keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

my lover is waiting for me

moikka! meillä oli Ramin kanssa maanantaina oikein semmonen hemmottelupäivä, ku mun muu perhe oli pääkaupunkiseudulla hommissa ja meillä oli siis talo tyhjänä. :-) ollaanhan me aina Ramin luonaki kahestaan ku herra yksin asustelee, mutta jotenki siinä on silti aina niin eri fiilis ku saadaan meiän talo käyttöön iha kahestaan! :-D ehkä just siks, koska Ramilla ollaan niin usein, mutta meillä huomattavasti harvemmin, joten jotenki vaikkei me täällä edes tehtäis mitään sen kummempaa, siinä on silti vähä sellasta juhlan tuntua olla isossa talossa ihan kahestaan!

ei me maanantainakaa oikeestaan sen kummempia tehty, mutta ilta oli joka tapauksessa ihana. :-) toki vielä kivemman siitä teki se, että Rambo oli ollu torstaista saakka työ- ja sukulointireissussa ja kaikkihan sen tietää että vaikka vaan parinki päivän erossa olon jälkeen se yhessä oleminen tuntuu tuplasti kivemmalta! mulla on hävettävän vähän kuvia illasta, ja neki on suurin osa ruuanlaitosta tai ruuista... ihan oikeesti mun pitäs varmaan vaihtaa blogin nimeks veera och mat tai jotain, tää alkaa vaikuttaa pikkuhiljaa joltain "haaveilen ruokakuvaajan ammtista"-blogilta. :-D mutta koitan parannella tapojani tässä ja kuvailla vähä muutaki ku ruokaa.. onnistuin mä siinä jollain tasolla maanantainaki, koska kuvasin kuitenki päivän lookin, joka tulee tässä:

asu1


tossa vaiheessa ku sain Ramin nappaileen musta asukuvia, oli mun hiukset lööffähtäny jo ihan täysin ja ne näyttää etenki noissa kuvissa aika kauheilta. :-( mutta asusta tykkäsin vaikka se oli tavallaan kauheen tavallinen, ei mitään vöitä tai muita kommervenkkejä mitä mulla yleensä nähään! ihan vaan tavallinen mutta ah niin nätti toppi jonka ostin Turkista ja jonka tollasesta tooga-fiiliksestä tykkään hirveesti :-D lisäks sitte noi mun aikalailla suosikeiks nousseet vahapintaset mustat housut kultasilla yksityiskohdilla. mun mielestä ihana perus asu, mutta mitäs sanotte te? :-) 
  • toppi Turkista
  • housut H&M
  • ballerinat Egyptistä 
 
rr2


tukan tosiaan olin taivuttanu tollain kivasti sisäänpäin, jotenki tykkään tosta lookista nykyään vaikka joittenki mielestä se on varmaa vähän mammamainen. :-D 
 


illan ohjelmahan meillä oli aika perinteinen, mutta tarviiko sitä välttämättä muuta ollakkaan, mennääs välillä vähä erilaisella menetelmällä läpi tää ilta, eli tosiaan meiän ohjelmassa oli:

kauppa - en oo varmaan koskaan käyny noin isossa kaupassa noin pikasesti, kello oli nimittäin varttia vaille yheksän ku Rami hurautti meiän pihaan ja ajeltiin siitä sitte kauppaan! tehtiin onnistunu työnjako, Rami kuivahyllyille ja mä kasviksien luo, näin ollen saatiin ku saatiinki kaikki ostokset tehtyä, vaikka vähän kyllä hävetti ku siinä vaiheessa ku asiakkaita oli jo pyydetty siirtyyn kassoille, mä lähin vielä kipittään (kuulemma erittäin vammasen näkösesti :-D) sidukkahyllyille pyydystään yhtä Somersbytä itelleni, enkä siltikää saanu lasipulloo vaan jouduin tyytyyn tylsään tölkkiin.

ruuanlaitto - taaski erittäin onnistuneella työnjaolla, mä hoidin salaatin (josta tuli muuten niiiiiin herkullista, kokeilkaapa joskus lisätä perusfetasalaattiin katkarapuja, on hyvä!) ja Rami pääruoan, koska jotenki toi mun ruuanlaittoni on noin kuus kertaa hitaampaa ku Ramin, huomaa kyllä että isiemme lapsia ollaan kummatki! :-D 

rr3


rr5



saunanlämmitys - uskokaa tai älkää tää me hoidettiin niinku pokeen! okei okei, toki Rami sen liekin sinne teki, mutta mä kävin onnistuneesti ja vähemmän onnistuneesti välillä lisäileen puita, peläten hämähäkkejä jotka on ilmeisesti päättäny kehitellä jonku pesän (onks hämähäkeillä pesiä?!) meiän kylppäriin/saunaan/johonki.... ihan kiva tälläsesse hämppyfobiaiselle kuten minä :-) 

ruoka - täytyykö tätä ees mitenkään kommentoida. :-D superherkullista salaattia, patonkia ja pääruuaks tonnikalapastaa, kyllä kelpas!

rr8



sauna - siellä hämähäkkien keskuudessa... ihan oikeesti meiän kylppäristä on löytyny kahen päivän sisällä neljä hämähäkkiä, ihan samanlaisia ja ihan samasta kohasta! okei miten tää postaus meiän romantillisesta illasta käänty hämähäkkien elämäntapojen arvuutteluun? 

yleistä hengailua ja leffa! - mietittiin aluks että jaksetaanko ees alkaa tuijotteleen mitään leffaa, mutta päätettiin kuitenki vilkasta meiän digiboksin tarjontaa ja siinä mielentilassa vähä väsyneinä ja muutaman nauruhepulin jälkeen ei jotenki voitu vastustaa Kung Fu panda kakkosen kiusausta ja päätettiin sitte kattella se. :-D 

rr9



siinäpä siis meiän ilta noin niinku erittäin pähkinänkuoressa! kerranki osasin tiivistää vähän ja jättää (suurimmat) turhuudet pois, oon ylpee itestäni, mutta silti musta vähän tuntuu että tää postaus on sekavuuden multihuipentuma eikä oikein keskity siihen mihin piti, eli meiän mukavaan iltaan. :-D  mutta menköön tämän kerran ja voisin välillä käyttää tätä ranskalainen viiva tekniikkaa useemminki, vai mitä mieltä ollaan siellä? nyt mä kuitenki lopettelen ja rupeen tutkiin oikeen todenteolla kaikkia Suomen sääpalveluita selvittääkseni voidaanko mennä Rampsan kanssa illalla minigolfaamaan noin niinku sään puolesta vai ei! okei kaikkia vituttaa että Suomen kesä on näin surkee, niin muaki, mutta ei ärsyttäis läheskään niin paljon jos edes tietäis koska sataa ja koska ei, niin pystyis ees vähän suunnitteleen jotain ohjelmaa. :-D katotaan nyt mitä tässä vielä tänä iltana keksitään, huomenna palaan kuitenki tänne pikasen postauksen kanssa eilisestä ja loppuviikolle voisin koittaa väännellä vähä niitä Rodos juttuja taas! nyt heippa ihanat ja palaillaan! ♥

rr1


3 kommenttia:

  1. Oot tehny ihania löytöjä turkista! Ensin toi hame ja nyt toi toppi :)

    Teetkö muuten erikseen osostpostausta niistä? :) Mä ainakin oisin kovasti kiinnostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pakko kyllä myöntää et sieltä tuli osteltua paljon kaikkia ihania ja vähä erilaisenpia vaatteita! :-) eka mietin et tottakai teen niistä ostospostauksen, mut sit nyt niistä on jo osa täällä näkyny mut toisaalta kyl mä taidan silti tehdä :-D voinpaha heittää samaan esim Rambolle ostamani tuliaiset ja ostoksia Rodokselta! :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...