torstai 18. lokakuuta 2012

can you feel the love?

hei vaan! :-) taisinki jo eilen sanoo, että tänään tulis kuulumisia tiistailta jonka vietin Ramin kanssa. aamu alko jo aikasin ku lähettiin Ramin ja sen veljen kanssa heittään niiden iskää lentokentälle, herra suuntas nimittäin takas Egyptiin. :-( oltiin liikkeellä meiän iskän autolla ja vitsi oli ihana vaan istua autossa ja kattella katon kautta aurinkoisia maisemia jotka Helsingin päässä vallitsi, toisin ku täällä Tampereella. oli myös ihana hengata hetki lentokentällä, mä tykkään lentokentistä jotenki tosi paljon, siellä on aina jotenki oma fiiliksensä ja kiva käydä, vaikka ei ees olis lähössä mihinkään!

he8


he1


takas Tampereella päästyämme, kävästiin Rambon veljellä aamupalalla/brunssilla ja ai että oli kyllä hyvää sämpylää ja hummusta nam! :-) Rami käväs välissä salilla ja sen jälkeen suunnattiin kaupan kautta Ramille. mä hengailin illan tälläsessä rennossa ja mukavassa asussa:


he4


halusin laittaa pitkästä aikaa jalkaan jotkut värikkäät housut, ja valkkasin noi punaset farkut ku ne on niin mukavat päällä :-) muutenki sillon jos meen vaan Ramin luokse illaks hengaileen, en jaksa kauheesti panostaa vaatteisiin muuta ku tossa mukavuuspuolessa. tää asu oli mukavuutensa kannalta ihan täydellinen ja mun mielestä se oli myös ulkonäöllisesti ihan kiva. :-) tollanen rento, mutta silti nätti! ja ah ihanaa ku syksyllä saa taas pitää kaikkia muhkeita huiveja, Vilma jätti Englantiin lähtiessään kotiin monen monta ihanan lämmintä villahuivia ja mä oon hamstrannu niitä tänne omaan kotiini ;) mitäs te tykkäätte tästä rennosta asusta? :-) 
  • huivi Vilman tekosia
  • paita H&M
  • farkut Cubus
 
he7


mä oon jo vähä käyttäny tota mun villakangastakkia ku tuntuu että nahkatakki alkaa olla jo liian viilee, mut en haluis vielä luopua siitä byhyy :-(

meiän illan suunnitelma ei tosiaan ollu mitenkään erikoinen, mutta sitäki mukavampi. :-) päätettiin että kokkaillaan jotain hyvää, nautitaan toistemme seurasta ja kattellaan joku loistava leffa! pitkästä aikaa saatiin hengailla ihan rauhassa, ilman kiirettä siitä että pitäs mennä aikasin nukkuun että jaksaa herätä seuraavana aamuna kouluun.

ruokapuolessa päädyttiin yllättäen tortilloihin! tortillat on meillä vähä sellanen ruoka, et ku halutaan oikeesti herkutella ja tehä jotain vähän "hienompaa" ruokaa, kuitenkaan menemättä ihan mihkää pihvitouhuihin, tehään tortilloita. ne on vaan aina niin hyviä ja vaikkei ne mitään hienosteluruokaa ookkaan, on tortilloita nyt sata kertaa fiinimmän tuntusta kokkailla ja syödä, kun jotain peruspastaa. :-D tällä kertaa tehtiin kaupassaki poikkeus ja käytiin ainaisen K-marketin sijaan Lidlissä ostamassa tortillatarvikkeet ja pakko kehua! mun tulee ihan kauheen harvoin käytyä Lidlissä, mut aina ku käyn niin yllätyn sen loistavuudesta ja näin kävi nytki. saatiin ihan superherkullisia tortillajutskia ja paljon halvemmalla ku yleensä, jeejee :-)

he3


he2


mun tortilloihin kuuluu aina jauhelihaa, creme fraichee, salsaa, salaattia, kurkkua, paprikaa ja sipulia sekä joskus papuja, nam! tuli nälkä ku kattelin tota kuvaa :-D 

 
herkuteltiin tosiaan tortilloilla, jonka jälkeen alettiin pohtiin sitä leffahommaa! taisinki mainita teille siitä, että ollaan monta kertaa haluttu kattoo joku leffa, mut ei olla keksitty mitään tarpeeks hyvää leffaa katottavaks. tästä syystä mulle saaki aina ehdotella hyviä leffoja jos sellasia sattuu bongaamaan! tällä kertaa keksittiin kuitenki loistava leffa, jota sekä Sarkku, että Lauran poikkis oli hehkuttanu, Ramiki oli kuullu paljon hyvää kyseisestä leffasta, joten päätettiin kattella Taken. :-)



jos ette oo nähny tota, kattokaa se! Taken kertoo siis miehestä jonka typykkä siepataan ja sit se lähtee ettiin ja tappaan niitä sieppaajia. kuulostaa ehkä joltain perus toimintakakalta, mut mä ainaki tykkäsin tosta tosi paljon ja siinä oli oikeesti sellasta syvyyttä (okei kuulostan tosi pikkuvanhalta :-D) ja juonta, eikä pelkkää tappelua ja ampumista. :-) tollaseks leffaks se oli oikeesti jopa aika koskettava! ootan jo innolla sitä kakkososaa, joka vissiin saa ensi-iltana ihan näillä hetkillä jos ei oo jo saanu. mutta tosiaan suosittelen kyseistä leffaa lämpimästi!

sellanen oli siis meiän tiistai. myös tää päivä on ollu ihan huippu, vaikka aamulla luulin, että edessä on yhtä tylsyyttä, mutta sainki päivään ahdettua aika paljonki toimintaa. :-) mut siitä lisää sit vaikka huomenissa pikkupostauksen verran, nyt aattelin syventyä Salkkareiden maailmaan, heippa ihanat ja kivaa torstaita kaikille! ps. mitä teille oikein kuuluu? :-))

he6

4 kommenttia:

  1. Vitsit sun hiukset näyttää upeilta tossa kolmannessa kuvassa! On kyllä ihan sun väri toi tummempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos :-) mä tykkään tästä kyllä kans tosi paljon!

      Poista
  2. Typykkä??? Se on sen tytär senkin toope :D T. Sarq<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on!! :-D i know, typykkä eli tytär haha :-D mutta kiitos suosituksista oli loistoleffa! nyt mäki haluun nähä sen kakkosen!

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...