maanantai 6. elokuuta 2012

we are gonna rock this city

hellurei hellurei! perjantaina mainitsin Serenapostauksessa että seuraavana päivänä ois luvassa juttua meiän parista päivästä pääkaupunkiseudulla, joku on kenties ehtiny jo odotteleen tätä postausta, jonka tosiaan oli määrä ilmaantua tänne maanantaina, mutta eikös kaikki menny hienosti pieleen! Blogger oli vaihteeks sekoillu jotain, eikä ollu julkassu tätä postausta lauantaina niinku piti, noh huomasin sen vasta sunnuntaina puhelimella netissä käytyäni, aattelin että ei kai tässä mitään, käyn julkaseen sen puhelimella ja kirjottaan alkuun pahottelut että se ei ilmestynykkään eilen, no sillä hetkellä ku painan muokkaan nappia, koko postaus katoo eikä jäljelle jää kun otsikko.... voitte uskoo että mua vituttu niinku ihan pikkasen! eilen mulla ei ollu aikaa kirjottaa tätä kaikkee uudestaan, koska tän kirjottamiseen meni alunperin sellanen 2 tuntia.. joten siks tää ilmaantuu vasta nyt! muistinpahan taas että postauksia ei pahemmin puhelimella muokkailla... anyway nyt asiaan alunperin saatiin idea lähtee Helsinkiin siitä, että äiti ja isi oli menossa Bruce Springsteenin keikalle ja seuraavana päivänä kavereidensa kanssa syömään Chez Dominiqueen, me haluttiin tietysti kanssa lähtee katsastaan pääkaupungin meininkiä ja ku kerran sopiva tukikohtaki löyty ni mikäs siinä. :-)

tiistai-iltana Serenassa temmeltämisen jälkeen suunnattiin siis heittään kamat Leenalle ja Petelle ja vähä siistiytyyn ennen ku lähettiin kierteleen kohti keskustaa. koska äiti ja isi oli siellä keikalla, päätettiin että paskat julkisista ja otettiin iskän auto käyttöömme! lähettiin ihan summan mutikassa suunnistaan kohti keskustaa ja yllättäen oltiinki hetkessä jossain Katajanokan läheisyydessä, automatkalla Rami bongas sieltä satamasta pari huonoo paattia ja päätettiin että mennään vähä katsasteleen niitä ja kierteleen siihen satamaan kauniissa ilmassa. :-) eikä ihan turhaan mentykää, sen verran hienoja veneitä (vai laivoja?) ja autoja bongailtiin tosta, eikä ne asunnotkaan iha huonoilta vaikuttanu!

h6

h7


h8

h9

asuh

h10

erittäin söpöt ilmeet.. :-D

 
ku kerran oltiin kiertely alotettu ja mietittiin että mitäs muuta sitä ois kiva nähdä (ei jaksettu kattella mitään perusnähtävyyksiä vaan aateltiin että tehään kerranki jotain sellasta mitä ei yleensä tuu Helsingissä tehtyä. :-D) ja keksittiin sitte suurina Salkkarifaneina suunnata "Pihlajakadulle" :-D Rami ei ollu koskaan nähny Pihlajakadun taloo ihan livenä, joten pakkohan se oli sillekki esitellä. ja sitte ku kerran Eirassa/Ullanlinnassa oltiin jo valmiiks ni samallakos tsekattiin miltä majatalo Amanda näyttää oikeessa elämässä. :-D vähän meitä kyllä nauratti ku iPhone kartan avulla koitettiin metsästää vaikka kuinka kauan noita Salkkaripaikkoja, ajettiin siis mun upeiden kartanlukutaitojen takia harhaan sellanen 5-10 kertaa..... mutta olihan noi paikat ihan hauska nähdä ja tulipahan muutenki pyörittyä Helsingissä sellasissa paikoissa missä harvemmin tulee käytyä ku yleensä ainaki mun vierailulistalla on lähinnä ne keskustan kaupat.

Salkkareista tarpeeks saatuamme päätettiin että josko vihdoin ois aika mennä syömään ku kello tosiaan lähenteli kymmentä illalla. mietittiin päämme puhki että mikäs ois joku kiva paikka käydä syömässä, ja päädyttiin sitte Memphikseen, jota ei Tampereella ole. eikä kyllä ollu huono valinta! okei okei, tossa vaiheessa ku Rami ei ollu syöny koko päivänä mitään ja mullaki alko oleen kymmenisen tuntia viimesestä ateriasta, oltas varmaan oltu tyytyväisiä vaikka Mäkin hamppareista, mutta kyllä tuolla oli oikeesti tosi ihanat ruuat ja kohtuulliset hinnat sekä ihana palvelu. :-) koska oltiin tosiaan nälkäkuoleman partaalla, päätettiin oikein törsätä ja vetää sellanen kolmen ruokalajin illallinen alku-, pää- ja jälkiruokineen!

h11

alkuruoaks meillä oli teriyaki katkarapuja ja pinaattia, ihan sikke hyviä!

 
h12

mä aattelin että syön kerranki jotain muuta ku hampparia, ja päädyin ihan älyttömän herkulliseen halloumikanaan, toi oli niin hyvää että pakko kokeillä tehä tollasta itekki joskus herkkupäivinä ku viittii syödä halloumia. :-D

 
h14

jälkkärinä tietysti mikäs muukaan ku juustkokakku! nam :-)

 
h13

syömisen jälkeen kierreltiin autolla keskustassa vielä hetki, kunnes huomattiin uhkaavien ruuhkien lähestyvän ja muistettiin että Brucen keikka loppu justiin, joten kurvattiin vähän äkkiä takas Leenalle ja Petelle jatkaan iltaa hyvässä seurassa. :-)

aamulla herättiin aikasin, koska tiedettiin että Rami joutuu lähteen jo kolmen maissa kohti kotia ku sillä oli erotuomarihommia! mun oli alunperin tarkotus lähtee myös jo keskiviikkona Ramin kanssa kotiin, mutta päätinki jäädä vielä yheks yöks hengaileen Vilman kanssa Helsinkiin. vietettiin Ramin kanssa aamupäivä/iltapäivä Lintsillä! oltiin sovittu jo aiemmin, että koska Lintsille ei tarvi ostaa sitä tyhmää ranneketta tai maksaa muutakaan sisäänpääsymaksua toisin ku Särkkään, että mennään käväseen sekä maailmanpyörässä että Raketissa! näinhän me siis tehtiin ja ei vitsi, en ollu käyny maailmanpyörässä ihan tosi tosi pitkään aikaan (okei oon ollu viimeks Lintsillä varmaan viis vuotta sitte..) ja sieltä oli kyllä niin kivat maisemat ku ilmaki oli nätti. :-) Raketti oli tosiaan meiän toinen must-juttu ja herranjestas ku se oli kamala! mä en tosiaan ollu muistanu että se oli noin pelottava, oltiin sovittu Ramin kanssa että ei pidetä kiinni, eikä kiljuta, nohh... kiljuttu ei kumpikaan, mutta sen välttäminen oli kyllä molemmilla kovan työn takana, ja kiinni oli ihan pakko pitää. se otti vatsanpohjasta ihan kauheesti ja oli muutenki vaan niin kamala, mutta silti niin hauska. meiän ei tosiaan alunperin pitäny käydä ku noissa kahessa laitteessa, mutta heti ku päästiin Lintsille nähtiin Ukko.... ja se oli sitte menoo, meiän oli ihan pakko päästä siihen, sen verran kamalalta se näytti! ei ois tehny mieli maksaa vielä 6,5 euroo, mutta pakko oli ja onneks mentiin. okei, se oli ihan hirvee, mua pelotti ihan liikaa ja olin varma että kuolen, mut silti se oli niiiiiin hauskaa. :-D musta alkaa pikkuhiljaa tuntua että oon kehittymässä masokistiks tai jotain?

h15

h16

h1


h2


Ramin lähettyä ajeleen kohti Tamperetta, mä treffasin Vilman ja suunnattiin kohti Korkeasaarta! :-) jeiii! Korkeesaaresta mulla ois ihan kauheesti kuvia (by Vilma tietysti) mut ehkä te ette jaksa kattoo niitä kauheesti, joten koitin karsia tähän vaan kaikkein söpöimmät eläimet! me hullaannuttiin ihan täysin mm. saukosta, leopardista ja tietysti karhuista jotka piti oikein kunnon showta meille, ne oli niiiin söpöjä nalleja :-) mä olin alunperin sanonu Vilmalle ettei sitte jaksa olla siellä kauheen montaa tuntia, mutta helposti meillä vierähti siellä kolme tuntia! yleensä en oo mikään kauhee eläinfani, mut tuolla munki sisäinen eläinhullu pääsi valloileen niitä kaikkia pieni palleroisia kattellessa.

h17

h20

käytiin riikinkukon kanssa treffeillä :-)

 
h22

toi saukko oli niiiiin sulonen ku se uiskenteli tuolla ympäriinsä! 

 
h21

h28

h29

h30

h32

h33

h36

kattokaa nyt niiden showta, awwww! ♥ 

 
h19




tuolta takas me tultiin lautalla, jonka jälkeen lähettiin ratikalla kohti Leenan ja Peten asuntoo ja käytiin vielä matkan varrella syömässä Chico'sissa! :-) hienosti tuli sitte syötyä kaks päivää putkeen ulkona, mutta kerrankos sitä Helsingissä käy ja tästä lähtien opiskelijabudjetilla elettäessä ei paljoo ravintoloissa tuu syötyä joten annan ton nyt itelleni anteeks.



h3

h27

h4

h37

h5


h26


h38


huh miten pitkä postaus tästä tuli, onnittelut jos joku jakso lukee tän kokonaan! mutta oli superihanat pari päivää Helsingissä. :-) nyt lopetan tän ihan näin lyhyeen ja palaan huomenna tai viimeistään ylihuomenna, kiirettä pukkaa ku haluisin ottaa kaiken ilon irti vikoista lomapäivistä! nyt kumminki heippa ihanat! ♥ 

6 kommenttia:

  1. mistä toi sun vaalea kukallinen huivi on ostettu? :-) mahtaiskohan niitä olla enää myynnissä?

    ja täytyy vielä sanoa että sun blogis on yks mun suosikeista, ja oot kyl tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on Ginasta ja ostin sen itseasiassa ihan tossa kesäkuun lopulla, eli hyvällä säkällä ainaki joissain Ginoissa niitä vois vielä vaikka ollakki! :-) toivottavasti löydät, toi on kyl ihana!

      oi voi kiiiitos paljon, ihana kuulla! vielä ku ehtis päivitellä vähä useemmin :-( eiköhän se taas tästä ku arki alkaa :-D mutta kiitos vielä!

      Poista
  2. noi ruuat auttaa sua laihtuun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuka on puhunu mitään mistää laihdutuksesta? :-D

      Poista
  3. hohhoijaa, joillakin näyttää näköjään olevan sellanen käsitys että kaikkien TÄYTYIS olla laihoja, ja jos ei ole, niin täytyy ehdottomasti laihduttaa, eihän ihminen siis mitenkään voi olla sujut itsensä kanssa jos ei ole laiha?!?? :--D kylläpäs naurattaa! mun mielestä oot veera tooooooodella kaunis just ton näkösenä kun oot! vaikka oon ehkä itse hippusen sua pienempi niin oon sulle silti varsin kateellinen sun ulkonäöstä! oot mahtavan olonen tyttö ja yks mun lempparibloggaajista :) t. ira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on kyllä nykymaailmassa oikeesti joku perusoletus että jos ei oo langanlaiha, täytyy olla vähintäänki kovaa vauhtia laihduttamassa, muuten on tietysti ihan masentunu eikä mitenkään voi olla onnellinen! tosi ärsyttävä ajattelutapa. :-D tottakai terveys yms ennenkaikkee eikä mikään hirvee ylipaino oo hyvästä mutta en silti ymmärrä, miksei itestään vois tykätä vaikka kiloja ois enemmän ku 50?! :-D

      sun kommentti oli aivan ihana ja piristi ehottomasti, kiitos siis siitä! ♥ tollanen kommentti kertoo kyllä susta sen verran että sunki täytyy olla tosi mahtava! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...