torstai 27. syyskuuta 2012

it's nine o'clock on a saturday

moikka kamut, miten menee? :-) mulle alkaa pikkuhiljaa kuulua jo parempaa (aion tänään olla tekemättä koulujuttuja ja yritän aktiivisesti ignorata ton pienen äänen takaraivossa joka muistuttaa pbl-esseestä ja tutustumispäivä-esseestä..) alkuviikko oli ihan tuhotonta haipakkaa ja mm. maanantai meni aivan päin pyllykkää (aiheesta lisää päivä kuvina-postauksessa jonka toivottavasti saan aikaseks tässä joku päivä!) eikä tiistaissakaa ollu kehumista ku istuin neljä tuntia lukemassa (ja repimässä hiuksia päästäni saadessani pari itkupotkuraivaria ja muutaman hermoromahdusahdistuspaniikkikohtauksen) anatomian ja fysiologian tenttiin, joka oli loppujen lopuks ihan naurettavan helppo koska siinä kyseltii lähinnä niitä luita ja lihaksia ja luiden osia suomeks ja latinaks ja niiden oli paikkoja, osasin ne! :-)

eli tosiaan vatsahaavan partaalla ollaan oltu, mutta eilinen oli jo huomattavasti mukavempi, mutta siitäki lisää myöhemmin, nyt aattelin jaaritella taas lauantaista ennen ku toi seuraava viikonloppu tuolta pukkaa päälle. :-D toivottavasti teitä ei ihan liikaa häiritse et näissä päivissä mennää täällä blogin puolella vähä jäljessä, tää on välttämätön paha tän kiireen keskellä ja ite en jotenki koe et se haittais kauheesti, ku eikö pointti oo se mitä oon tehny, ei se kai muuta sitä mitenkää että oonko tehny sen lauantaina vai keskiviikkona, vai? toivottavasti ketään ei häiritse tää liikaa, toki mä mieluummin kirjottaisin jokaisesta päivästä sen päätteeks, mut tässä elämäntilanteessa se nyt ei vaan oo mahollista, joten täytyy kestää. :-(

nyt kuitenki siihen mun lauantai-iltaani! puhuinki siinä videopostauksessa, että meiän oli alunperin tarkotus Rambon kanssa väsäillä viikonlopun kunniaks täällä mun luona jotain vähä fiinimpää ruokaa (sisäfilettä, ah!) mutta tyhmiä ku oltiin, ei tajuttu että on lauantai ja kaikki varteenotettavat pihvilihakaupat sulkeutuu jo kuudelta. näin ollen meiän täyty keksiä jotain muuta ja päätettiin että kalliiks ois ruuat tullu joka tapauksessa, joten yhtä hyvin voidaan tuhlata ne rahat syömällä ulkona. :-D ei oltu pitkiin pitkiin aikoihin käyty meiän iänikuisessa lemppari- ja kantapaikassa Pancho Villassa, ja kummatki oli sinne jo tovin hinoinnu, joten sinnehän me sit käpytettiin mahat kuopalla kurnien! ite olin liikkeellä tälläsessä asussa:


sa2

päälle pääsi heti uutukainen pitsitoppi (joka jostain syystä näyttää kuvissa kauheen hailun väriseltä vaikka todellisuudessa se on ihanan kirkas!) ja myöskin suht tuore valkonen bleiseri jota oon kauan kaipaillu! :-) en omista noita perusKristeneitä vaaleempia farkkuja, joten täyty tyytyä niihin ja ihan kivaltahan ne näyttiki! ite tykkäsin siis tästä asusta kovastikki, mutta mitäs mieltä te ootte? 
  • bleiseri H&M
  • toppi Gina Tricot
  • farkut Gina Tricot
 

me osotettiin taas meiän kanta-asiakkuus jättämällä turhat listojen tutkailut pois (kuvailin ne teille iha vaa rekvisiitaks vaikka täällä blogissa on tainnu näkyä iha laittoman monta tollasta samantyylistä kuvaa.. :-D) ja tilaamalla ruuat heti kättelyssä! Ramin valinta oli perinteisesti chiliburgeru ja mulla valkosipuli, oi nam. ruoka oli tietysti yhtä hyvää ku aina ennenki ja samaa sai sanoo tottakai myös seurasta ;-) istuskeltiinki ruokiemme äärellä hyvä tovi ennen ku lähettii mäkkärin Sundae-jälkkäreiden siivitteleminä mun luo.

sa7

sa6

sa4

sa5

tää kuva on jotenki ihan kauheen outo! :-D hyvin oon tota parempaa puoliskooni kouluttanu, mut vielä on ilmeisesti tekemistä asian kanssa, sillä vikahan ei voi olla mallissa, eihän? ;-) 

 
loppuillan tiivistäisinki tähän kuvaan:

sa1

kattokaa miten söpön väriset mun jalat on mun uudessa "onepiecessä" tuitui Vetu-vaavi!

 
katteltiin Yllästä! :-D Rampsahan oli viime vuonna yhteensä sen vajaa pari kuukautta Ylläksellä pizzakokkina ja oli hauska sattuma että toi Subin uus tosi-tv on kuvattu just niihin aikoihin ja siellä pyörii Ramin kavereita ja tuttuja pilvin pimein, herra ite ei valitettavasti oo päässy ruutuun. :-( mutta jotenki tota ohjelmaa oli hauska kattoo ku sai samalla kuulla Ramilta semmosta backstage-tietoo noista tyypeistä haha!

lauantai-ilta oli kyllä ihanan rentouttava rankan viikon päätteeks, jotain samantyylistä tänäki lauantaina kiitos! jos vaikka tällä kertaa onnistais niiden pihvien kanssa ku viime viikonloppunen avaamaton punkkuki oottelee jääkaapissa ;-) huomenna mun pitäs vielä selvitä siitä toisesta harjottelupäivästä, luonnotontahan se on herätä ku kellon näyttämä aika alkaa vitosella ja sit painaa töitä kaheksan tuntia, varsinki ku tälläKIN viikolla toi keskimääränen uni-aika on ollu lähmpänä nollaa ku kymmentä.. no ehkä siitä jotenki selviää ja onpahan sit ilta aikaa rentoutua vääntää koulujuttuja. :-D kyllä tää vielä tästä, mä palailen sen päivä kuvina-postauksen kanssa mahdollisimman pian ja yritän ehtiä vastaileen teiän kommentteihin joita ootte niin ihanasti laittanu taas aimoannoksen. :-) nyt rupeen laittaan ruokaa mun raskaan työn raatajalle jonka pitäs pikapuoliin saapua, heippa hei ja ihanaa loppuviikko kaikille ja voimia! :-) ♥

sa8

8 kommenttia:

  1. Relax älä vielä vedä ittees burnoutii!!:) ja ihana toppi taas:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. parhaani yritän! :-) se on vaa helpommin sanottu ku tehty, kuvittelin aina että mikään ei vois olla stressaavampaa ku kirjotukset sillo aikoinaan mutta tää ylittää ne noin 100-0 ja sit vielä kaikki muu elämä siihen päälle ni saa kyllä todella tehä töitä ton burnoutin välttämiseks :-D mutta ehkä se tästä vielä helpottaa! ;) ja toi on kyllä täydellinen, kiitän Ginaa :-))

      Poista
  2. Millä todennäkösyydellä susta lapsena on kuva meijän psykologian kirjassa?? On siis niin paljon samaa näköä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahhah eikä :-D uskoisin valitettavasti että todennäkösyys on hyvin pieni, pitää varmistaa asia äitiltä! :-D mikä kirja teillä on? meillä oli se joku maailman tylsin psykologian perusteet tai jotain muuta yhtä mielikuvtuksetonta, siinä oli kansikuvana aina jotai maisemakuvia! sieltä en ainakaa bonganu itteeni vaikka ne kirjat tli kahlattua iha liian monta kertaa läpi kirjotuksia varten :-D

      Poista
    2. voi ei petyin syvästi, luulin jo selvittäneeni sun suurimman salaisuutes :D no ainakin tiedät että lukion psykologian Mielen maailma 2 Kehityspsykologia sivulla 96 on sun kaksoisolento XD

      Poista
    3. eiku hei just se mielen maailma kirja meilläki oli! :-D mut voi hitsi, ei se kyllä voi olla mä, koska luin just sen kehityspsykan tosi hyvin kirjotuksii ku se oli niin kiinnostava, ni oisin kyl varmasti bongannu itteni sieltä haha :-D pitää kyllä päästä tarkistaan asia, että näyttääkö se lapsonen siellä multa!

      Poista
  3. Tuo sun pitsitoppi on ihan täydellinen!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä ihana! :-) kiitokset Gina Tricotille taas kerran haha :-D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...