perjantai 19. lokakuuta 2012

spread your little wings

moi! mä mainitsinki eilisessä postauksessa, että kuvittelin eilisestä tulevan todellisen lööfföyspäivän jollon vaan makoilen kotona ja kattelen leffoja, mutta toisin kävi ja mulle tuliki yllättävän toimelias ja sitäki hauskempi päivä. :-) nukuin oiiiikein pitkään ja senki jälkeen makoilin vielä sängyssä vaikka kuinka kauan vaan selaillen blogeja puhelimella ja miettien että mitäs sitä nyt sit alkais. no sitte keksin, että suuntaanki käymään kotona moikkaamassa äitiä ja hoitamassa pari tärkeetä juttua, liittyen lauantaihin. lauantainahan on mulla edessä suuri päivä, ku mittariin pamahtaa ne pyöreet 20 vuotta ja musta tulee virallisesti vanhus. oon päättäny juhlistaa oikeen kunnolla näitä mun viimesiä synttäreitä joista voi oikeesti nauttia, siitä eteenpäin synttärit alkaaki sit olla lähinnä masentavaa jokavuotista pakkopullaa sen ihanan juhlinnan sijaan. :-D lauantaina otan siis kaiken irti viimesistä kivoista synttäreistä ja kutsun kavereita kylään tonne äitin ja isin luokse. äiti ite ehdotti että jos haluisin pitää jotkut biltsut niiden luona ku äiti ja isi on ite suuntaamassa sukuloimaan pääkaupunkiseudulle. synttärijuhlat on siis luvassa, tytöt ja Rami saapuu paikalle, mutta muista vieraista mulla ei sitte pahemmin varmuutta ookkaan, muutama koulukaveri toivottavasti vaivautuu paikalle, kuten noita meiän poikiaki ja pari Rampsan kamua. :-) kivat juhlat on joka tapauksessa edessä, sen uskallan luvata!

anyway nyt eksyin vähä aiheesta, pointti oli siis se, että aion olla oikein hyvä emäntä ja leipoo kakun tonne synttäreille, kävin tänään siis tekemässä esivalmisteluja kakulle ja leivoin pohjan kakkuun. lauantaina on sitte edessä se koristelu puoli. :-) käytiin myös äitin kanssa kaupassa hakemassa vähä evästä lauantaille, vaikken mitään hulppeita tarjoiluja ookkaan järkkäämässä, piti sitä vähä mässyä käydä noutamassa ;) leipomisien ja kauppareissujen jälkeen mun oliki aika suunnata jo bussipysäkille, lähettiin nimittäin Hellan, Hellan siskon ja sen kaverin sekä yhen meiän Hämppivahvistuksen kanssa syömään! ite olin liikkeellä tälläsessä asussa:

si2


mulla on yllättäen noi farkut jalassa :-D en oikein keksiny kiireessä mitään päälle pantavaa, joten turvauduin tollaseen perus asuun joka toimii aina! eli toppi, farkut ja bleiseri ja vieläpä tommosissa rauhallisissa perusväreissä, niin ei voi mennä pahasti pieleen. itseasiassa tykkäsinki tosta asusta kovasti, vaikka se onki tosi tavallinen ja yksinkertanen mut silti jotenki tosi kiva! mitäs mieltä te ootte? 
  • pitsitoppi H&M
  • bleiseri H&M
  • farkut Gina Tricot
 

tässä on syyslomaviikolla tullu herkuteltua aika tavalla, tää oli nimittäin jo toinen kerta viikon sisällä ku käyn ulkona syömässä, mutta ei voi mitään ku liian hyviä tarjouksia tullu joka puolelta nii pakkohan sitä on ollu lähtee mukaan. :-D alan myös vihdoin uskoo, että mun siipikammo alkais olla selätetty, oon nyt nimittäin sen 10 kuukauden tauon jälkeen syöny siipiä viikon sisään kaks kertaa ja koko ajan niiden maku vaan paranee! lauantainahan me käytiin Speak Easyssä siivillä, mutta Hellan oli päästävä vielä Tampereella ollessaan sinne Suomen parhaaseen siipipaikkaan eli Siipiweikoille! suunnattiin siis sinne maiskutteleen siipiä ja juoruamaan. :-)

ravintolassa en jaksanu pahemmin kuvia alkaa nappaileen, keskityin vaan syömiseen ja kuulumisten vaihtoon. :-) oli ihana nähä taas parin päivän tauon jälkeen Hellaa ja myöskin Hellan siskoo jota en ollu nähny aikoihin! ruuat oli hyvät ja seura vielä parempaa, joten kyllähän siinä istuskellessa taas aikaa vierähti. :-) kiitos koko poppoolle kivasta illasta!

si5


toi ruokalistan teksti on vaan niin osuva :-D

 
si4


si6




sellanen oli siis eilinen. tän päivän oon tähän saakka kuluttanu lähinnä hoitamalla kaikkee tylsää, kuten vakuutuksia ja tiskejä. :-D seuraavaks suuntaan nopsaan käväseen tossa keskustassa nappaamassa vielä viimeset jutut lauantaisiin synttärijuhliin ennen ku Rampsa tulee tänne mun luokse! huomenna pitäs sitte bailata oikein olan takaa, odotan jo innolla ;) kattellaan millon selviydyn noista juhlista postaileen tänne, toivottavasti mahollisimman pian. :-D nyt suuntaan kuitenki sinne keskustaan, joten ihanaa viikonloppua kaikille ja palaillaan taas kunhan ehditään, heippa! ♥ 

si1


3 kommenttia:

  1. moiksuu! millon oot ostanut ton h&m pitsitopin? mäkin haluun!

    ps, kiva toi uus tukka!

    VastaaPoista
  2. ostin ton kirpparilta tässä syksyllä, mut toi on kesän mallistosta Hennesiltä. et tuskin enää löytyy ellei ihan säkällä jostai aleista :-( valitettavasti, toi on kyl nimittäin ihana! ja kiitos paljon :-)

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Löysin sun blogin ihan sattumalta ja tää on ihana:)
    Sulla on tosi kiva tyyli ja ei vitsit sulla on kauniit silmät.Ne on ihanan väriset:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...