keskiviikko 17. lokakuuta 2012

just good times

moikka! jee mä repäsin vähän aikaa blogille, vaikka tossa odottas kyllä aikamoinen tiskivuori tiskaajaansa, mutta arvatkaa kaks kertaa kumpi mua vetää puoleensa enemmän, tää kone ja bloggaaminen vai noi likaset tiskit ja niiden kuuraaminen. :-D jep, eli täällä ollaan ja päivän puheenaihe ois parit kuulumiset kuluneelta lomalta. ihanaa ku on ollu kerranki aikaa nähä kavereita ihan kunnolla, näin typyköitä sekä perjantaina, että lauantaina (lauantaina tosin yhen miesvahvistuksen kera, mikä tietysti vaan paransi pitoja :-D) ja myöskin maanantaina! perjantai-iltana me lähinnä koomailtiin Hellan ja Sarkun kanssa Sarkun luona appron jälkeisissä oloissa, joten voitte uskoo että kuvia illalta ei ole, vaikka hauskaa olikin!

lauantain me alotettiin Hellan kanssa jo päivällä toi mun hiusten värjäys- ja leikkausoperaatio, jonka jälkeen mun luo saapu muutama vieras! toisin sanoen Laura ja poikkiksensa, sekä tietysti Sarkku. :-) ku oltiin saatu mun tukka leikattua ja olin saanu naamani kuosiin, suunnattiin vatsat kurnivina kohti keskustaa. ite lähin huiteleen tän näkösenä (jos nyt jotain selvää noista asukuvista saatte):

lai5

tää asu oli musta ihan superkiva! oon säästelly tota paitaa jo vaikka kuinka kauan, mutta nyt halusin vihdoin ja viimein laittaa sen päälle ja ai että ku tykkään siitä !! :-) sopii täydellisesti korkeevyötäröisten farkkujen kaveriks ja toi kiva koruki käy tohon yhdistelmään ku nenä päähän, mä tykkäsin siis paljon, entäs te? :-) 
  • paita H&M
  • koru H&M
  • farkut Gina Tricot

suuntana meillä oli jotenki yllättäen toi Speak Easy! :-D suuri osa meistä halus siipiä, joten alunperin tarkotus oli suunnata Tampereen parhaaseen siipipaikkaan eli Siipiweikoille, mut sitte todettiin, että siellä ei oo yhtään niin kiva istuskella ja hengailla ku Spiikkarissa, joten Spiikkari vei voiton mukavuus kriteereillä! ja mukavaakos meillä olikin. :-) meillä vierähti tuolla istuskellessa aikaa monen monta tuntia ja oli tosi ihana nähä typyjä ja tota meiän herraaki ja vaihtaa kuulumisia koko porukan kesken taas ihan urakalla! suunniteltiin myös taas kerran muutamia mukavia tapahtumia tälle syksylle, pakko nimittäin aina koittaa keksiä kauheesti kaikkee piristettä (esim. viikonloppuna allekirjottaneen kakskymppiset ;)) ettei syysmasennus vie voittoo!

lai11


lai12


lai13


lai9



jopa minä päätin rohkaistua ja syödä siipiä ekaa kertaa sen tammikuisen mahataudin jota ennen olin just syöny siipiä. ei oo siis sen jälkeen kauheesti maistunu, mutta ehkä alan päästä mun traumoista yli ku mun jopa teki mieli niitä siipiä! syötiin siis Lauran kanssa hyvällä halulla siipikori puokkiin ja ranskikset päälle, nam nam, just like the old times. oltiin kaikki kylläsiä ruoat popsittuamme, mutta ku tunnetusti ei poistuttu ravintolasta heti lautaset tyhjäks syötyämme, kävi siinä sitte niin että sorruttiin vähä jälkiruokaileen. :-D mutta kerrankos sitä ku siivethän on vaan terveellisiä, siis niissähän on pelkkää protskua vai mitä Milluska? ;) (joo me ollaan luokkakaverin kanssa vähä sovellettu tuolla ravitsemustieteiden tunnilla ku siellä on niin hemmetin tylsää että pakko keksiä jotain viihdykettä itelleen. :-D) tosiaan söin tommosen ihanan juustokakun ja voin kyllä kertoo että ton vedettyäni napa ruskas ihan huolella ja olin varma etten syö ainakaa kahteen päivään. tuttu tunne, anyone?


lai10


lai8


lai7
 


Spiikkaroinnin jälkeen kävästiin vielä Hellan ja Sarkun kanssa Passionissa yksillä höpöttelemässä vielä vähän lisää, jonka jälkeen suunnattiin Hellan kanssa tänne mun luokse yöks ja jatkettiin kälätystä puoli neljään aamuyöllä... :-D tällästä tää on ku ei nähä enää joka päivä. anyway lauantai oli ihan loistava, ruokaa ja kavereita, kuten niin monesti todettu, täydellinen viikonlopun viettotapa ;)

kuten mainittu, oli maanantainaki aika vähä tyttöillä. kävin aamulla ja päivällä kakkosvaiheessa toteemassa että oon aggressiivinen ja kapinallinen kuski (joku hieno tietokoneella tehtävä testi. :-D) ja että en missään tapauksessa selviäis hengissä tolla meiän pikku Pösöllä jos joskus joutuisin tekee hätäjarrutuksen ja väistään vaikka hirvee. (sen verran huonosti meni liukasradalla harjotukset :-D) todettiin myös luokkakaverin kanssa tuolla jotain aika turhaa videoo tuijotellessamme, että se oli kuvattu meiän koulussa, me ku vielä mietittiin että oliko se kolari aito haha.

anyway, kun vihdoin vapauduin autoilun ihmeellisestä maailmasta (pakko muuten mainita että kyllä teki maanantaina ja eilen hyvää saada ajaa autoo pitkästä pitkästä aikaa, ei oo pahemmin tullu sen jälkee ajeltua ku muutin kotoo pois tähä keskustaan!) suuntasin suorinta tietä Lauran luokse jossa Laura, Sarkku ja Hella mua jo odotteliki. :-) niin joo, liikenteessä olin tälläsessä asustuksessa:


lai2


paita on vaatekaapin uusin tulokas Hennesin aleista, kattelin tota jo joskus kesällä, mutten raaskinu ostaa, mutta nyt ku bongasin sen puoleen hintaan oli se pakko napata mukaan ;) toi on tosi ihanan värinen ja sopii joko tollain housun sisään laitettuna tai sitte iha vapaasti liehuen. noi korkeevyötäröiset farkut on ollu kovassa käytössä, kuten tästäki postauksesta huomaa, mutta rakastan vaan niitä iha hirveesti ja mun mielestä korkeevyötäröiset farkut + joku nätti paita housuissa näyttää vaan niin kivalta :-) mitäs te tykkäätte tosta asusta?
  • paita H&M
  • farkut Gina Tricot


ekana me suunnattiin kauppaan ostaan mulle ja Lauralle vähän illallistarvikkeita. pohdittiin kaupassa pitkään, että mitähän salaattia sitä kokkailis ja päädyttiin sitte mun jo viime viikolla testaamaani texmex-salaattiin! se oli niiiiiiiiin hyvää, että oisin voinu syödä sitä vaikka kokonaisen kulhollisen, mutta tyydyin ihan kuitenki pariin lautaselliseen ja jätin Laurallekki osansa haha. :-D


lai4



ton syömisen jälkeen mä ilmeisesti unohdin mun kameran olemassa olon, mutta eipä me mitään kauheen kuvaamisen arvosta kyllä tehtykään, toisin sanoen siis katteltiin Salkkarit (oli jännät !!) ja juoruttiin pitkälle yöhön. :-D lähettiin Hellan kanssa käpyttään Lauran luota siinä yhentoista aikaan, joten ihan kivasti siinä saatiin taas vierähtään semmonen viitisen tuntia. :-D miks aika menee aina ihan liian nopeesti sillon ku on kavereiden kanssa, mutta esimerkiks fysiologian ja anatomian tunnilla se matelee ku pahinki kilppari ?! asiaan palatakseni, oli siis huippua hengailla typyjen kanssa, kuten aina, voisin todeta vielä (ehkä jopa pitkästä aikaa) että on mulla vaan maailman ihanimmat ystävykset. :-) onneks niitä näkee taas lauantaina!

semmoset parit päivät on siis tullu vieteltyä tyttöjen kanssa. :-) kuinkas teiän muiden syyslomailijoiden lomat on sujunu? onko riittäny puuhaa vai ootteko ihan vaan relannu niinku mä aion tehä vihdoin tänään? :-) eilinen meni Rambon kainalossa, mutta siitä lisää huomenissa, nyt lähen kattoon jos saisin ton tiskivuoren tuhottua nii vois saada ruokaaki vielä tänään. tää ilta mulla kuluu tosiaan sellasella kunnon lomameiningillä, eli aion vaan syödä hyvin, ehkä vähä herkutella ja kattella telkkaria. kuinka rentouttavaa! :-) pitäkää kiva keskiviikko, heippa ihanat pihanat! 

4 kommenttia:

  1. Ihanat paidat!!:) ja Haha tuttu tunne vaikka sit aamupalalla onkin taas ihan kauhee nälkä!:D

    VastaaPoista
  2. noi on kyllä molemmat ihania, nousi heti lemppareiks! :-) ja haha, toi on niin totta!

    VastaaPoista
  3. eikö sarkulla ole ketään miestä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-D mistä sä päättelit ettei sillä olis? :o mun kavereiden suhdeasiat ei oikeestaan kuulu tänne blogiin millään lailla, Lauran poikkiksesta nyt satun usein mainitseen ihan siks että se ja sen kaverit on meiän kaikkien hyviä kavereita ja meiän "Hämpin poikia" joten ne kulkee usein matkassa mukana :-D

      Poista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...