torstai 13. syyskuuta 2012

i'm back on track !

moikka kaikki ihanat niiiiiin pitkästä aikaa! nyt ku alan laskeskeleen niin eihän siitä oo ku kaks viikkoo ku oon viimeks postannu, mutta mulle se tuntuu ainaki kuukauden tauolta. :-D anteeks etten varotellu tästä blogihiljasuudesta mitään, mutta ku en itekkää osannu aavistaa tätä kammottavaa kiireen ja hälinän määrää mikä tässä on vallinnu viimesen pari viikkoo. sanoin jo viime viikon alussa et jos tästä viikosta selviän niin selviän mistä vaan, sen verran lähellä oli burnout vetäessä semmosia 10 tuntisia koulu + työpäiviä ja yrittäessä vielä pysyä kaikissa koulutehtävissä deadlineissa ja ylläpitäessä sosiaalista elämää.. enkös sitte hienosti saanu tähän päälle vielä tän tappavan syysflunssan nii kyllä kuulkaa elämä hymyili.. not :-D mutta nyt mennään jo voiton puolella ja ens viikko vaikuttaa ainaki näin etukäteen katottuna huomattavasti helpommalta ku tää viikko, mutta eiköhän sieltäki vielä muutama muuttuja putkahda! yritän kuitenki selviytyä vähä paremmin ja olla polttamatta itteeni loppuun, päätin jossain kohtaa tällä viikolla et ku mulla on hoidetttavana ihan elämän tän hetkinen ykkönen koulu, sekä työt ja kaikki koulutehtävät, en stressaa jos en ehdi kirjottaa joka päivä tai edes joka viikko, en haluu ajaa itteeni ihan loppuun jo lukuvuoden alussa, pomoni sanoin, sen ehtii hyvin hoitaa sitte keväälläki. :-D eli siis haluaisin kirjottaa vaikka joka päivä mutta aikaa ei vaan oo, joten onneks ootte niin ihania että ymmärrätte ja toivottavasti silti oottelette postauksia sillon ku niitä ehdin kirjotella ;) yks teistä jo ehtiki kysellä mun perään, ihanaa että ootte ootellu postauksia mutta ihanaa etten oo saanu yhtäkää "vittu mikset postaa lopetan lukemast asun blogia"-kommenttia, vaan Elinanki kommentti oli just sellanen ihana josta tuli oikein hyvä mieli että jee joku odottaa että postaan, sillä niin odotin määki! itseasiassa teitä on tullu muutama lisääki tässä "tauon" aikana, vitsi miten kivaa ja hui kuinka paljon ainaki mun mittakaavassa teitä lukijoita jo on! se mun sadan lukijan arvontaki on vähä jääny, mutta nyt mulla on kaikki tarvittavat palkinnot siihen ja lupaan hartaasti että se tulee ens viikon aikana! :-) lupaan muutenki tsempata ja kirjottaa mahollisimman usein, tästä kuitenkaan stressaamatta tai potematta huonoo omaatuntoo jos en oo ehtiny kirjottaa! kuulostaako hyvältä suunnitelmalta? :-)

alkulöpinät sikseen ja voisin koittaa vähän kartottaa teille että mitä kaikkee tässä on ehtiny tapahtua viime aikoina, pari aika isooki juttua on tapahtunu ja sitte huimasti niitä pienempiä, eli kasa kuulumisia luvassa, olkaa hyvät! viime postauksen jälkeen oon siis mm.

♥ hyvästelly Vilman eli lähettäny meiän vauvan maailmalle (kyynel)

kp3

onneks Vilmulilla on menny kaikki putkeen ja meiän vauva on ollu superin rohkee ja viihtyny Enkuissa hyvin :-))


♥ biltsutellu koulukavereiden kanssa pariinki otteeseen ja hengaillu muutenki

kp6


kauheen kaunis mä oon ku selitän, mutta vitsi toi oli ihana ilta koulutytyjen kanssa! :-) 

kp4


kp12

meiän piti käydä muutaman tytön porukalla kiinalaisessa syömässä, jotenki päädyttiin sen jälkeen istuun 2H+K :-D

♥ tursastellu tursajaisissa (fuksiaisissa) oltiin maailman söpöimpiä vauvoja (kuka arvas että tottakai kätilöiden on saatava pukeutua vauvoiks :-D)

kp9

me ei oikeesti olla noin urpon näkösiä, meiän luokka on todellisuudessa täynnä kaunottaria :-)

♥ pukeutunu jos jonkinmoisiin asuihin ja kuvaillu niitä ihan liian vähän

kp1


kp2



♥ kuvaillu muutenki ihan liian vähän

♥ ollu maailman kiireisin ja ajautunu melkein burn outtiin

♥ tehny ihan tuhottomasti koulujuttuja (ja vähintää saman verran on tekemättä)

kp10


kp19


vihdoin oon päässy käyttään tota Ramin mulle Egyptistä ostamaa hiirtä, ku koulujuttuja en jaksa tehä tolla koneen omalla hiirellä jota normaalisti käytän!

♥ yrittäny elättää itteeni ton kaiken koulun ohella tekemällä töitä Batteryn voimalla

kp16


rakastuin tohon sokerittomaan Batteryyn ku oon lakannu juomasta limsaa arkena.... yritän olla koukuttumatta nyt sit tohon, toi ei varmaa ois kauheesti parempi ku Cocis :-D

♥ juhlistanu Ramin kanssa meiän toista vuosipäivää!

kp14


kp13

käytiin syömässä ihan loistavaa (ja suhteellisen kallista....) pihviä ja muita ihania lisukkeita Stefan's Steakhousessa Kehräsaaressa. :-) kai sitä juhlan kunniaks voi vähän törsätä vaikka opiskelija onkin! sain myös vuosipäivälahjaks ihanan ihanan ihanan turkoosin Warpin onepiecen, ai että rakastan sitä ja miten Rami luki mun ajatukset ku en ollu ees ehtiny puhuun kuinka himoitsen sellasta :-D

♥ nähny Hellaa muutamaanki otteeseen, tietysti myös Sarkkua ja Lauraa ja tulipahan viime viikonloppuna nähtyä pitkästä pitkästä aikaa meiän Keuruun vahvistusta Alliaki :-) en tiä miten oisin selviytyny tästäkää kaikesta ilman mun maailman parhaimpia ystäviä, onneks ootte olemassa!

♥ nähny myös pitkästä aikaa yhtä vanhaa yläastekaveria, vitsi oli kivaa :-)

kp11


♥ stressannu aikalailla

♥ viettäny ihania tupareita ihaninen ihmisten kanssa Espoossa

kp17

kp18

kp8


muuttanu omaan asuntoon Tampereen keskustaan !!!!!! vitsi tuntuu ihanalta viimein kertoo tästä teillekki :-D oon oottanu ehkä eniten siks että pääsen ja ehdin postaan että halusin kertoo tästä suuresta elämänmuutoksesta! sain siis opiskelijakämpän, jos tätä ees kämpäks voi kutsua, tää on enemmänki pesä, pieni 19,5 neliön kolonen, mutta just sopiva mulle ja tää on vaan mun, ai että! :-)) oon niiiiiiiin onnellinen tästä! tähän mennessä kaikki on sujunu loistavasti ja oon nukkunu yhen yön jo aivan yksin täällä. muuttaminen on vielä vähän vaiheessa, toisin sanoen mulla on täällä sänky ja yks kaappi... mutta hyvä tästä tulee ja tää tuntuu nyt jo niin kodilta! huomenna mennään äitin kanssa Ikeaan ja sit ku saan asunnon kuntoon saatte ehottomasti asuntopostauksen. jeejeejee!

kp15

ainaki loistavat näkymät mulla on jos ei muuta, noi auringonlaskut on ihan kivoja!

semmosia isoja ja pieniä juttuja mulle on siis tapahtunu noin niinku erittäin tiivistetysti tässä kahen viikon aikana. :-) mä tiedän että en voi enää postailla läheskään joka päivä, koska mulla on niin kauhee kiire jo koulun ja töiden kanssa, mutta lupaan nyt vaan repiä jostain sitä aikaa vaikka väkisin ettei tälläsiä parin viikon taukoja pääsis enää tuleen! mutta tää on sellanen homma josta en aio stressata, sitä stressiä riittää jo muutenki, joten toivottavasti te ymmärrätte (ja ymmärrättehän te ku ootte maailman parhaita lukijoita) jos musta ei joka päivä eikä ees välttämättä ihan joka viikko kuulu, uskokaa ku sanon että se ärsyttää mua enemmän ku teitä, mutta tälle tilanteeelle nyt ei vaan voi mitään. :-( toivottavasti kaikki lähtee nyt lutviutuun ja saan postausrytmin ees jotenki kohilleen, niin kova ikävä mulla on nimittäin tätä hommaa ollu! ja toivottavasti tää postaus nyt ees vähän korvas tota taukoo, vaikkei tässä liikaa tekstiä ollukkaa, mutta ainaki paljon asiaa :-D

nyt mun täytyy väsätä vähä illallista itelleni ja käydä sitte unten maille, huomenna on pitkä päivä joka alkaa tentillä........... jänskättää eka AMK-tentti iha hirmusesti, vaikka sen pitäs olla jotain ihan peruskauraa ja kaikki vaan hokee kuinka helppo se tulee oleen, musta tuntuu että oon silti ihan pihalla enkä edes pääse läpi. :-( pitäkää mulle peukkuja! en lupaa mitään koska tuun taas kirjotteleen mutta teen sen heti kun vaan ehdin, ihanaa viikonloppua rakkaat ja ootte kyllä kivoja ku tajuutte! :-) ♥ mutta hei kertokaas teki mitä teille kuuluu? mitä on tapahtunu viimesen parin viikon aikana ja sillee? :-) palaillaan heippa hei!

kp5

kp7

22 kommenttia:

  1. Eikä, tuo tursaskuva on ihan super!! Ihania vauvoja. Sun pinkki mekko on ihan täydellinen.

    Niin ja täälläkin koulu teettää hommia, jotenkin tuntuu että on naimisissa sen koulun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah joo me oltiin kyllä niiiiin sööttejä! :-D tuttipullot, tutit, potkupuvut ja kaikki! ja mä tykkään tosta pinkistä mekosta kans kauheesti, mutta se on pikkusen iso tosta tissien alapuolelta :-( pitäis ehkä pyytää jos äiti ottais siitä vähä sisään!

      jooo..... siis sama täällä, tsemppiä kouluun ihan hirveesti! :-)

      Poista
  2. Veera ihana toi viimeinen kuva, vaaauuu!♥ Heti facebookkiin! Niin upee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kiitos kiitos! ♥ facebookkiinha se meni, kiitos sun ;-)

      Poista
  3. haha samaistun tohon sun kiireeseen, nimimerkillä oon kohta vuoden käyny koulun ohella töissä ja reeneissä ja vielä olis se sosiaalinen elämä, hyvästi vapaa-aika :D kun mitää noista ei voi jättää poiskaan! ja täälä kans toinen batteryaddikti, mulle suositeltiin kofeiinitabletteja mut ne ei auta yhtään, älä osta! kiva lukee sun juttuja pitkästä aikaa ja onnee uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo siis niinpä!! ihan paskaaaaaa :-D tunnit ei riitä vuorokaudessa vaikka kuinka vähä nukkuis! mäki oon täs taas viimeset pari viikkoo vetäny arkiviikon niillä 5h per yö unilla ja sit viikonloppuna semmosia 12 tunnin unia :-D ja kahvia kuluu enemmän ku laki sallii ja battery ja myös koffutabletit on kavereita :-D kyl ne toimii ku niitä tarpeeks napsii!!

      ja jee kiva että oli kiva lueskella :-) voisin alkaakki kirjottaa uutta postausta ku kauhee himo ollu koko viikon päästä kirjottaa mut ei vaa oo kerenny :-( kiiitos paljon, ja samat sanat ;) vitsi se sun kämppä on kiva niistä kuvista päätellen!!

      Poista
  4. Puhuko sä hyvon ruotsii ku on blogin nimi ruotsiks? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha en tosiaankaan :-D oikein ihrvittää jo valmiiks ku ens syksynä pitäs istua ruotsin kursseilla taas! mutta tykkään kyllä ruotsista ja ruotsin kielestä tosi paljon :-) varsinki lukiossa olin suuri fani vaikka vaan M kirjotinki, nii siks tein blogin nimen yms ruotsiks :-)

      Poista
  5. Ihana kun postasit, tosi kivasti tehty postaus! Huomaa, että sulla tosiaan on ollu ihan hirmusesti kaikkee... Tsemppiä kiireisiin ja koulujuttuihin! :(

    Ps. Ja onnea omaan kotiin!!! En voinu olla kuolaamatta noita sanomalehtitapetteja (?)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiva että tykkäsit! :-) tälläset kokoelmapostaukset on käteviä tehä ku on ollu pitkään postaamatta, jotain tän tapasta joutuu varmaan kirjottelee tänäki viikonloppuna mutta onneks tälläsistä ilmeisesti tykätään :-) ja joo siis tää homma ei tunnu ikinä loppuvan ku koko ajan tule vaa lisää ja lisää juttuja.. mut ehkä tää tästä ku saa sen kunnon rutiinin tähän :-) kiitos tsempeistä! ♥

      ps. kiitos paljon!! :-) valitettavati noi sanomalehtitapetit ei oo mun :-( ne on sieltä tupareista missä oltiin, mulla on tollaset ihan rumat kellertävät lasikuitutapetti opiskelijäkämppäseinät :-D mut aattelin piristää niitä kunnon kuvakollaaseilla ni eiköhä niistäki ihan kivat tuu :-)

      Poista
  6. ihana postaus, oli kiva kuulla kuulumisia! Ja kämppä postausta odotellessa.. :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiva kuulla että tykkäsit :-) ja jooo vitsi mäki ootan et ehin ja saan aikaseks laittaa kaiken kuntoon täällä et pääsen kuvailee tätä teille! :-) kattellaa vaa kauanko siihenki taas menee tän kaiken keskellä mutta kyllä se sieltä tulee ;-)

      Poista
  7. ihana toi punapöksy-asu, i love it !!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noi on itseasiassa pinkit housut toi kuva vaan vääristää jotenki, mutta anyway se on kyllä kiva asu :-) harvoja asuja joita oon käyttäny monta monta kertaa ku se on vaa nii kiva! :-) kiitos :-)

      Poista
  8. Jee superkivaa, että oot back in business! En lue mitään blogeja bloggerin kautta niin kävin vaa joka päivä kattomassa et oisko uutta postausta, onneksi nyt vihdoin ja viel näin kiva :-) Onnea uudesta asunnosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä olen, vaikka taas kokonainen viikko vierähtäny postaamatta :-( valitettavasti tää kiire on vaa jotai iha käsittämätöntä mutta parhaani yritän ku haluisin postailla koko ajan kaikkee :-D kiitos paljon onnitteluista! :)

      Poista
  9. Oot niin herttasen olonen tytsky et oksat poies! :-) Glad to have you back ;) Ymmärrän kyl syyn hiljasuuteen! Sullahan on ollut hiiiirmuisesti hommaa. Kerkesin jo miettii et eikai mitä pahaa oo sattunut(:D), mutta onneksi ei :) Ja onnea kämpästä! Kiva kuulla et se on mieleinen ja oot innoissas. Tää postaus oli enemmän ku superr! Ihanaa ku jaksat aina nähdä vaivaa ja tehdä kaiken perusteellisesti. Musta on kiva lukee pitkiä tekstejä ku oot vaa nii oma itses. Aikamoista suitsusta nyt, mutta oot sen ansainnut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihana kuulla! :-) jooo tätä hommaa on vähä liiaks, ei meinaa vuorokaudessa tunnit riittää vaikka nukunki vaan sitä viitta tuntia :-D kiitos onnitteluista, tää on kyl tosi kiva ja on se vaan ihana asua yksin!

      ja voii ihana kulla että tykkäsit vaikka tää oliki tälläne kokoelma postaus mut tälläsiä täytyy ny vähä tehä välillä ku ei kerkee joka päivä eriksee postailla :-D nyt viikonloppuna koitan pukata taas pari postausta tänne ku ois vähä enemmän aikaa :-) mutta ihania kehuja, kiitos ihan hirveesti, tollaset piristää aina niin paljon! :-)))

      Poista
  10. Ihana et oot back, tääl on ainaki odotettu sun postauksia! :) ihania kuvia ja kiva kuulla sun kuulumisia, oon melkee päivittäin käyny kattomas et ooks postannu jos toi blogger oliski ollu vääräs eikä päivittäny niit uusimpii haha :D

    Ja ymmärrän täysin noi sun kiireet, muistan sillon 1. vuonna ku ei oikeestaa ehtiny muuta tekemään ku nukkumaan syömään ja tekemään tehtävii vaiks tosiaan tein ne tehtävät viel niin kevyesti ku mahdollist :D se meni jo vähän yli ku ei kavereitakaan ehtiny nähdä tai urheilemaan mut minkäs teit! Nythän mul on onneks se välivuosi ni ei tarvii miettii tollasii ja alanvaihto edes :)

    Niin ja onnee uuteen kotiin! :) tulipas romaani taas :D

    VastaaPoista
  11. Ihana et oot back, tääl on ainaki odotettu sun postauksia :) ja ihania kuvia, kiva kuulla sun kuulumisia! Oon oikeestaa päivittäin käyny kattoos onks sult tullu uusia postauksia jos toi blogger ei ois jostai syyst päivittäny niit uusimpii haha :D

    Ja ymmärrän täysin noi sun kiirees! Muistan ku 1. vuonna yliopistos oli niin raskast et oikeestaa vaan söin nukuin ja tein niit hiton tehtävii :D ja tosiaan vaiks tein ne tehtävät nii kevyesti ku mahdollist ni en ehtiny näkemään kavereit tai ees urheilemaan, meni jo vähä sairaaks se meno... Mut onneks on nyt se välivuosi ja alanvaihdos edes! :)

    Nii ja onnee uuteen kotiin! :)

    VastaaPoista
  12. Oho tulipa ainaki kahteen kertaan, en ollu varma et meniks toi eka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mun ei pitäny hyväksyä ku toi toinen ku tajusin et vaihngos olit laittanu kaks kertaa mut painoin vahingossa julkaise ku piti laittaa poista :-D mutta siis ihanaa että mun postauksia on ooteltu, se on aina niin kiva kuulla :-) kauheeta ku taas viikko vierähtäny ohi ihan postailematta mutta kyllä mä vielä tästä tahdista saan kiinni ku tää muu arki vähä helpottas! :-)

      no oikeesti tota aika samaa mulla on! syömistä, nukkumista, koulua, koulujuttujen tekemistä ja töitä ja sit ramia :-D ja vielä pitäs ehtiä tyttöjäki nähä! onneks tähän asti vielä aina jostai raosta löytyny sitä aikaa, mutta kyllä huomaa että tosta opiskelusta kärsii sit ne kaikki elämän muut osa-alueet, mut kyl se palkitseeki! :-) ja pakko vaan laittaa nyt koulu edelle. ja kiitos paljon onnitteluista, on tää vaan kiva asua yksin :-))

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...