perjantai 24. elokuuta 2012

back to summer paradise with you

EDIT: HUOM! unohdin aiemmin  mainita, mutta ehkä arvasitteki, että en oo ite näpsiny näitä kuvia, suurin osa kuvista siis by rakas siskoni Vilma !  kehuja saa välittää myös suoraan sinne ja jos haluatte lisää upeita kuvia painakaa linkkiä! :-)

moi! vihdoin ja viimein yli kuukausi reissun jälkeen pääsen kirjotteleen juttuja Turkista! kuvia tuolta reissusta oli sellanen 2000, eli ymmärrätte varmaan että koska oon purkanu ja muokkaillu niitä tässä pikkuhiljaa ja saanu tiivistettyä ne n. 70, on mulla kestäny jo siinä oma aikansa. lisäks oon miettiny viimeset kolme viikkoo pääni puhki ja kyselly teiltä, että miten kummassa toteutan nää postaukset ku en todellakaan ala kertoon jokaisesta päivästä erikseen, koska monet meiän päivistä oli tosi samanlaisia, silti haluisin laittaa paljon kuvia monilta eri päiviltä (mulla on ihan hirveesti kuvia musta itestäni, että varautukaa tuijotteleen mun naamaa paljon) ja kertookki vähä jotain ja tietysti esitellä päivän asuja! noh, kellään muullakaan ei ilmeisesti ollu mitään hajua miten nää ois paras toteuttaa ku keltään ei oo asiaan juuta eikä jaata kuulunu, enkä mäkää päässy mihinkää tulokseen, joten nää tulee nyt sitte ihan vaan jotenki sekalaisesti, teen ensin postauksen jossa kerron meiän "tavallisesta" päivästä Turkin lomalla (uskokaa tai älkää me onnistuttiin jo kahessa viikossa kehittään rutiinit itellemme, kuinka tylsä perhe ollaankaan? :-D) sitte teen ainaki yhen postauksen meiän Alanyan reissuista ja yhen grillijuhlista joissa käytiin pari kertaa, sitte teen kuvapostauksen mun ja Vilman "kuvauksista" joita järkättiin tuolla kahet, koska ne kuvat on hienoja, Vilma on taitava! (ihanaa ku ite oon tällänen linssilude niin on aika kiva ku siskona on tollanen valokuvaaja joka haluaa kuvata mua ihan omasta tahdostaan haha :-D) näiden lisäks teen varmaan yhen ihan vaan kuvapostauksen meiän vedenalaisista kuvista joita kuvattiin siis meiän pokkarilla ja siihen ostetulla vedenkestävällä pussukalla. sit pitäs viä keksiä että mihin väliin työnnän niitä asukuvia, ehkä heittelen niitä vaa tänne johki väleihin. :-D eli siis yhteensä viis postausta luvassa ja näistä ehottomasti pisin tulee varmaan oleen tää ensimmäinen, jossa tulee oleen miljoona kuvaa meiän päivistä ja mahdollisimman vähän selostusta siitä mitä tehtiin! toivottavasti tälläset postaukset nyt kelpaa, nyt asiaan.

meiän peruspäivänä Turkissa me siis:

herättiin aikasin (harvinaista meiän perheelle, mutta eihän lomamatkoilla malta nukkua pitkään!)

♥ syötiin herkullista aamiaista (tuolla oli niin ihania tuoreita hedelmiä ja meiän asunnossa oli sellanen appelsiinimehunpuristin jolla puristettiin monena  aamuna appelsiinimehua!)


t17

t18


♥ nautittiin auringosta ihanan isolla uima-altaalla (auringonottotunnit meni ku hujauksessa kirjoja lukiessa, joista muuten ajattelin tehä postauksen jossai vaiheessa! välillä auringottaminen oli kuitenki aikamoista tuskaa koska kosteus oli tuolla varmaan joku 80 % ja lämpöasteita oli lähemmäs 40 joka päivä...)


t19

t20

t21

t25


t30



♥  uiskenneltiin, lilluttiin uimapatjalla, laskettiin vesiliukumäistä jotka oli ihan huippuja!


t15

t29

t66


♥ syötiin lounasta joko allasbaarissa tai meiän asunnolla iskän kokatessa

♥ vaihtoehtosesti käytiin päivällä esimerkiks markkinoilla (markkinoilla oli ihan sairaan kuuma ja sinne meinas tukehtua, mut pakko siellä oli silti kaks kertaa käydä ku siellä oli paljon kaikkia kivoja juttuja ihan naurettavan halpaan hintaan :-))

t43


♥ laittauduttiin


t3

t10


♥ napsittiin asukuvat millon missäki


asut6


asut5

asut9



♥ katottiin joko auringonlasku asunnolla tai lähettiin 19.00 shuttle busilla Mahmutlarin keskustaan pyöriin (toi meiän vuokraama asunto sijaitsi siis Mahmutlarin kaupungissa, mutta aika korkeella vuorilla, mutta sieltä pääsi helposti ilmasella bussilla alas kaupunkiin ja takas tultiin yleensä taksilla joka makso semmosen 5-7 euroo.)


t16

t42

t51

söpö perhekuva jonka Vilmuli voi vaikka raahata mukanaan Enkkuihin ja kyylätä meitä :-D

t27

shuttle bus.

t40

joku noista parvekkeista oli meiän! 

t41


♥ pyörittiin keskustassa 


t22


t23

t52

t53

t54


tossa kahvilassa istu joku mies ihan lugnisti koiransa ja papukaijansa kanssa... :-D 

♥ käytiin ehkä drinksuilla ennen ruokaa

t13



♥ käytiin syömässä (mä en tykänny edelleenkää turkkilaisesta ruuasta ja ravintolat oli aika keskinkertasia.. osu meille hyviäki ruokapaikkoja, mutta suurin osa oli aika peruskauraa, enkä todellakaan lähtis Turkkiin ruuan perässä, niinku Kreikkaan voisin ihan hyvin lähtee!)

t11

t24



♥ käytiin ehkä jätskillä (pari kertaa löydettiin ihanat jätskiannospaikat nam :-))

t28


t49



♥ illan päätteeks kurvattiin taksilla takas asunnolle ja istuskeltiin parveekkeella vaan hengaillen ja jutellen koko perhe, loman parasta antia sanon mä :-)    


t14

sellasia oli siis meiän normaalit päivät Turkin lomalla. :-) toki noihin oli poikkeuksiaki ja seuraavaks kirjottelen varmaan joko niistä grillibiltsuista joita tuolla Holiday Villagessa oli kahet sillä aikaa ku me siellä oltiin, tai sitte meiän kahesta reissusta Alanyan keskustaan. :-) nyt oon ainaki päässy alkuun näissä ja mulla on jo joku suunnitelma, joten lupaan ettette joudu oottaan seuraavaa Turkkipostausta kuukautta :-D

18 kommenttia:

  1. Oltiin kans poikaystävän kanssa Mahmutlarissa vuos sitten ja olipas kiva nähdä tuttuja kuvia ;D Ruoka ei tosiaan ollut munkaan makuun, kauheesti jotain ihme pataruokia jne.. Tilasin aina turvallisesti kananugetteja, hampurilaista tai pastaa jos vain mahdollista :D Ja hitsi sä oot niin hyvännäköisenä aina noissa asukuvissa!! Aina jaksat panostaa noihin asuihin ja se on hyvä, kiva kattella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii mitäs te Mahmutlarissa? Tai siis millasella reissulla olitte, ku musta tuntuu ettei sinne kauheesti semmosia perus pakettimatkoja tehä? :o joo mä en oikei tykänny hirveesti mistään sielä, itse turkkilaiset ruuat ei oikee uponnu ja mun mielestä monet ihan tavallisetki ruuat oli tosi huonosti tehty ja aina oli vähä jotai vikaa :-( parhaita oli meiän iskän tekemät ruuat ja meiän Holiday Villagen bbq juhlien ruuat! :-)

      Voi kiiitos paljon! Tykkään kyllä panostaa vaatteisiin oikeestaan aina ku oon menossa johki muuallekki ku kauppaan, mut en mäkää aina onnistu haha :-D mutta kiva kuulla et tykkäät kattella asuja! :-)

      Poista
    2. Poikaystävän perhetutuilla oli siellä sellanen lomaosake jonne päästiin viikoks asustelee pientä maksua vastaan! Oliki paljon mukavampi asua siellä ja käydä sitten muutenvaan turistirysä Alanyassa :D Joo hahhah sama meillä, että meijän ite tekemät ruuat voitti kaikki viikon ravintolareissut ihan mennen tullen!

      Poista
    3. noni mä aattelinki et se on varmaa ollu joku tollanen kans ku en oo ainakaa kuullu et mahmutlariin tehtäs pakettimatkoja ja siellä on muutenki molempina vuosina ku ollaa oltu, ollu hirveen vähä suomalaisia :-D mut heei, eihän se vaa sattunu olee toi Holiday Village tuolla vuorella tai sit joku Toros missä olitte? :-) me oltiin meinaa nyt tuolla HV ja viime kesänä Toros 1 siellä alhaalla aika keskustassa! ja joo oon ehdottomasti samaa mieltä et toi oli paaaaljon kivempaa olla tollasessa pikkupaikassa ja vaa kävästä Alanyassa, mulle toi kerta viikkoonki oli vähä liikaa, en ikinä lähtis Alanyaan lomalle, ihan kammottava turistirysä! :-D siellä kaikki mun kammottavat ennakkoluulot Turkista osottautu oikeiks, Mahmutlar sen sijaan oli aivan ihana :-)

      Poista
  2. Turkkilainen ruoka on maailman parhainta, pitää vaan tietää oikeat paikat missä syödä. ;)

    Ihanaa lähtee taas pian koko talveks Turkkiin! Lisäpostauksia odotellen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me syötiin tuolla sekä ihan perinteistä turkkilaista ruokaa että kaikkia perus pastoja ja muita, mut en kyllä tykänny kummistakaa juuri missään paikoissa :-( liharuuat oli aina kauheen mauttomia ja vaan uitettu jossai oksettavissa kastikkeissa, salaatit oli jotenki tosi outoja aina ja pastat oli joko ylisuolasia tai mauttomia ja aina jossai kermakastikkeessa :-( ei ollu mun makuun, mutta makuasiahan ruuat aina on, toiset inhoo kreikkalaista ruokaa ja mä taas rakastan sitä :-D

      Mut voi varmaa kiva päästä lämpöön talveks! :-) lisää postauksia tulee kyllä iha heti ku aikaa taas ois :-D haluisin itekki päästä jo tekee niitä!

      Poista
  3. Mitä aurinkopuuteria tai vastaavaa käytät? Se näyttää ihanalta sun kasvoilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itseasiassa tällä hetkellä isadoran aurinkopuuteri, en nyt muista sen tarkempaa sävyä mut ei niitä tainnu ees olla ku pari. Siinä on iha ministi hileitä ja kiva sävy, tykkään kyllä itekki! :-) kiiitos paljon :-)

      Poista
  4. Toi sun kihara kampaus on niiii hieno! Millä teet ne? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi kiitos! :-) teen noita siis aina iha vaa suoristusraudalla, joskus paremmalla ja joskus huonommalla menestyksellä :-D

      Poista
  5. Tosta toisesta auringonlaskukuvasta tulee mieleen leijonakuningas<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo me nimettii se heti Vilman kans Leijonakuningaskuvaks! :-D

      Poista
  6. musta tää postaus oli hyvin tehty ja aivan ihanan näkösiä kuvia! noi kiharat käy sulle hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihana kuulla että tästä postauksesta on tykätty koska tosiaa pähkäilin iha hirveesti et miten tän tekisin ja väsäsin tätä kauan!! :-D kuvat on kyl tosiaa ihania, kiitokset Vilmalle! :-) ja voi kiitos, tykkään itekki noista kiharoista vaikka ne on aika työläät tehä mut silti! :-)

      Poista
  7. Ihania loma kuvia, ei auta loma kuumeeseen ei :D musta kivasti tehty postaus!!! Tee joku kampaus tutorial meille luokille jos jaksat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilman ottamat kuvat on kyllä upeita :-) jee kiva että tykkäsit tästä, ku pähkäsin tosiaa nii kauan et miten tän toteutan.. Vai että kampaustutorial, jonku näkösen kampauspostauksen voisin kyl jossai kohtaa väsätä, vaikka jotenki tähä lyhyee tukkaa on kauhee huono tehä mitää kampauksia.. :-( muttalupaan yrittää jossai kohtaa!

      Poista
  8. Ihana kun julkasit näitä lomakuvia viimein! Näitä on vaan niin ihana kattoo:) Ei vaan helpota yhtää matkakuumetta... >:((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki oli ihana saada vihdoin julkasta näitä, vielä ku löytäs jostai aikaa väsätä ne muutki postaukset ku näitä,näköjää jaksetaan lueskellamnäin kauan ajan päästäki! :-) ja jooo ei kyllä tosiaa auta matkakuumeeseen laisinkaan !!

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...