torstai 19. heinäkuuta 2012

couple of outfits!

moi! yks juttu mitä tässä blogissa ei oo nyt hetkeen näkyny, on asut. pukeutuminen ku on iso osa mun elämää, päätin että nyt asiaan on tultava muutos ja saatteki nyt sitte asuja oikein olan takaa. :-D mulla oli arkistoissa pari julkasematonta asua ajalta ennen tota reissua ja lisäks saatte nähä eilisen asun jossa vietin aikaa Ramin luona. ite tykkään näistä kaikista asuista kovastikki, joten halusin näyttää nää, vaikkei tälläset pelkät asupostaukset ehkä niitä blogien parhaimmistoo ookkaan, mutta huomenna saatte taas kunnon juttua Rodokselta! mutta nyt asuja, toivottavasti miellyttää:


asupos3


tässä asussa hengailin luultavasti Ramin kanssa jossain, en muista ees enää ku tästä on jo niin kauan, mutta anyhow asu oli kiva. :-) halusin ton rennon, väljän ja hempeen värisen bleiserin kaveriks jotain rokahtavaa ja erittäin tyköistuvaa, joten valkkasin noi vahapintaset mustat farkut, joissa on kultaset yksityiskohdat jotka tietysti mätsäs ton bleiserin kultasten nappien kanssa! toi asu oli kauheen yksinkertanen mut jotenki silti mun mielestä muykavan tyylikäs ja kiva! 

  • bleiserin alkuperä tuntematon
  • tuubitoppi Vila
  • vyö H&M
  • housut H&M
  • kengät Skopunkten
 

asupos2



tässä asussa käytiin ennen meiän reissua tyttöjen kanssa illallisella ja tää oli erittäin kovastikki mun mieleen. :-) jotenki kaikki tässä asussa miellytti mua, sopivasti tollasta rentoo meininkiä tosta liivistä ja sit tota mulle ominaista asiallisuutta tosta paitapuserosta.  tää asu on sellanen jota tuun varmasti käyttää viä uudestaanki!
  • liivi Sokos
  • paitapusero H&M
  • vyö H&M
  • housut H&M
  • kengät Skopunkten
 
 

asupos8  

tää asu mulla oli päällä tällä viikolla itseasiassa parina päivänä koska tykkäsin tästä niin paljon! mun mielestä noi suorat housut mätsää tohon vähä väljempään toppiin tosi kivasti ja kultaset yksityiskohdat sekä vyössä että topin napeissa kruunaa kokonaisuuden :-) nii ja tottkai myös kultaset asusteet kuuluu asiaan. ihanan Hennespainotteinen asu muuten taas!
  • housut H&M
  • vyö H&M
  • toppi H&M
 
sellasia asuja  on siis nähty mun päällä tässä viime aikoina ja kuten sanottu, ite oon tykänny noista tosi paljon, mutta mitäs mieltä ootte te? :-) mun oma suosikki on toi kakkonen, löytyyks teillä jotain suosikkeja? nyt suuntaan treffaileen ihania tytsyjäni ja huomenna otetaan Hellan ja Lauran kanssa taas Hämeenlinna! :-) palailen kuitenki huomenna taas niillä Rodosjutuilla, nyt moikka ihanat! ♥ 
 

6 kommenttia:

  1. Mä en ymmärrä, miten saat sun hiukset laitettua noin täydellisesti!! En vaan ite osaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hoh, ei kuule oo täydellistä nähnykkää, usko pois!!! :-D nää on nyt nii hassun mittaset et nää on hankala laittaa, vaik toisaalta tykkään tästä mitasta tosi paljon! mut kyl näitä laittaa saa ihan huolella että näyttää kivalta, mutta kiitos kehuista kuitenkin :-)

      Poista
  2. ^yhdyn tohon hiusjuttuun, aina niin hyvin:D ja ihana toi toinen asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voi kiitos Siiri, taas kerran!! :-) ja itelläs on aina niiiin ihana tukka! vitsi mun pitää nyt ryhdistäytyä kommentoimaan sulle paremmin, ku joka päivä ihan innolla luen sun postauksia, mut oon liian laiska kommentoimaan, pitäää parantaa tapani ku sun kommentit aina piristää mua nii paljon! :-)

      Poista
  3. Järkyttäviä.. Pukeutuisit vartaloosi sopiviin vaatteisiin, ei korkeita vyötäröitä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. harmi että näytän sun mielestä järkyttävältä (kiitos vaan tästä :-D ..) mutta mä tykkään mun tyylistä ja mä oon se joka sitä joutuu (:-D saa) väistämättä kattella joka päivä, joten pukeudun kuten ite haluan! sun sen sijaan ei onneks oo pakko järkyttää ittees mun korkeilla vyötäröillä, joten sori nyt jos en kauheesti kuuntele mielipidettäs, mutta makunsa kullakin, asiat voi silti ilmasta nätimminki vaikkei tää ny mitää pahimmasta päästä ollukkaa :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...