lauantai 11. elokuuta 2012

different kind of weekend festival

moikka! muistatteko ku viime viikonloppuna kirjottelin että meillä ois lähtö taas siihen kesän kenties odotetuimpaan viikonloppuun eli siis Kompaan. taisin jo siihenki postaukseen linkata tän joskus kirjottelemani postauksen siitä, mikä juttu tää kompa oikein on, mutta tästä pääsette siis lukeen kompan perimmäisen idean, mikäli kiinnostaa. :-) lyhyesti sanottuna kompa on siis ystäväperheiden yhteenkokoontuminen joka kesä yhtenä viikonloppuna. pointtina on viettää aikaa yhdessä ihanien ystävien kesken, kisailla meiän "kesäolympialaiset", nauraa ja laulaa ihan liikaa ja syödä hyvin! tää kaikki toteutu taas tänäkin vuonna, mutta voisin toteuttaa tän postauksen tälläi ranskalaisilla viivoilla, kuten viime vuonnaki. varotan, tässä on aikamoisesti kuvia, ei ehkä ihan kauniimmasta päästä, mutta mun oli pakko vähä karsia ku en viittiny kauheesti noitten meiän "vanhuksien" naamoja tänne törkkäillä, enkä nuorisostakaa iha mitä vaan kuvia heitellä. tosiaan suurin osa kuvista oli julkasukelvottomia, mutta toivottavasti näistä välittyy ees jollain lailla se meiän ihana fiilis. Vilma (klik!) on kyllä yleensä kauheen hyvä tossa fiiliksen välittämisessä sen kuvissa, niin mun mielestä näissäki.

Kompassa 2012, me siis mm:

lellittiin meiän ihania koiria, mustaa ja valkosta!

k1


naurettiin ihan älyttömästi

k4


hengailtiin

vahdittiin rosvopaisti kuoppaa ja siellä palavaa tulta!

k24


syötiin hyvin, sitte lopulta. :-D rosvopaistin kuopanvahtijat (mm. siis minä) ei ilmeisesti ollu ollu ihan tarpeeks hereillä, ku lihat ei ollu heti ihan kypsiä, mutta kyllä niistäki sitte herkkuja saatiin, jopa Rambolle. :-D

juotiin....

k3

miten mä voinki näyttää noin kulmakarvattomalta ja ripsettömältä... :-D
 
k5


naksauteltiin toistemme selkiä (:-D) ja temppuiltiin muuten vaan mm. testailemalla kuka meistä on notkein!

k2


yritin naksauttaa Rampsan selkää :-D

 
tutustuttiin meiän uusiin kompajäseniin, eli siis nuorison kumppaneihin, joita oli tällä kertaa mukana jo kolme, kaks uutta ja yks jo aiemmin vieraillu.

k6


tähän uuteen jäseneen mä jotenki iskin silmäni ja koitin tutustua erittäin hyvin, kyl mä vähä onnistuin :-)

 
katteltiin olympialaisia :-D sunnuntaina tuijoteltiin läpi lähes koko naisten maraton!

jaettiin rakkautta toisillemme, vakavissaan puhuen ihan vaan omille puolisoillemme, vaikka läppä lensi muustaki. :-D

k7


nuoret parit..
 
k23


..ja vielä nuoremmat parit! tähän ois pitäny saada vielä kuva Vallusta ja morsiosta ni ois ollu viä nuorimmatki kuvissa :-D

 
jännitettiin kisojen voittajia!

k8


iloittiin voitoista ja kuten ilmeistä pystytte päätteleen niin ihan toden teolla iloittiinki. :-D

k9


ehkä kaunein kuva mitä musta on ikinä otettu... mutta minkäs sille voi ku innostuu! :-D voitin jo toista kertaa jei :-)

 
k10


k11

like father like daughter, ehkä musta tulee samanlainen voittohai ku meiän iskä! :-) saatiin ekaa kertaa kummatki, sekä miesten että naisten pokaalit meiän perheeseen jee!

 

juotiin perinteisesti voiton kunniaks!

k12


..ja tietysti myös hypättiin voiton kunniaks.

k21

k22


saunottiin ja uitiin.

nautittiin "taidenäyttelystä" :-D

k18

k19


laulettiin, tanssittiin ja juhlittiin ihan liikaa ja ihan liian myöhään!

otettiin perinteinen yhteiskuva

k20


yhteenvetona täytyy tietysti sanoo että viikonloppu oli ihan supermahtava ja oon niin ilonen että Ramillakin oli kivaa tuolla, eikä se säikähtäny sitä Kompan ihan kreisiä menoo. :-D myös kompalaiset tykkäs tottakai Ramista, ja niiden mielestä se on nyt täysin todistettu että tää tyttö on rakastunu, koska heräsin Rambon puolesta sen kuopan vahtivuorolle kello 9.30 aamulla, yleensä täysin uskomaton näky Kompassa. :-D mutta oikeessa ovat! mutta tosiaan Kompa oli mahtava kuten aina ennenki, kiitokset kaikille ja onneks nähään pian! ♥ teillä tuskin on hirveesti kommentoitavaa tähän postaukseen, mutta toivottavasti tää oli edes lukemisen arvonen. :-D nyt suuntaan tosiaan viettään iltaa tyttöjen ja niiden poikien kanssa (omani ollessa estynyt byhyy :-( ) pitäkää teki hauska lauantai, niin teen toivottavasti minäkin! :-) heippa ihanat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...