! Koukkuniemi on siis mun käsittääkseni vanhainkoti ja vanhuksiin toi perusharjottelu jollain lailla liittyy, eli se ei tosiaankaan oo ihan sitä meiän tulevaa alaa, mutta tärkee tottakai, etenki ku meistä tulee myös sairaanhoitajia. :-) toi itse harjottelu on siis vasta toukokuussa mut noi tutustumispäivät on tässä syksyllä.

luokan kanssa ollaan lähennytty taas entisestään ja vitsi mä oon edelleen onnellinen siitä! musta tuntuu et meille tulee niin kivat 4,5 vuotta yhessä. :-) oltiin tosiaan jo keskiviikkona Kuubassa vähän tanssimassa ja tutustumassa toisiimme, ite en juonu ku yhen siiderin ja loppuillan vesilinjalla. koska ilta alko jo kasin aikaan, poistu viimenenki meistä 12, eli toi oli vähä sellasta harjottelua niitä miljoonia tulevia opiskelijabiltsuja varten! joihin kahteen ekoihin ollaan jo ostettu liputki, ens viikolle ja sitä seuraavalle siis, ja nyt jo tiedossa oli noittenki lisäks vissii viidet, että kyllä se vähintään sellasta kerta viikkoon tahtia on, joten kyllähän noissa menis rahat ja terveys jos joka kerta vetäis pään täyteen. :-D musta on muutenki tullu nykyää vähä sellanen et mun tekee mieli juoda enää tosi tosi harvoin mutta silti on aina hauskaa, eli aattelin jatkaa ainakin välillä tolla linjalla! musta on myös ihanaa et oikeestaan kaikki meiän luokalla on halukkaita lähteeen noihin bileisiin, koska koulun ulkopuolellaki on tärkeetä tutustua. :-) ootan myös et päästää järkkään kaikkee kivaa yhessä ihan omatoimisesti!

okei ettei tää nyt menis taas ihan vaan opiskelusta hehkuttamiseen (Rambolla meni hermo siinä vaiheessa ku sanoin torstai-iltana että "ihanaa ku huomenna pääsee vielä kouluun jee!" :-D) niin kerrottakoon että eka viikko ilman Hellaa on sujunu ihmeen hyvin, johtuen luultavasti lähinnä tästä kaikesta uudesta mitä tässä on ollu ja siitä että neiti on nyt Tampereella ja tapaamme parin tunnin päästä! :-) myös Laura ja Sarkku on tulossa joten ihana päästä näkee noita lemppäritypyjäki ja vaihtaan kuulumisia joita varmaan on ihan älytön määrä taas kerran! nyt mä voisin alkaa laittautuun että pääsen sit ajoissa treffaan noita tytsyjä. :-) postausta tästäki päivästä on varmasti luvassa, ens viikosta on valitettavasti tulossa jo rankempi ku tästä, luvassa muutama 8-16 koulupäivä, kaks työpäivää ja yhet kello 14 alkavat biltsut. :-D mutta yritän yritän yritän tulla tänne moikkaileen aina ku mulla on aikaa! :-) enköhä mä huomenna ainaki ota itteeni niskasta kiinni ja tuu postailemaan. palataan siis pian ja vitsi ootte ihania ku kommentoitte viime postaukseen noin kivasti, ootte kyllä parhaat lukijat vaikken sitä aina muistaiskaa sanoo! pitäkää ihana viinonloppu, heippa hei! ♥

asut

4 kommenttia:

  1. Voi juku mäkin haluan jo uuteen kouluun !!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyl kivaa! :-) mut pian se koittaa sullaki, tiätkö jo mihin haluisit? :-)

      Poista
  2. long time no see! piti kommentoida jo tohon viimesee postauksee et olen edelleen lukijasi ja oon aina yhtä intopinkeenä ku on tullut uusia postauksia :D :) oon vaa hieman laiska kommentoimaa. mut täällä ollaan ja pysytään! voimia arkeen ja onnea koulupaikasta hieman myöhässä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana ku kommentoit nyt! :-) ja ihana kuulla että tykkäät ja oot yhä mukana! mä oon ite kans iha tosi huono kommentoimaa blogeja, joten ymmärrän kyllä :-D jotenki se on muka niin työlästä aina! kiitos paljon tsempeistä ja onnitteluista! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...