maanantai 8. lokakuuta 2012

how are u?







moikka ihanat taas pitkästä aikaa! :-) mullei oo pahemmin ollu kirjoteltavaa koko viime viikkona, sillä oon vetäny sellasta essee per päivä tahtia, että saisin kaiken puskettua valmiiks ennen syyslomaa ja nyt vihdoin alkaa helpottaa! :-) voisin kattoo jos vaikka syysloman aikana väsäisin teille jonkunnäkösen postauksen tosta mun koulusta/opiskelusta tähän mennessä, ku siitä on täällä tullu jauhettua, muttä mitään en oo sillai syväluotaavasti kertonu, miltäs kuulostaa?

mulla on tosiaan heilunu stressitaso siellä vähintäänki 101 ja oon muutamaan kertaan ollu jo luovuttamassaki ton koulun suhteen, mutta kappas kehveliä, jotenki ne kaikki jutut vaan taas tuli hoidettua. tänään istuttiin kolme tuntia koululla yhen esseen parissa ja oli kyllä jotenki niin vapautunu olo ku tiputettiin se opettajan postilaatikkoon ja lähettiin käveleen koululta, ei enää mitään deadlineja ennen syyslomaa! viä pitäs jaksaa istua koulussa muutama päivä ennen ku pääsee vapaalle, mutta onneks tällä viikolla on luvassa yks ihan huikee juttu, nimittäin vuoden parhaat opiskelijabileet, eli Hämeenkadun appro. pääsen jopa ekaa kertaa heittää haalarit päälle ja voin ylpeenä kulkee pinkeissä jopa 5 merkkiä sisältävissä haalareissa ympäri Tampereen keskustaa ihan loistavassa seurassa. :-)

 427387_388523794536437_1886767373_n_large

appron lisäks tällä viikolla tapahtuu toinenki loistava juttu, nimittäin Hella saapuu Tampereelle approilemaan jo keskiviikkoiltana ja jää siitä sitte tänne meiän seuraks koko syysloman ajaks. :-) jippii! syyslomasta on siis tulossa huikee, vaikkei mulla mitään sen kummempia suunnitelmia vielä ookkaan, paitsi kakkosvaihe ja mun kakskymppiset, niistä lisää kuitenki myöhemmin.

mitäs muuta mulle kuuluis ton koulun lisäks? tosiaan viime viikolla Ramin isä saapu Suomeen piiitkän pitkän tauon jälkeen ja vietti siis viime viikon täällä Tampereella meiän seurana. käytiin syömässä koko porukalla, tarkottaen siis mua ja Ramia, Ramin veljee ja sen kihlattua ja Ramin isää. :-) oli tosi kiva nähä kaikkia pitkästä pitkästä aikaa ja pitäsi kyllä ainaki näitä Tampereella asuvia osapuolia ehtiä näkeen paljon useemmin ku aina ku nähään on niin hauskaa! oikeestaan voisin siis tiivistää mun viime viikon kouluun, stressiin, syömiseen ja Ramin kanssa hengailuun. :-D pahemmin muuta en oo tehny, mutta onneks tää viikko tosiaan näyttää paljon paremmalta! huomenna meen Lauran seuraks ohjaan vähä jumppaa ihanille pikkusille, keskiviikkona Hella saapuu ja torstaina ois luvassa se appro ja sitte alkaa se paljon puhuttu syysloma!


 Arqjmiwcqaidhkz_large

siis tää postaus on varmaan joku sekavuuden huippu, mut mulla on kauhee kirjotushimo, muttei oikeestaan mitään oikeesti järkevää asiaa ku oon ollu niin tylsä viime aikoina, joten kälätän vaan kaikkee turhaa ja heittelen tähän jotain söpöjä we♥it kuvia. :-D huomenna lupaan julistaa eilen päättyneen arvonnan voittajan, mun pitää vaan ensin selvittää joku hyvä arpakone jolla voin arpoo sen! lisäks kirjottelen nyt heti tähän perään sen asupostauksen mitä lupailin jo viime viikolla ja julkasen sen teille sitte vaikkapa keskiviikkona niin saatte pitkästä aikaa taas vähä tiheemmin näitä postauksia. :-) yritän ottaa approssa paljon kuvia, jotta saan siitä teille postausmateriaalia, koska muuten mullei kauheesti kuvaamisen arvosia juttuja tällä viikolla oo. mutta eiköhän tää homma tästä lähe taas luistaan ku mulla alkaa olla vähän enemmän aikaa keskittyä blogiinki ainaki nyt seuraavien parin viikon ajan. tää oli nyt tällänen aika turhanpäivänen höpöttelypostaus, mut eiks tälläsetki oo aina välillä ihan sallittuja? :-)

nyt hiljennyn ja palaan tosiaan huomenna sen arvonnan merkeissä ja muutenki voin luvata että nyt tulee vähä tiheempään tahtiin postauksia ku tollai kerran viikossa! ihan loistavaa viikkoo kaikille ihanille siellä ruutujen toisella puolella, koittakaa kaikki koululaiset jaksaa vielä tää viikko, syyslomalla saamme (toivottavasti) levätä! :-) tsemppiä ja heippa ihanat! 

2 kommenttia:

  1. ei vitsit ku kuulostaa noi approt niin huikeelta! laita kuvia sillen blogiin :) en jaksa oottaa et itekin pääsen opiskelemaan ja approilemaan, mutta onhan tää välivuoskin iha jees :) kivaa syyslomaa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sitä se kyllä oliki! teen siitä postausta tällä viikolla, heti ku ehin paneutua kunnolla, kuvia on nimittäin reippaasti yli sata enkä oo vielä edes ehtiny selaileen niitä kaikkia läpi :-D se siitä että syyslomalla ois enemmän aikaa! mut oikeesti sanon kokemuksen syvällä rintaäänellä, että nauti nyt sun "vapaudesta" ku on välivuosi ja ainaki jollain tasolla vapaa tekee mitä haluaa, jos oot töissä, oo fiksumpi ku minä ja säästä rahaa nii sitte tää opiskeluaikaki on kivempaa :-D tää on ihanaa mutta tuhatmiljoonaa kertaa rankempaa ku lukio ja välivuosi töineen yhteensä! nyt yritän kyllä olla koko loman ajattelematta koulua ja töitä ja vaan nauttia nii jaksais sit taas pusertaa, terveisin tentti per viikko syyslomasta joululomaan saaakka.... :-D kyllä täät tästä ja nauti säki välivuodesta :-) onko millasia suunnitelmia vuoden varrelle että ootko töissä vai vietätkö ihan kirjaimellisesti välivuotta? :-)

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...